![]() |
| | #2161 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dau o bere daca stai la tot concertu'!!! ![]() | |||
|
| | #2163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
apropo....insfarsit am batut o echipa cat de cat...1-1 la Monaco si acasa leam dat 4-1...dubla B. Stancu am vazut mai sus o zis careva ca ii al draque rooney...ba da ce gandire aveti...jucatori de 50 mil si voi cu steaua/dinamo vreti sai bateti..si inca din primu an... mie mio trebuit sa dua go on holiday cu inter in grupele CL... PS: acuma mi-a venit scouter-ul din Europa centrala..am dat sami caute niste portari de viitor acuma joc cu tatarusanu si yan sommer, in fine. vii recomand pe kenneth ots si nukri revishvili | ||
|
| | #2164 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Fm
Am o Stea in constructie, numai jucatori tineri, media de varsta 22 de ani. Am luat titlul primii doi ani. In al doilea an am iesit pe 3 in CL, dar m-am impotmolit in Uefa. Cel mai frumos meci reusit de ai mei: 5-3 cu Roma in CL - adevarat spectacol. Am revenit dupa ce aia aveau 2-0 pe Ghencea. Acum sunt in cautare disperata de portari, tinerei, dar nu gasesc nimic. Zapata s-a trezit la 30 de ani ca vrea la un club mare, si acum nu mai vrea sa prelungeasca contractul, asa ca vreau sa-l vand. L-am luat pe Fernandez de la PAOK. Cam scump, dar e la fel de bun ca Zapata. A propos, daca poate sa ma lamureasca cineva, Eccentricity la Portari e de bine sau e de rau, ca eu mereu am zis ca e de rau, dar nu sunt sigur... | ||
|
| | #2166 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Eccentricity ii de bine...da oricum nu aia face un portar sa fie bun...depinde mult de one on ones, positioning, reflex,comunication... ial pe sommer si ochoa daca nu ii la ceva echipa mare M-o eliminat G. Bordeaux in 16imile Uefa...Chamakh asta ii belea...sper sa il aduc... 1-1 la mine si 1-0 la ei, gol Chamakh | ||
|
| | #2172 (permalink) | ||
|
saru'mana. am ajuns la 10000 faima ca antrenor si n-am castigat niciun titlu inca cu o echipa de club, dupa 5 ani la Pauli, unde cel mai bine m-am clasat pe 2, iar acum am plecat la Milan si am 9 puncte in fata Fiorentinei dupa 30 de etape... Bogdan Stancu da si aici de rupe. )ma mai bate gandul sa-i aduc pe sepsi si tamas si poate si pe bicfalvi... ii dau acum pe gilardino si martins cu cate 40 de mil si mai cumpar cate ceva. pentru atac imi ajung stancu si pato. poate vine si djibril cisse
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #2175 (permalink) | ||
|
e un mic editor care se numeste fm modifier si vezi cum iti evolueaza faima si tie si echipei si jucatorilor. c. ronaldo e jucatorul pe care-l urasc cel mai tare, deci nu va veni... cu breno si rafinha nu e asa usor pentru ca milan a mers foarte prost, sezonu trecut a terminat pe 8, si nu mai are faima, nici de la sevilla nu mai vin la milan, breno e la barca, rafinha la bayern si nu vor sa vina, cat despre atac, pato si stancu imi ajung momentan... poate totusi o sa-l aduc pe sobis la vara, dar nu or sa mi-l dea roma... inca mai caut si astept sa-mi creasca faima, multi sunt pe la chelsea si inter si nu mai am cum sa-i iau acuma... la vara il iau pe cigarini pentru mijloc, poate nasri sau montolivo, si musai niste jucatori de banda(full backs)... ceva recomandari...? ca deja in 2012 majoritatea sunt luati pe la cluburi mari.
|
| | #2176 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
pe cigarini il am si eu la dinamo...joaca f bine...ial pe renato augusto dami si mie prog ala sa iti vezi reputatia...dami add: the_new_henry -------------------- Editare ulterioară -------------------- lam gasit...FMM 2.2 cred ca asta ii am asa.. Home Rep 9017 Current Rep 8988 World Rep 5880 ) am vazut ca se pot modifica, asai ?
Last edited by the_new_henry; 19-04-2008 at 19:49.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2177 (permalink) | ||
|
renato augusto e praf... l-am avut la OM. el si cu karim ziani frecau menta, nu faceau nimic... tot djibril facea treaba la 33 de ani. )fm modifier il luati de aici, dar aveti grija ca puteti sa modificati tot si nu mai e deloc fun, e tot trisat. http://www.fmscout.com/page.php?al=fm_modifier_fm2008
|
| | #2180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
spuneti-mi si mie niste fundasi centrali buni...pentru steaua in al 2lea sezon..
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |