![]() |
| | #4281 (permalink) | ||
|
De la 2-0 pt. ei (Arsenal) in minutu 13 am revenit si am castigat cu 3-2 ... un meci superb. Am castigat si pe Anfield cu 3-1 , i-am dominat clar tot meciul . sper sa prind locul 4 care ma duce in champions league. ![]() Barcelona , real madrid , chelsea , arsenal , liverpool , milan , bayern munchen , manchester united mi-au facut oferte de 20-22 de milioane pe Micah Richards si tot nu-l dau , e prea bun fundas central .
__________________ _________________________ Fiecare poarta cum ii place ! | |||
|
| | #4283 (permalink) | ||
|
pai esti slab... locu 5, la 18 puncte de lider, cu un meci in plus, golaveraj nu prea reusit... asta e, se mai intampla.
__________________ "De ce te-ai silit, impotriva firii, sa-ti duci ostenii pe niste meleaguri in care orice oaste straina nu poate afla scapare sub cerul liber?" Dromichaites catre Lysimachus | |||
|
| | #4294 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: cluj napoca |
Salut la toti, Sunt nou aici pe forum, cu toate ca joc manager(orice joc fotbal manager) de prin 2000. Cu toate astea n am jucat on line cu nimeni pana acum. Pana apare manager 2009, vrea cineva sa joace cu mine, fm 2008 sa ma familiarizez cu chestia asta????? Merci | ||
|
| | #4295 (permalink) | ||
|
ok-ok, hai sa ma laud si eu un pic. ![]() dupa ce am reusit sa promovez in primu an cu multi jucatori imprumutati, am cautat cativa liberi de contract, pentru ca bugetu de transferuri a fost tot zero, si am reusit nu numai sa raman in A, chiar sa si merg in UEFA. din B in UEFA e un salt destul de mare. recomand 2 jucatori pentru echipele medii din A: Ales Luk si Sorin Ionescu. primu e portar, si, desi nu arata spectaculos are performante extrem de bune. al doilea vine tot liber de contract de la caracal, parca, si a marcat in primu an in A vreo 12-13 goluri din pozitia de mijlocas central.
__________________ "De ce te-ai silit, impotriva firii, sa-ti duci ostenii pe niste meleaguri in care orice oaste straina nu poate afla scapare sub cerul liber?" Dromichaites catre Lysimachus | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|