![]() |
| | #2006 (permalink) | ||
|
ce nasol: in cupa dinamo - dinamo 2 se joaca pe ghencea ![]() in ucl merg bn:cu in primu meci am luat'o 3-0 de la real ..apoi am fct 1-1 cu grassoppher, fc porto 2 - 0 dinamo...si dinamo 1 - 0 fc porto ![]() urmeaza grassoppher
__________________ Dau o bere daca stai la tot concertu'!!! ![]() | |||
|
| | #2011 (permalink) | ||
|
Nu.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2014 (permalink) | ||
|
Nu.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2016 (permalink) | ||
|
Nope, nimeni, nu se poate, nu stim ![]() Post reply sau Edit/Go Advanced/Manage Attachments/Browse/Upload/Save changes.
|
| | #2019 (permalink) | ||
|
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |