Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-07-2006, 17:55   #1 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Concurs important de Football Manager 2006

Primul mare concurs de FM 2006 online (stil ladder) va incepe la jumatatea lunii august. Cei interesati sunt invitati sa se inscrie pe siteul FMRo: www.fmro.ro.
Premiile sunt pe masura: 2 jocuri originale Football Manager 2007.
BTW...pentru nou veniti exista si o taxa de inscriere.

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2006, 12:19   #2 (permalink)
Sexahoolic

The Punish3r's Avatar

already there doar sa se mai adune lumea ...ca suntem putini totusi

The Punish3r is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2006, 14:26   #3 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by The Punish3r
stiu

Old 26-08-2006, 19:32   #4 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by The Punish3r
am citit pe siteul respectiv cate ceva despre competitie. Nush daca am inteles eu foarte bine regulamentul dar sa ma corectati daca gresesc: iti alegi (sau ti se da) o echipa si joci un meci doua trei impotriva altor participanti; un sistem eliminatoriu. Pai jocu se numeste "manager" nu "tactician" adica te ocupi de mai multe aspecte ale jocului nu numai de tactica pentru 1-2 meciuri....1-2-5 meciuri poate sa le castige oricine cu ceva noroc...dar sa formezi o echipa de la 0 sa o promovezi s.a.m.d. este intr'adevar greu, si acolo se vede cat de bun esti la manager. Am vazut reclama si pe forumul oficial al jocului, si iata, voi spuneti ca totusi sunt destul de putine persoane care s-au bagat in competitia asta, nici nu ma mira...

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 11:28   #5 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by freeman21
am citit pe siteul respectiv cate ceva despre competitie. Nush daca am inteles eu foarte bine regulamentul dar sa ma corectati daca gresesc: iti alegi (sau ti se da) o echipa si joci un meci doua trei impotriva altor participanti; un sistem eliminatoriu. Pai jocu se numeste "manager" nu "tactician" adica te ocupi de mai multe aspecte ale jocului nu numai de tactica pentru 1-2 meciuri....1-2-5 meciuri poate sa le castige oricine cu ceva noroc...dar sa formezi o echipa de la 0 sa o promovezi s.a.m.d. este intr'adevar greu, si acolo se vede cat de bun esti la manager. Am vazut reclama si pe forumul oficial al jocului, si iata, voi spuneti ca totusi sunt destul de putine persoane care s-au bagat in competitia asta, nici nu ma mira...
Tinand ca nu exista timpul necesar pentru a desfasura un sezon online ca lumea, atunci s-a ales sa se joace in format LADDER. De aceea sistemul respectiv de competitie. S-au strans 12 participanti, pentru prima editie e destul de putin, dar vor mai fi editiile urmatoare unde speram sa fie mai multi

Old 28-08-2006, 17:08   #6 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by icub4ucm
S-au strans 12 participanti, pentru prima editie e destul de putin, dar vor mai fi editiile urmatoare unde speram sa fie mai multi
12 participanti...hmm pai asta nu este neaaparat rau, daca primi doi castiga un joc original as putea spune ca este chiar bine ! cat e taxa de inscriere ? si cum se plateste ? card ?

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 17:18   #7 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by freeman21
12 participanti...hmm pai asta nu este neaaparat rau, daca primi doi castiga un joc original as putea spune ca este chiar bine ! cat e taxa de inscriere ? si cum se plateste ? card ?
Datorita numarului redus de inscrisi a ramas premiul doar 1 joc. pentru detalii privind plata cauta-ma pe mess

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules