![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 |
4-1-2-1-2 merge destul de bine cel putin la real madrid -- cu unul din cei doi mijl centrali cu sageata in fata; la MENTALITY - NORMAL PASSING - SHORT Pressing si cam atat vedeti si voi Allen Smith e f bun si D'Agostino de la AS ROMA -tinerel bun | ||
|
| | #42 (permalink) | ||
ZICEA KEN[cv] parca de un concurs ..... deci daca se face io zic sa fie cu echipe din ultima divizie din Anglia ca sa fie echilibrate sau macar din div c italia si sa se traga la sorti echipele sa nu se planga nimeni ideea cu concursu e misto | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Daca se joaca se joaca in ItALIA. Si daca tragem la sorti si eu cad cu Venezia si tu cu Cittadella iti convine?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Am inceput sa imi schimb parerea despre joc.E destul de bine facut.Cu cateva exceptii bineintles dar in general e bine.Acum dupa ce am luat de 3 ori campionatul cu Roma, Liga Cupa Italiei de 2 ori Supercupa amnadoua si World cupa si ce mai e mi-am facut super echipa in 2005 si anume.2 aparatori centrali cu Chivu si Cannavaro.Apoi 3 mijlocasi defensivi stanga Gallas francez de la Lens Dmc Dan Anton Johanssen super tare de la Celtic pe dreapta sagnon de la Bayern la mijloc Aimar beton si Joe Cole sau Figo un Amc Totti sai in atac Saviola care e bun dar nu extraordinar dar cred ca e si vina antrnorilor mei care sunt 2 dinter ei Batistuta si aldair (lol) care sunt varza dar e dargutz sa itzi faci jucatorii antrenori si Anelka care eu zic ca e atacantul jocului daca il iei cand e ieftin ca asa am dat 52mil pe el si pe Chivu 54 mil.Ma rog Dupa 22 de etape n-am decat 3 infrangeri.Oricum cu concursul eu ma combin dar eu zic ca fiecare sa joace cu echipe din C din Italia ca sunt ca lumea cu a zis si Drimacus.Auziti care stie la cxe folosesc with ball si without ball saunt bine asa cum ti le da sau mai modifici ceva?? Eu joc cu pressing , attacking si playermaker nu stiu exact care e shmenucu el dar eu am pus cei mai buni jucatori.Hai ca va las.
__________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
deci mausa fii atent la faza cu with ball si without ball - deci io nu le schimb dar daca vrei sa iti sustina atacul fundasii laterali de ex. poti da selectezi si tu unul din patratzelele de atac si sa tragi fundasii in fata (ma rog nu m-am exprimat f clar dar era prea mult de scris) io vroiam sa intreb : ce inseamna faza cu : MAN BEHIND BALL ?? | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Deci eu cred ca la man behind ball oamenii tai incaerca sa tina mingea si sa marcheze strict fara sa construiasca faza de atac dar nici eu nu stiu exact.asta se intampla cand veri sa scotzi un egal. Cred asa mi se pare in context.
__________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Guest |
Ba, cu toate ca se incarca greu io zic ca e cel mai tare joc.Zicea cineva ca de ce nu are secvente 3D.Ar fi o porcarie.Uita-te de exemplu la Premiere Manager si 98 si 99!Te oftici ca-ti vine sa spargi monitoru' cand il vezi p-ala ca rateaza in halul ala sau bug-uri, bug-uri.Io in Cm 99-00 cel mai de parte am ajuns in 2045!!!!(doua mii patruzeci si cinci) si am jucat din 2000 pana in 2040 cu Milan!!!Sunt fan inrait.Am castigat in prostie.Da deodata nu mai mergea echipa.eu banuiam ca e din cauza varstei mele.Ajunsesem la vreo 85 ani.Da n-a fost aia, ca pe urma am jucat cu Juventus si am castigat Seria A de 2 ori.Cu Milan luasem 6 Scudetto la rand, plus altele.Am si eu o problema.La CM 99-00 am luat patch-ul ala cu update la transferuri.Unu din ele.Si am inceput sa joc cu Milan si a mers.Am ajuns in 2015 si am vrut sa incep un joc nou cu Lecce (ca era Marius Niculae deja transferat conform patch-ului) si ca sa treaca de la 13 la 15 august am asteptat 1h 30 min , nu exagerez!Care credeti ca e faza?Oare de la patch???2000-2001 nu l-am jucat inca ca ma avut full-cd si cerea cd-ul si l-am dat inapoi si n-am mai reusit sa fac rost de el,abia dupa am luat patch-ul.AAA!Ce are in plus full cd-ul fata de ala spart???In 2000-2001 un jucator extracomunitar devine dupa ceva ani comunitar daca il transfer in Italia?Ca in Anglia stiu ca devine
| ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Are cineva din bucuresti FULL CD...?!?! ca neaparat trebuie bagat ultimul patch deoarece calculatorul joaca incredibil de prost... (in primul an am vazut lazio la jum. campionatului pe ultimul loc si uite scor ROMA-NAPOLI 0-6... plus ca nu stie sa se apere impotriva tacticii 4-1-3-2).
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti |
Conform site-ului http://www.thedugout.net (courtesy bibi13 ) :Quote:
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti |
Capcaunu , daca iau live-ul ala de la tine itzi aduc eu un full cd (40000 lei). O singura chestie are :daca nu bagi nici un patch nu merge. Eu joc cu 4132 cu verona si joaca destul de bine. Cand joc cu o echipa mare incep prima repriza cu atacking , iar a 2-a pe normal.Cand joc contra unei echipe mai mici joc numai pe normal. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Zi Gabis cand treci prin bucuresti, sa trag si eu manager full si vii cu hardul daca vrei si iti iei mp3uri cateva mii sau daca vrei 40 de filme NOI.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|