![]() |
| | #2127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
))numi spune ca nu ai folosit reloaduri ca nu te cred... zimi numa ce adversari ai intalnit si cati bani ai bagat in transferuri | ||
|
| | #2129 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | x(
am instalat patch 2 si acelasi lucru x( imi da aceeasi eroare -------------------- Editare ulterioară -------------------- cum pot avea si eu siglele la echipele din romania :-? Last edited by lexu_the_best; 18-04-2008 at 16:15.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
ai dreptate azy ca nu conteaza daca te cred sau nu...da pe mine ma enerveaza ca tot vin deastia aici si se lauda cu 'performantele' lor.. oricum nare rost sa tot umfli aici performantele...ca toti stim ca nu poti castiga cupa uefa in 2 ani...stie si dromy...si amandoi creca avem o experienta destul de mare in manager | ||
|
| | #2135 (permalink) | ||
|
nu e vorba de experienta, e vorba ca si el, ca si life4fm sau cum il cheama se vor sparge la un moment dat. cum s-a spart life4fm spunand ca a dat go on holiday si i-a aparut nu stiu ce bug... pai si eu am incercat o data treaba asta cu UTA si am terminat pe locu 3 campionatu in primu sezon si am jucat in total 5-6 meciuri, restul cu go on holiday. ![]() chiar nu cred ca se poate cu fundasi ca mardare si sturgis sa iei uefa... iti da cisse de la OM 4-5 boabe lejer... d-aia am spus sa upload-eze baietii o tactica, nu doar niste print-uri cu asezarea pe teren, luam si noi tactica aia, ne informam, vedem cum merge, vedem pe unde gresim, ca nu suntem noi zei, cel putin eu, unul, gresesc in multe locuri cu siguranta, fm-ul nu e ca fotbalul adevarat. abia apoi pot sa spun cu siguranta daca minte sau nu... dar in proportie de 99,99% minte. ![]() p.s. am descoperit ca uneori e bine sa lasi Ass Man-ul sa aleaga echipa inainte de meciuri, cu unele exceptii, la Pauli am un fundas beton-armat, regen, insa joaca fix ca o .... si mereu il baga in primul 11 si mereu joaca de 5-6... asa ca m-am lecuit, e mereu rezerva... matias cahais rulez.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #2136 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
, si sezonu urmator ma astept sa iau si cu dinamo fiind al 2lea sezon, nu e kiar asa de greu dar trebuie sa ai si noroc-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
mardare e un fundas foarte bun, si eu il am si ma multumeste foarte mult, e titular incontestabil, acum depinde de preferintele fiecaruia si de stilul de joc al fiecaruia Last edited by puMaS junior; 18-04-2008 at 21:56.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2137 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
N-am castigat eu cu stuttgart cupa uefa (am pierdut in semifinale cu Atletico Madrid), cu toate ca aveam in atac un trio format din marica-gomez-cacau. Gomez are deja 42 de goluri si campionatu inca nu s-a terminat (marica si gomez cam cate 10 goluri de fiecare). In clasamentul din bundesliga sunt detasat de locul 3, eu fiind pe 2, prima pozitie fiind ocupata de bayern (vreo 15 puncte avans ) ), iar in cupa am pierdut finala cu bayern (2-1 dupa ce in min 75 era 1-0 pt mine). E abia primul an, in iarna nu am vandut nimic important, dar l-am adus pe lorik cana (Marseille) pe 5,75 mil. euro.Nu stiu cum faceti voi performante cu echipe de mana a 3a (dinamo,rapid) inca din primul an, fara replay,etc. Eu am jucat fara replay (si joc), si atunci cand am batut pe shalke cu 7-0, dar si cand am pierdut in finala cupei in fata rivalei cand eram aproape sa castig.Si nici cand cel mai in forma jucator al meu (Basturk) sta cel putin 3 luni din cauza accidentarilor. Asta e fotbalul, poti sa bati pe oricine, poti sa pierzi cu oricine. Asa e si la FM08. Si cel mai bine e sa jucati "curat" | ||
|
| | #2138 (permalink) | ||
|
de unde au aparut astia frateeeee.... urmeaza sa zica unu "eu am luat cu adunatii copaceni in anu 2 ucl" plm daca jucati cu RELOAD normal ... mai si va laudati oricum cred ca v-ati chinuit si cu reload....ati terminat un sezon in 10 zile... Last edited by mihai_tudose; 18-04-2008 at 22:25.. | |||
|
| | #2139 (permalink) | ||
| Quote:
frate eu am dat holiday pt k iesisem din ucl si mai aveam semifinala la cupa cu iasiul in campiona aveam 8 pc avans cu 7 8 etape inainte de final meciuri usoare de asta am dat....in rest am jucat eu meciurile
__________________ U WILL NEVER WALK ALONE !!!!! | |||
|
| | #2140 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
, la sfarsitul turului eram pe 10, si de cand a inceput turul am pierdut un singur meci, depinde de la un sezon la altu, asta stiu foarte bine, dupa ce am castigat uefa nu mai jucau nimic in urmatorul sezon dar pe urma siau revenit, daca altii nu reusesc nu inseamna ca nu se poate, fratimio a ajuns pana in semifinale cu pandurii, deci nu e imposibil
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |