![]() |
| | #505 (permalink) | ||
| Quote:
da dar asta inseamna sa joci cu 2 nick-uri si nu e corect mai ales cand joci in retzea
__________________ RespeKt All Fear None | |||
|
| | #507 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
am si eu o MARE PROBLEMA..am jucat fm2007 vreo 14 ani si fisieru care contine salvarea are vreo 237 mb..pur si simplu cand intru in joc si dau continue mai merge 2 zile si imi zice k jocul nu mai are memorie.Pe C mai am 9 giga liberi,iar pe D unde e instalat jocu vreo 40gb.calculatoru are 1giga de ram..cred k de la ram e nu?da ce sa fac?cei drept se incarca cam greu si de salvat la fel..am umblat si la virtual memory si tot degeaba,am reinstalat jocu,la fel..nu mai am idei..ma paote ajuta cineva? -------------------- Editare ulterioară -------------------- 2 zile luand ca reper timpu din joc sa nu se inteleaga gresit )
Last edited by druklein1st; 16-05-2008 at 19:11.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #509 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Problema Fm 2007?
Salut baieti Fratilor am si eu o intrebare.... Sunt in anul 2013 cu Steaua, treburile merg destul de bine (campionat castigat in fiecare an, liga camp. in 2009, din nou finala 2011, pierduta cu Liverpool, salarii medii de 2 mil.euro/an, am upgradat la ultimul nivel categ. training si youth facilities prin 2009, de 3 ani am spectatori acasa in medie de 26.000, capacitatea fiind de 27063 locuri. La finante am vreo 180 mil.euro si valoarea clubului e estimata la 41 mil. euro. Vreo 5 jucatori au reputatie "continental", maj.staffului la fel....etc...destul de bine din toate punctele de vedere - fara modificari in editor, fara save/load) Ce nu inteleg sunt 2 lucruri, daca stie cineva cum se pot rezolva. Primul lucru ar fi ca...ma chinui efectiv sa fac pe an un profit de vreo 50 mil, prin vanzari de jucatori, premii etc, si la final de sezon, sa vad ca jumate din banii astia se duc la "shareholders"...stie careva pe baza carei logici se stabileste cati bani merg la sacalii astia? (in primul an, de ex, la un profit de vreo 16 mil. au luat si ei vreo 2 mil., si pe an ce trece tot mai mult...) Al doilea lucru e legat de marirea stadionului. In tutoriale si "tips" spune ca echipele care umplu regulat stadionul si care sunt intr-o pozitie financiara excelenta sunt primi candidati la marirea stadionului. Eu de 3 ani tot incerc asta, "board-ul" e de acord, face planuri,dar la sfarsit de sezon acelasi mesaj "local council blocks planning permission"...WTF? Mai e careva care a reusit sa-l extinda? Cum a reusit? Va rog, daca are careva un raspuns, sa-mi spuna ce ar trebui sa mai fac la club ca sa imi permita extinderea stadionului....va multumesc din suflet. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|