![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
lasa nu te mai lauda... zi-ne daca tot zoci de atata timp... e mult mai usoara varianta asta sau nu? si da-ne exemple de oamenii pe care ii pui cu echipa asta... la roma , real.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Bucuresti, RO |
Daca e mai usoara...? CM3 (a se citi CM 98-99) era cel mai usor, il luai pe Robbie Keane si dadea 8 goluri pe meci (mi s-a intamplat!, si nu doar o data, de obicei dadea 100 de goluri in 30 de meciuri), nu aveai probleme sa castigi tot ce vroiai tu. CM 00-01 mi se pare totusi mai usor decat 99-00, cel mai mic loc luat vreodata in vreun campionat de mine a fost 5, si asta la CM99-00, la 00-01 nu am iesit din primele 2 locuri. Echipa la Real: DL(DML) - Roberto Carlos (Solari) DC - Lassissi DC - Karanka DR(DMR) - Michel Salgado MC(ML) - Solari MC(DMC) - Van Bronckorst MC(MR) - Figo (McManaman) AMC - Raul FC - Martin Palermo FC - Andrei Schevcenko (59 mil $) Echipa la Roma: DL(DML) - Candela DC - Hyypia DC - Samuel DR(DMR) - Cafu MC(ML) - Savio MC(DMC) - Marcos Assuncao MC(MR) - Nakata AMC - Totti FC - Vincenzo Montella FC - Palermo Echipa la Arsenal: DL(DML) - Silvinho DC - Adams (Stepanovs - cu ultimul patch...) DC - Keown DR(DMR) - Lauren MC(ML) - Ljungberg MC(DMC) - Vieira MC(MR) - Parlour (Pires) AMC - Bergkamp FC - Vincenzo Montella FC - Thierry Henry Toate astea sunt valabile pe tactica mea de mai sus. [Modificat de AndrComm pe 01-03-2001 ora 01:45 PM]
__________________ It's time you saw the future... While you still have human eyes. - Kane | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Tu realizezi ce spui? ![]() "CM3 era mai usor dar totusi CM 00-01 e mai usor..." in primul rand ca ala vechi e CM 3 season 99-00 si asta nou e CM 3 season 00-01... Si cum e ala mai vechi mai usor daca la asta tu nu termini decat in primele 2 locuri? Bine , intr-un fel, ai mai invatat (poate) mai bine jocul dar ... totusi. Stiu oameni care bateau tot timpul in varianta ne-full fara patch... ei bine am bagat aseara si fullcd si patch 3.89 si am jucat 3 insi in Italia... Am iesit pe 1 cu Juventus iar ei pe 6 si 8 (Inter, respectiv PARMA)... Era aiurea var fara patch... bateai la echipele mari cu 5-0 ceea ce -sa nu imi spuna nimeni ca nu e asa, nu se intampla in cm 3 99-00 !?!?!?! POate lasam discutiile astea si ne apucam sa vorbim mult mai detaliat de tactici , etc. De ex. tineti cont de vreme, cum alegeti cine sa bata cornerele, cum faceti marcajul, cu ce pase jucati, stiti sa faceti triunghiuri de pase, pe cine puneti capitan,etc etc etc.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
Ok, rectific, toate sunt CM3, dar la CM00-01 si CM99-00 scrie in titlul jocului: "Championship Manager xxxx/xxxx"... CM3 este sezonul 98-99, eu asa ii spun pentru ca la titlu avea "CM3" si atat.
__________________ It's time you saw the future... While you still have human eyes. - Kane | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
Termin in primele 2 locuri, dar nu joc mereu numai cu echipe ca Real sau Arsenal, am mai jucat si cu Leeds, Valencia sau Inter...
|
| | #107 (permalink) | |||||||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Bucuresti, RO | Quote:
Quote:
Cand e frig afara (<10 grade), ar trebui sa joci numai cu jucatorii care au work rate mare (peste 15). Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
)Quote:
.[Modificat de AndrComm pe 01-03-2001 ora 02:16 PM]
__________________ It's time you saw the future... While you still have human eyes. - Kane | |||||||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
hahaha, ce greu e sa terminic cu echipele alea pe podium ![]() Am luat titlul (in retea,,, eu cu deportivo ala cu valencia) in spania. VREME: ma gandeam la suturile de la distanta pe vant puternic sau teren umed... dar e interesant ce zici cu work rate (de fapt cred ca stamina le trebuie mai mult ) CORNERE: Eu ma uit la portartul advers si daca are HANDLING mic pun de ex. sa bata cornerul de pe stanga un jucator de picior drept si viceversa (s-au vazut goluri direct din corner nu?--- in realitate)
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Voi cati jucati in retea? Poate veniti la sala noastra de jocuri si jucam pe bani in italia.
|
| | #111 (permalink) | ||
|
nu e al meu dar e in bd decebal (metrou pta muncii) vrei sa stai 3 zile prin modem sa joci cu cineva? ![]()
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Scrie la un moment dat "the ball in the Row Z" ce inseamna?
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Bucuresti, RO | Quote:
Oricum cu Inter e ceva mai greu din primul sezon...Astea cu Vremea, Arbitrii & stuff le gasiti in documentatie (se gaseste la http://www.sigames.com undeva prin downloads), e un fisier doc, parca Championship Manager 2000/2001 guide.doc sau cam asa ceva, nu mai tin minte exact. In retea joc cu inca 5.
|
| | #114 (permalink) | ||
A inceput de 30 min. chatul oficial cu cei de la SI. I'm there! ![]() Daca mai apucati: irc.chatserver.org - 6667 Channel: #CM_Web
|
| | #116 (permalink) | ||
|
HAHAHAH de ce nu mai in randul Z (peluza? Lol) in tribuna oficiala nu trag si ei?totusi ce inseamna? ![]() lasa ca stiu si eu siteuri in care se explica chestiile astea... eu am vrut sa vad daca tineti cont de ele. Acomm... deci nu am fost singurul roman de acolo )))eu am intrat mai tarziu (pe la 19:00) cu nickul Dark_20 ... I-am intrebat cand o sa faca AI sa se apere mai bine impotriva tacticii lu vaughan 4-1-3-2 ... mi-au zis ..."in the next version". * le-am zis ca jocul vechi era mai greu si mi-au aruncat niste statistici (15% considera ca era mai greu, 15% ca era mai usor, 70% ca e bine cum e acuma )* i-am intrebat de ce HAGI sau alti jucatori romani (nu toti, ci cativa care sunt buni in realitate...mai exista? :d) au atributele asa mici ... mi-au zis ca atrecut vremea lui HAGI )) si le-am zis atat ROMANIA - ENGLAND 2-1 in 98 and 3-2 in 2000... vreo 10 minute nu mi-au mai raspuns la nici o intrebare ![]() * i-am intrebat daca conteaza vremea si au zis ca da * si mi-au dat un mail in caz ca vreau sa ma angajez la ei cam atata... ----------- TU CE I_AI INTREBAT?
|
| | #117 (permalink) | ||
Am fost mai mult spectator... A fost moderat o vreme si nu am apucat, dupa aia s-a deconectat si nu am mai intrat.
|
| | #119 (permalink) | ||
Se poate downloada logul chatului la http://www.sigames.com , l-am citit de acolo si am vazut si intrebarile tale...
|
| | #120 (permalink) | ||
|
OK deci nu am mintit hihihihih ![]() cand jocati cu noi in retea pe bani??? de exemplu 100.000 de la fiecare pt cine iese in fata, 10.000 lei meciurile directe, 20.000 cupa italiei etc... plus caterinca la greu? Noi suntem deja vreo 4-5
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|