Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-02-2007, 14:58   #21 (permalink)
Registered User

www.HATTRICK.org
www.XPERTELEVEN.com

rzv- is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2007, 15:46   #22 (permalink)
Registered User

http://goalunited.co.uk

http://goalunited.co.uk ....este un manager nou ! flash ... NU ESTE DE MULT TIMP SE DEZVOLTA INCA

http://goalunited.forumup.ro/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	aufstellung_l_07.jpg
Views:	87
Size:	85.0 KB
ID:	189585   Click image for larger version

Name:	forderungen_l_03.jpg
Views:	47
Size:	84.1 KB
ID:	189586   Click image for larger version

Name:	kontaktseite_l_03.jpg
Views:	46
Size:	94.9 KB
ID:	189587   Click image for larger version

Name:	liveticker_l_06.jpg
Views:	39
Size:	93.3 KB
ID:	189588   Click image for larger version

Name:	nachrichten_l_01.jpg
Views:	39
Size:	75.6 KB
ID:	189589  

Sandro Mage is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 12:37   #23 (permalink)
Registered User

http://www.xperteleven.com/?lid=110783 care doreste sa joace intr-o liga

Dosbo is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 20:16   #24 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

www.soccerproject.com - e simpatic si asta. eu aici stau campat, sezonul asta promovez
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2007, 19:16   #25 (permalink)
Registered User

managerleague

Managerleague... cel mai bun managersim online, mult mai bun ca hattrick sau managerzone..www.managerleague.com

darxxx is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2007, 00:27   #26 (permalink)
Registered User

nu ma prea picep la jocuri....dar totusi mi se pare intersant acest joc

chircuandreea is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2007, 21:40   #27 (permalink)
Nick anterior: Burtic Andrey

polist4ever's Avatar

incercati mah DO ... www.dugout-online.com ... cel mai tare manager online

polist4ever is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2007, 12:31   #28 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Burtic Andrey View Post
incercati mah DO ... www.dugout-online.com ... cel mai tare manager online
Are marele dezavantaj ca nu e si in lb. romana.

Cristinet86 is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2007, 11:47   #29 (permalink)
Registered User

categoric www.xperteleven.com
argumente:
1. este foarte curat si aerisit si nu te apuca brusc durerea de cap pentru ca nu stii la ce sa te uiti prima data.
2. este singurul manager pe care il stiu care are un factor de "random" care simuleaza realitatea. cu alte cuvinte controlul managerului nu este total. poti sa faci tactica perfect si totusi sa pierzi un meci (sansele sunt, desigur, foarte mici) ceea ce aduce lucrurile mai aproape de realitate.
3. jocul se concentreaza exclusiv pe "coaching" (nu gasesc cuvantul in romana) adica lasa la o parte stadioanele, salariile, etc... ca manager te concentrezi sa faci cea mai buna tactica, cea mai buna echipa, sa anticipezi mutarile adversarului. asta ar fi o deosebire importanta fata de majoritatea managerelor cu miliarde de sarcini.
4. iti poti face o liga privata in care sa joci cu prietenii, colegii de munca, etc ceea ce face jocul mult mai interesant.
5. jocul este foarte inteligent si foarte echilibrat. iti da senzatia ca e simplu cand de fapt e foarte complicat. eu il joc de aproape 2 ani si inca mai gasesc metode noi de abordare.
6. comunitatea romana este a 3a ca importanta, deci exista si versiunea in limba romana.

pentru cei ce vor sa il incerce ii astept in liga mea. este una dintre cele mai bine cotate, deci veti primi raspunsuri la toate nelamuririle si intrebarile. id ul ligii este 87932. ca un avertisment: jocul poate provoca dependenta

descultzz is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 13:44   #30 (permalink)
Banned

Freekick is the best

silviu_2009 is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 15:18   #31 (permalink)
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

tot hattrickul ramane cel cu cei mai multi utilizatori ... asta nu inseamna ca spun ca e si cel mai bun ... doar cel mai jucat

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 02:43   #32 (permalink)
gzm
Registered User

Quote:
Originally Posted by descultzz View Post
categoric www.xperteleven.com
argumente:
1. este foarte curat si aerisit si nu te apuca brusc durerea de cap pentru ca nu stii la ce sa te uiti prima data.
2. este singurul manager pe care il stiu care are un factor de "random" care simuleaza realitatea. cu alte cuvinte controlul managerului nu este total. poti sa faci tactica perfect si totusi sa pierzi un meci (sansele sunt, desigur, foarte mici) ceea ce aduce lucrurile mai aproape de realitate.
3. jocul se concentreaza exclusiv pe "coaching" (nu gasesc cuvantul in romana) adica lasa la o parte stadioanele, salariile, etc... ca manager te concentrezi sa faci cea mai buna tactica, cea mai buna echipa, sa anticipezi mutarile adversarului. asta ar fi o deosebire importanta fata de majoritatea managerelor cu miliarde de sarcini.
4. iti poti face o liga privata in care sa joci cu prietenii, colegii de munca, etc ceea ce face jocul mult mai interesant.
5. jocul este foarte inteligent si foarte echilibrat. iti da senzatia ca e simplu cand de fapt e foarte complicat. eu il joc de aproape 2 ani si inca mai gasesc metode noi de abordare.
6. comunitatea romana este a 3a ca importanta, deci exista si versiunea in limba romana.

pentru cei ce vor sa il incerce ii astept in liga mea. este una dintre cele mai bine cotate, deci veti primi raspunsuri la toate nelamuririle si intrebarile. id ul ligii este 87932. ca un avertisment: jocul poate provoca dependenta

Am jucat xperteleven descultzz si regasesc tot ce ai spus tu in acel manager dar ManagerZone are toate aceste calitati mult amplificate decat xperteleven.De xperteleven nu am reusit sa ma atasez dar de MZ da .... il joc de mai bine de 2 ani, am o functie in comunitatea romaneasca (FA=Forum Assistant) si momentan si Asistent la Nationala Romaniei.

