![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Manager Arena
Cel mai complex joc din aceasta categorie, incontestabil... www.managerarena.com - scheme tactice foarte complexe (scheme separate cand conduci, cand este egal, cand esti condus), pui jucatorii unde doresti pe teren si le setezi tactica individuala; - antrenamente individuale si pe categorii de posturi; - prezentarea meciului 2D foarte aproape de setarile facute de tine inaintea meciului (nu-ti trebuie abonament); - clasamente nationale si internationale; - ligi si cupe private cu optiunea de a alege modelul trofeului; - posibilitatea de a adauga portrete jucatorilor (pentru abonati); - alegeri libere pentru posturile de antrenor al Nationalei; - alegeri libere pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de MA (posibilitatea de a deveni moderator de forum, nu ca in alte managere); - poti pune sigla la echipa, poti sa-ti alegi tricourile (acasa si in deplasare) fara a avea abonament; - poti crea echipa federatiei daca esti selectionerul; - poti juca pana la 12 meciuri pe zi; - statisticile se actualizeaza imediat dupa disputarea meciului, nu ca in alte managere; - evolutia antrenamentului jucatorilor este zilnica si este prezentata in mod grafic, la fel ca bugetul si calitatile jucatorilor; - poti avea doar 4 stranieri in echipa; - prezentare grafica de exceptie; - singurul manager unde poti imprumuta jucatori; - poti salva setari personalizate pentru cumpararea, vinderea, imprumutul jucatorilor. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
mi-am facut cont si implicit echipa : RadioDance numele echipei ...este foate tare site ...intr-adevar un manager online care imi place ...va astept pe toti care sunteti pasionati de managerele de fotbal online
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W || | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|