![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
database'ul din demo este setat la small, deci sunt slabe sanse sa gasesti jucatori buni, mai asteapta pana la full release
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
la fel k la toti ....buguri peste buguri .... 1. La Rapid cei 5 suspendati din cauza ultimei etape nu pot sa joace nici in AMICALURI, cupa sau in eufa .... kkt 2. La Steaua exista 2 de Chryil thereau sau cum dracu s-o scrie 3. Sigle cluburi 0 4. Poze 0 ...sa vina patchul mai repede | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Quote:
1) cand un jucator incepe cu suspendare in primul sezon, i se acorda "global ban" adik creatorii jocului nu au avut incotro decat sa faca asta: fie bagau global ban si jucatorul respectiv nu va putea juca in oficiale, dar nici in amicale , fie ii lasau fara ban (fapt considerat poate irealist de catre unii). suspendarile astea vor ramane asa chiar si dupa patch 2) corect. bug evident. 3) sigle cluburi sunt. cele cu care ne-am obisnuit pana acum (italia, spania, Korea, olanda, Anglia fara premiership pt care nu au drepturi). Daca te referi la sigle cluburi romania, alea nici nu trebuie sa apara pt ca nu exista. Momentan lucrez eu la un pachetel pt divizia A si B....sper ca in max 2 ore sa le termin si apoi sa vad daca gasesc un site unde le pot uploda. 4)Poze: aceasi situatie ca si la siglele cluburilor; nu sunt foarte multe dar nici 0. Uita'te la cluburile din anglia (fara premiership) scotia, olanda, SUA. Vor aparea face-pack-uri destule, stai linistit. deci pana la urma un singur bug (care ajuta clubul steaua) mie mi se pare mai bug free decat prima versiune de fm 2006
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|