Asadar....ManagerZone rullz.

gzm is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 09:19   #33 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

un joc bun, aparut de aproximativ un an si 2-3 luni, iar admini mereu introduc o gramada de chestii noi. Acum sunt aproximativ 60.000 de utilizatori. Sezonul viitor (adica peste vreo luna doua) vor introduce si nationalale si posibil un nou match engine

niste poze:

Name:	ScreenShot091.jpg
Views:	77
Size:	546.4 KB
ID:	284448 Click image for larger version

Name:	ScreenShot092.jpg
Views:	44
Size:	572.5 KB
ID:	284449 Click image for larger version

Name:	ScreenShot093.jpg
Views:	21
Size:	520.8 KB
ID:	284450 Click image for larger version

Name:	ScreenShot095.jpg
Views:	41
Size:	595.4 KB
ID:	284451 Click image for larger version

Name:	ScreenShot096.jpg
Views:	24
Size:	599.1 KB
ID:	284452

ideea jocului este ca oricine se inscrie este in primul rand un jucator, il antrenezi, interactionezi cu familia/prietenii/prietenele/coechipierii,, iti cumperi obiecte, negociezi salariul tau, poti juca la nationala, ordine individuale la meci etc.

Pt a fi antrenorul unei echipe (adica sa conduci un lot de 15-20 jucatori umani, nu boti, cum sunt celelalte jocuri) trebuie sa iti cumperi suporter 10 eur/3 luni).

Eu momentan sunt doar jucator. am fost si antrenor dar imi manca prea mult timp meseria aia

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 09:21   #34 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Name:	ScreenShot098.jpg
Views:	37
Size:	545.8 KB
ID:	284453 Click image for larger version

Name:	ScreenShot099.jpg
Views:	22
Size:	493.7 KB
ID:	284454 Click image for larger version

Name:	ScreenShot101.jpg
Views:	20
Size:	490.2 KB
ID:	284455 Click image for larger version

Name:	ScreenShot102.jpg
Views:	23
Size:	507.7 KB
ID:	284456 Click image for larger version

Name:	ScreenShot103.jpg
Views:	35
Size:	555.5 KB
ID:	284457

si aici o inregsitrare a fazelor cele mai importante dintr-un meci de cupa (BPG este echipa mea, Vancica sunt eu )

http://www.trilulilu.ro/freeman21/b339f528f39ed9

Old 02-12-2007, 10:38   #35 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

lol uitasem sa pun adresa http://www.footstar.org

Old 06-12-2007, 13:54   #36 (permalink)
Registered User

cata75play's Avatar

http://www.perfect-lineup.com/ primul si singurul manager romanesc
http://www.managerzone.com/ -aici poti vedea meciurile in 3d http://www.managerleague.com/ - un joc pentru cei care sunt mai activi. Se joaca doua meciuri oficiale pe zi plus un amical asa ca un sezon tine exact o luna. Eu sunt in liga 4 acum... http://onlinefootballgames.googlepages.com/ aici o lista cu toate jocurile de fotbal gen manager

cata75play is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2007, 20:01   #37 (permalink)
Registered User

Hattrick is the Best, si cei mai buni game masteri acolo sunt. Incercati Hattrick, si va veti impiedica de game masteri intotdeauna ca de niste sarme.

Persempre is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 21:10   #38 (permalink)
Registered User

flowrent's Avatar

Cum se poate utiliza o a 2a echipa de acasa pe HT ?
Se poate schimba ip-ul sau folosi un site de tip "online proxy" ?

flowrent is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 03:41   #39 (permalink)
Registered User

Poti interca si un proxy dar stiu pe cineva care s-a "ars"...

In legatura cu preferintele mele...nu am incercat decat 2
Soccer Project-ul pe care il joc de aprox 1 an si arhi-cunoscutul Hattrick
La primul m-am descurcat binisor in primele 3-4 sezoane cu doua promovari cateva trofee amicale si am reusit sa pun bazele unei echipe care se bate pt o noua promovare care momentan -si din lipsa timpului si din oarecare "lene" personala- stagneaza de vreo 2 sezoane incoace. Ca PLUSURI pot semnala rapiditatea de desfasurare a competitiei -precizez ca are atat liga cat si cupa si alte amicale chiar si sub forma unor mini-competitii- si poate o oarecare usurinta a interfatei -are lb. romana- etc...
Ca MINUSURI din punctul meu de vedere modul de efectuare a transferurilor; si aici de precizat sume total nereale in concordanta cu, caracteristicile jucatorilor si tipul de accidentare/refacere a jucatorilor TOTAL random.

Cel de al doilea, HT l-am jucat mai putin, am avut si probleme cu internet-ul in perioada respectiva ceea ce a dus la stergerea contului am revenit de putin timp acum...ce sa zic...inca il studiez in amanunt dar merg ca si prima optiune momentan -pana la alte experiente- pe SP!

Sper ca nu v-am plictisit!

Mykutzu is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2008, 02:26   #40 (permalink)
Registered User

cel mai simplu si mai usor e sa folosesti AOL

cat despre cel mai tare manager..cu siguranta e http://www.managerleague.com/index.pl?ref=82176

Draqula is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules