Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-04-2008, 12:33   #2121 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

uite echipa mea live4fm
joc 4-4-1-1 Costil--Paulo,Mendjani,Svenson,Matheiu--Wijnaldum,Damour,Mihelic,Torbinsky
--Bulot--D.Moreno
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	costil.JPG
Views:	127
Size:	134.4 KB
ID:	335080   Click image for larger version

Name:	paulo.JPG
Views:	113
Size:	139.6 KB
ID:	335081   Click image for larger version

Name:	matheiu.JPG
Views:	97
Size:	136.7 KB
ID:	335082   Click image for larger version

Name:	medjani.JPG
Views:	93
Size:	141.5 KB
ID:	335083   Click image for larger version

Name:	svenson.JPG
Views:	93
Size:	138.4 KB
ID:	335084  

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:34   #2122 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

cu dayro am pus mai multe print-uri paginile trecute....acum pune si tu echipa ta, sa vad si eu ce super jucatori ai de ai luat cupa uefa din primu an
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	wijnaldum.JPG
Views:	115
Size:	146.4 KB
ID:	335100   Click image for larger version

Name:	damour.JPG
Views:	84
Size:	140.0 KB
ID:	335101   Click image for larger version

Name:	mihelic.JPG
Views:	75
Size:	140.7 KB
ID:	335102   Click image for larger version

Name:	torbinsky.JPG
Views:	73
Size:	143.6 KB
ID:	335103   Click image for larger version

Name:	bulot.JPG
Views:	81
Size:	140.1 KB
ID:	335104  

Old 18-04-2008, 13:22   #2123 (permalink)
Registered User

spuneti mi va rog cum faci un jucator sa vina la echipa mai usor....adica si de la echipe mai mari...ajax...sau altele

MoraruCristian is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 13:27   #2124 (permalink)
Registered User

Deci trebuie sa astept pana jucatorul se duce la o echipa...ok...sper sa nu cheltui banii pana atunci )
PS: Cum se numeste numele skinului tau, live4fm ??

vladutz10 is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 13:44   #2125 (permalink)
Azy
Registered User

Azy's Avatar

sez 2 final: locu 1 in campionat,cupa romaniei,cupa uefa( 4-1 lu newcastle)
ms live4fm...in semifinala cu om si in finala am fol una din tacticile tale

Azy is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 14:48   #2126 (permalink)
Registered User

sal all va rog sa ma ajutati cine poate cu manager 2008

knd ajung in decembrie 2009 imi tot da o eroare cu crash dumps!!am reistalat si jocul si nush ce sa mai fac( va rog cine ma poate ajuta

lexu_the_best is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 14:50   #2127 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Azy View Post
sez 2 final: locu 1 in campionat,cupa romaniei,cupa uefa( 4-1 lu newcastle)
ms live4fm...in semifinala cu om si in finala am fol una din tacticile tale
Sezonul 2...cupa uefa ?!?!? hai sictir ))
numi spune ca nu ai folosit reloaduri ca nu te cred...
zimi numa ce adversari ai intalnit si cati bani ai bagat in transferuri

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 14:50   #2128 (permalink)
Registered User

instaleaza patchul v8.0.2 (poti sa iti continui cariera)
PS: Cum se cheama skinul lui flive4fm ??

Old 18-04-2008, 16:15   #2129 (permalink)
Registered User

x(

am instalat patch 2 si acelasi lucru x( imi da aceeasi eroare
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
cum pot avea si eu siglele la echipele din romania :-?

Last edited by lexu_the_best; 18-04-2008 at 16:15.. Reason: Automerged Doublepost

Old 18-04-2008, 16:40   #2130 (permalink)
Registered User

CRonaldo7's Avatar

Quote:
Originally Posted by lexu_the_best View Post
cum pot avea si eu siglele la echipele din romania :-?
Uita`te cu cateva pagini in urma ca am pus un site de unde poti downloada...

Silenzio stampa

CRonaldo7 is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 17:11   #2131 (permalink)
Registered User

aaaaaa si acuma ce fac:))

dci am scos patchurile alea cu siglele echipelor si cu pozele jucatorilor da nush unde sa le pun pls ajutati ma

Old 18-04-2008, 19:58   #2132 (permalink)
Azy
Registered User

Azy's Avatar

Quote:
Originally Posted by the_new_henry View Post
Sezonul 2...cupa uefa ?!?!? hai sictir ))
numi spune ca nu ai folosit reloaduri ca nu te cred...
zimi numa ce adversari ai intalnit si cati bani ai bagat in transferuri
rangers,lens,Psg,OM,Newcastle....mah..nici nu trebuie sa ma crezi daca nu vrei...in total am bagat in 2 ani peste 40 mil pe transferuri

Azy is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 20:14   #2133 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

da, cu siguranta, si marmota...

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 20:25   #2134 (permalink)
Registered User

ai dreptate azy ca nu conteaza daca te cred sau nu...da pe mine ma enerveaza ca tot vin deastia aici si se lauda cu 'performantele' lor..
oricum nare rost sa tot umfli aici performantele...ca toti stim ca nu poti castiga cupa uefa in 2 ani...stie si dromy...si amandoi creca avem o experienta destul de mare in manager

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 21:00   #2135 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

nu e vorba de experienta, e vorba ca si el, ca si life4fm sau cum il cheama se vor sparge la un moment dat. cum s-a spart life4fm spunand ca a dat go on holiday si i-a aparut nu stiu ce bug... pai si eu am incercat o data treaba asta cu UTA si am terminat pe locu 3 campionatu in primu sezon si am jucat in total 5-6 meciuri, restul cu go on holiday.
chiar nu cred ca se poate cu fundasi ca mardare si sturgis sa iei uefa... iti da cisse de la OM 4-5 boabe lejer... d-aia am spus sa upload-eze baietii o tactica, nu doar niste print-uri cu asezarea pe teren, luam si noi tactica aia, ne informam, vedem cum merge, vedem pe unde gresim, ca nu suntem noi zei, cel putin eu, unul, gresesc in multe locuri cu siguranta, fm-ul nu e ca fotbalul adevarat. abia apoi pot sa spun cu siguranta daca minte sau nu... dar in proportie de 99,99% minte.

p.s. am descoperit ca uneori e bine sa lasi Ass Man-ul sa aleaga echipa inainte de meciuri, cu unele exceptii, la Pauli am un fundas beton-armat, regen, insa joaca fix ca o .... si mereu il baga in primul 11 si mereu joaca de 5-6... asa ca m-am lecuit, e mereu rezerva... matias cahais rulez.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 21:56   #2136 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by the_new_henry View Post
ai dreptate azy ca nu conteaza daca te cred sau nu...da pe mine ma enerveaza ca tot vin deastia aici si se lauda cu 'performantele' lor..
oricum nare rost sa tot umfli aici performantele...ca toti stim ca nu poti castiga cupa uefa in 2 ani...stie si dromy...si amandoi creca avem o experienta destul de mare in manager
de ce nu il crezi???? si eu am castigat in al 2lea an uefa si cu FARU, si sezonu urmator ma astept sa iau si cu dinamo fiind al 2lea sezon, nu e kiar asa de greu dar trebuie sa ai si noroc
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
nu e vorba de experienta, e vorba ca si el, ca si life4fm sau cum il cheama se vor sparge la un moment dat. cum s-a spart life4fm spunand ca a dat go on holiday si i-a aparut nu stiu ce bug... pai si eu am incercat o data treaba asta cu UTA si am terminat pe locu 3 campionatu in primu sezon si am jucat in total 5-6 meciuri, restul cu go on holiday.
chiar nu cred ca se poate cu fundasi ca mardare si sturgis sa iei uefa... iti da cisse de la OM 4-5 boabe lejer... d-aia am spus sa upload-eze baietii o tactica, nu doar niste print-uri cu asezarea pe teren, luam si noi tactica aia, ne informam, vedem cum merge, vedem pe unde gresim, ca nu suntem noi zei, cel putin eu, unul, gresesc in multe locuri cu siguranta, fm-ul nu e ca fotbalul adevarat. abia apoi pot sa spun cu siguranta daca minte sau nu... dar in proportie de 99,99% minte.

