![]() |
| | #1982 (permalink) | ||
|
da, poti...dar tre sa fii world class k sa antrenezi spania,brazil...etc spre exemplu nigeria e o tara care te accepta mi'o fct ajax oferta: 5 mil + leonardo( de la ajax 2..are 20 tehnica,0 dribling,19 passing...si 26 de ani) pentru radu stefan..nush ce sa fac..s'o accept?
__________________ Dau o bere daca stai la tot concertu'!!! ![]() Last edited by Azy; 11-04-2008 at 09:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1983 (permalink) | ||
| Asta e treaba ta,insa daca nu vrei s`o accepti sa nu dai Reject,dai tu un pret mare,de ex 145 mil,pe care ei normal n`o sa`l accepte,si asa scapi de grija ca te vei certa cu jucatorul.Decat sa`l pierzi la final de contract pe gratis,mai bine faci asa...
__________________ Silenzio stampa | |||
|
| | #1985 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
. eu de duminica pana acum de abia am jucat 8 etape.Mi se pare o echipa f buna PSG, Pauleta e golgheter cu 6 goluri...sunt pe primul loc( cu un pct avans fatza de Lorient), lyon e pe 4(la vreo 4 pct de mine...m-au disperat au 5 victorii...toate cu 1-0). ceea ce m-a surprins pe mine este ca am batut la marsillia si la "match confidence"....suporterii erau la aproximativ 60% (scazuse fata de etapa precedenta cand m-a batut Lorient acasa cu 1-0)....si totusi marsillia este trecuta la "arch rivals" .in fine, se apropie w-endul sper sa termin si eu macar turul .
| ||
|
| | #1986 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Probleme la jocul Football Manager 2008
Am si eu o problema q jocul Football Manager 2008.De fiecare data cand dau sa Load Game sau Save Game imi iese din joc si imi apare ARRAy ACCES OUT OF BOUNDS.Am dezinstalat si am reinstalat jocul de mai multe ori fara succesc.Nu stiu ce sa mai fac.Ajutati-ma! Astept un raspuns cat mai repede.Ma puteti contacta la id de mess adi_4all_2007 -------------------- Editare ulterioară -------------------- am uitat sa va zic.Warnigu asta Arrat acces out of bounds imi apare de fiecare data cand dau click pe load game sau save game degeaba inchid warngu k imi iese din joc ![]() Last edited by shawnmichael; 11-04-2008 at 11:18.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1991 (permalink) | ||
| Nu mai posta BMP, salveaza JPG!!!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1992 (permalink) | ||
|
acum are 16-28 le-a mai dat 3 lu copenhaga in 2 meciuri le-a dat 7 goluri ... vi-l recomand pe matheiu,costa mult(am dat 9 mil) dar face toti bani,plus ca il am de 4 ani si nu vrea al un bigger club. bulot un tanar de perspectiva de la monaco...avea la profile "taunted as new michel platini" l-am luat cu 3,7 mil .. va dau si tactica mea...pur si simplu la mine functioneaza perfect....am numai victorii in camp. sa o incerca-ti si voi sa imi zice-ti la voi cum merge...
| |||
|
| | #1993 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Eu il stiu pe dayro din 2005..de la FM 05.. imi amintesc ca imi primele meciuri nu a jucat nustiu ce si lam lasat sa joace si sia dat drumul 2-3 goluri pe meci..ii fenomenal...eram cu dinamo era trecut la 2005 cu Dayro Mauricio Moreno | ||
|
| | #1994 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
man in europa merg si eu bine, adica in CH deabea ma eliminat arsenal: 3-2 la mine pentru ei si eu i-am batut cu 1-0 la ei, m-am calificat un UEFA si eu mai departe, dar am dat de bayer care mia dat 3-1 la mine, am o caruta de bani acu, si n-am ce face cu ei ca nu-mi vin jucatori, ideea e ca eu nu am updateu la el ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- DATI-MI si mie update-u va roaga io Last edited by puMaS junior; 11-04-2008 at 15:03.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1996 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
shi imi recomanda shi mie niste fundasi centrali buni .....ca sunt in mare criza berbecali cum se zice pe forumu asta numi da bani de transferuri si joc cu amaratu de rada , golanski la reprofilat shi ghionea shi radoi acc dupa cum bine stiti cei care ati jucat cu steaua ...ms anticipat pt rasuns .............HAI FARUL !!
| ||
|
| | #1997 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
| ||
|
| | #1998 (permalink) | ||
| Quote:
incearca dorian andronic, andrei cordos -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by live4fm; 11-04-2008 at 17:00.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1999 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | salut baieti
salut baieti, sunt nou paici, nuj daca s-a mai discutat,sper sa nu. care dintre voi sunteti interesati de un manager impreuna pe net? astept raspunsuri si propuneri daca va intereseaza si astea. cred ca e mult mai frumos sa joci cu oameni decat cu pc-ul. bafta! | ||
|
| | #2000 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
as vrea sa joc ...dar dak miai zice ce sa fac ...dak trebe sa intram in aceelasi timp adik niste detalii ca restu ma descurc ...idul meu este sony_bush1990... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |