![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | FIFA2007 Campionat
A inceput mare Campionat de FIFA 2007. In fiecare zi de luni a saptamanii cu sprijinul Turabo Cafe. Pe 2 proiectoare, Premiul 1 3 milioane premiul 2 1 milion Inscrieri la 0722567667 Luni 9 Octombrie 2007 editia a II a | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Banuiesc ca aici sta mai bine "informatia"! Asta numai daca moderatorul considera ca se merita lasat un astfel de thread!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | eroare la FIFA 2007
Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar poate ma ajuta cineva. Mi-am pus si eu in sfarsit FIFA 07 si mi se pare f realist, cu o exceptie. Nu inteleg de ce nu pot face schimbari in timpul meciului. La "Team management" imi apare ceva de genul: "You must control a team and use your assigned controller to acces this option!" Adica e o tasta anume pentru schimbari? M-am uitat la "controls" si am tasta "w" pentru "change tactics", dar am apasat pe ea in disperare in timpul meciului si nimic. Trebuie sa folosesc vreo combinatie anume de taste?
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|