Quote:
|
Originally Posted by freeman21 am citit pe siteul respectiv cate ceva despre competitie. Nush daca am inteles eu foarte bine regulamentul dar sa ma corectati daca gresesc: iti alegi (sau ti se da) o echipa si joci un meci doua trei impotriva altor participanti; un sistem eliminatoriu. Pai jocu se numeste "manager" nu "tactician" adica te ocupi de mai multe aspecte ale jocului nu numai de tactica pentru 1-2 meciuri....1-2-5 meciuri poate sa le castige oricine cu ceva noroc...dar sa formezi o echipa de la 0 sa o promovezi s.a.m.d. este intr'adevar greu, si acolo se vede cat de bun esti la manager. Am vazut reclama si pe forumul oficial al jocului, si iata, voi spuneti ca totusi sunt destul de putine persoane care s-au bagat in competitia asta, nici nu ma mira...  |
Tinand ca nu exista timpul necesar pentru a desfasura un sezon online ca lumea, atunci s-a ales sa se joace in format
LADDER. De aceea sistemul respectiv de competitie. S-au strans 12 participanti, pentru prima editie e destul de putin, dar vor mai fi editiile urmatoare unde speram sa fie mai multi