p.s. am descoperit ca uneori e bine sa lasi Ass Man-ul sa aleaga echipa inainte de meciuri, cu unele exceptii, la Pauli am un fundas beton-armat, regen, insa joaca fix ca o .... si mereu il baga in primul 11 si mereu joaca de 5-6... asa ca m-am lecuit, e mereu rezerva... matias cahais rulez.

mardare e un fundas foarte bun, si eu il am si ma multumeste foarte mult, e titular incontestabil, acum depinde de preferintele fiecaruia si de stilul de joc al fiecaruia

Last edited by puMaS junior; 18-04-2008 at 21:56.. Reason: Automerged Doublepost

puMaS junior is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 22:00   #2137 (permalink)
Registered User

N-am castigat eu cu stuttgart cupa uefa (am pierdut in semifinale cu Atletico Madrid), cu toate ca aveam in atac un trio format din marica-gomez-cacau. Gomez are deja 42 de goluri si campionatu inca nu s-a terminat (marica si gomez cam cate 10 goluri de fiecare). In clasamentul din bundesliga sunt detasat de locul 3, eu fiind pe 2, prima pozitie fiind ocupata de bayern (vreo 15 puncte avans ) ), iar in cupa am pierdut finala cu bayern (2-1 dupa ce in min 75 era 1-0 pt mine). E abia primul an, in iarna nu am vandut nimic important, dar l-am adus pe lorik cana (Marseille) pe 5,75 mil. euro.
Nu stiu cum faceti voi performante cu echipe de mana a 3a (dinamo,rapid) inca din primul an, fara replay,etc. Eu am jucat fara replay (si joc), si atunci cand am batut pe shalke cu 7-0, dar si cand am pierdut in finala cupei in fata rivalei cand eram aproape sa castig.Si nici cand cel mai in forma jucator al meu (Basturk) sta cel putin 3 luni din cauza accidentarilor. Asta e fotbalul, poti sa bati pe oricine, poti sa pierzi cu oricine. Asa e si la FM08. Si cel mai bine e sa jucati "curat"

Old 18-04-2008, 22:11   #2138 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

de unde au aparut astia frateeeee.... urmeaza sa zica unu "eu am luat cu adunatii copaceni in anu 2 ucl" plm daca jucati cu RELOAD normal ... mai si va laudati oricum cred ca v-ati chinuit si cu reload....ati terminat un sezon in 10 zile...

Last edited by mihai_tudose; 18-04-2008 at 22:25..

Old 18-04-2008, 22:18   #2139 (permalink)
Registered User

live4fm's Avatar

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post

frate eu am dat holiday pt k iesisem din ucl si mai aveam semifinala la cupa cu iasiul in campiona aveam 8 pc avans cu 7 8 etape inainte de final meciuri usoare de asta am dat....in rest am jucat eu meciurile

live4fm is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2008, 22:22   #2140 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
de unde au aparut astia frateeeee.... urmeaza sa zica unu "eu am luat cu adunatii copaceni in anu 2 ucl" plm daca juca-ti cu RELOAD normal ... mai si va laudati oricum cred ca va-ti chinuit si cu reload....ati terminat un sezon in 10 zile...
ba mosule io nam jucat de cand ma stiu io niciodata cu reload si nici nu o sa joc, ca drept dovada acum sunt deabea pe 5 dar la doar 4 puncte de locul 1, la sfarsitul turului eram pe 10, si de cand a inceput turul am pierdut un singur meci, depinde de la un sezon la altu, asta stiu foarte bine, dupa ce am castigat uefa nu mai jucau nimic in urmatorul sezon dar pe urma siau revenit, daca altii nu reusesc nu inseamna ca nu se poate, fratimio a ajuns pana in semifinale cu pandurii, deci nu e imposibil

puMaS junior is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules