![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Guest |
Ba!Deci!Inseamna ca voi nu cunoasteti bine acest joc!Da-il la manager stats,vezi pe ce loc esti, "apasa pe tine" si da-i la profile sa vezi ca scrie.Normal cand incepi un joc te pune nascut pe 1.1.1964 .Da-i si la history sa vezi ca scrie ceva despre tine.Si nu ma cheama Lippi, ma cheama Zaccheroni.Shevchenko jucase atunci pana la 42 ani si inca o facea bine!!!Il facusem secund! | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
PE VARIANTA FULL CD poti as bagi patchuri ... care sunt necesare pt ca jocul e facut foarte prost... AI = varza
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
multe poze...un cd intact...Sper sa ai reader klumea ca odata ce spargi un cd nu prea mai ai sanse sa fie citibil...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti |
Incepe sa ma enerveze jocul : iese cand incarca datele pentru un nou sezon , mi s-a intamplat si 2007/2008 si in 2002/2003 si acum si in 2001/2002 , chiar daca salvez , tot acelasi lucru il face si dupa ce incarc salvarea.
| ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Credeam ca numai eu sunt nebun, de stau cu orele la CM 00-01 !! Cred ca da dependenta.. nu cedeaza nici cu Premiere Manager , nici cu World Manager (cah!). Cat despre jucatori, e unul D'alesandro la River Plate cu dubla cetatenie (italian / argentinian). Pentru cei care jucati cu echipe din europa, luati-l pana in 2001, ca dupa aia e selectionat in in echipa Argentinei si ii creste si cota. Cat despre concurs: cand? unde? cum? | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Da ma da-l in mese si scaune de aici.Nu e varsta.Chestia cu antrenorul celebru nu mi-a iesit.Am intrat victor piturca si nu m-a bagat la Romania hihi,Antrenor celebru hahaha.Sa va zic faza la reputatia mea world class la al nations si italy nu m-au angajat la nationala Italiei .De ce????
__________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 |
Ba!deci chestia cu varsta era in CM 2000, unde te baga nascut pe 01.01.1964.Am vazut si eu acum in 2001 ca au scos-o.AA!Ce inseamna acolo la jucatori la stats?: Won,Lst,Tgls,Tcon parca asa era??Eu am jucat cu Milan si am luat campionatul in primul an si am fost finalist in liga campionilor.AAAA!Imi zice si mie cineva de ce Chivu nu e considerat extracomunitar???Ca l-am luat la Milan si spre fericirea mea e comunitar si e doar roman.
__________________ Forza Milan !!! Vinci per noi !!! Take a look to the sky just before you die !!! | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: BV, B |
Hehe, nu credeam ca sunt atatia iubitori de CM pe la noi , mai ales ca pe aici prin redactie sunt singurul care il joc in draci ... Tactica mea preferata e 4-1-2-1-2 si merge de minune... Men behind the ball (asa cum am explicat si in articolul meu de Tips & Tricks) este o comanda strict defensiva prin care jucatorii se vor pozitiona mereu intre minge si poarta proprie.Intreba cineva daca ce este cu acele optiuni "with ball" si "without ball"... Nu le ignorati, eu pierdeam in nestire pana cand am aruncat o privire pe pozitionarea jucatorilor si am vazut ca "by default" era asezati complet aiurea... Asa ca mai bine ti-i pui tu cum iti place sau crezi ca e mai bine. | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti |
Oho , lume noua , Darky pe aici . Tin minte ca in vechiul topic cu cm3 sau 99/00 ? postau decat vreo 3-4 , acum joaca lumea la greu jocul asta.Btw, parca nu mai e asa nasol ca e numai text ,nu? Eu am jucat o gramada de managere si sincer cm este cel ce imi place cel mai mult , secondat de uefa . | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
GABIS hai in bucuresti sa imi aduci si mie CM full cu patch si sa jucam manager in mai multi pe bani ))
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|