![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
da dar mai e faza ca nici nu vin in campionat jucatori foarte buni , numai dastia mercenari de duzina . pe cand in campionate ca ale turciei sau greciei chiar daca nu fac performante si ies prematur din cupa uefa sau CL tot vin jucatori buni , sunt in al 3 lea an , merg ceas , si in champions league am reusit in al 2 lea sezon sa ajung in optimi , dar acum deja am ajuns in primavara uefa cazand de pe 3 din champions league si am picat cu olimpiakos echipa care radeam de ea in primu sezon cu 5-1 in champions league , acum m-a batut cu 5-2 si are in echipa jucatori ca ze roberto,ledesma,zauri, si alti jucatori super valorosi. la ei au venit la mine ciuciu .
| |||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
Spre deosebire de realitate, unde in Romania vin jucatori de talie mondiala si in Turcia numai jucatori din azerbaidjan? ![]() ![]()
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
nu nu asta am vrut sa zic , am vrut sa zic ca in joc poti sa ai buget mare , pe cand in realitate ai buget maxim 10 milioane la un club din romania . in joc ar fi normal sa te lase , atata timp cat ii ofer salariu la fel de mare sau chiar mai mare ca afara ,etc. in romania nu a incercat nimeni sa faca oferte la fotbalisti precum roberto carlos care s-a dus la fenerbahce . nu suma de transfer cat salariu ii ingrozeste pe patronii de la noi,bine si suma de transfer, prefera sa ia jucatori de la jiul sau vaslui decat 2,3 de afara si buni. | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
Pai jucatorii din FM se raporteaza la indicele (coeficientul valoric) al campionatului cand aleg daca merg sau nu in romania. Nu stiu daca asta poate creste. Iar turcia e mult peste romania.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
pai in aceste conditi e grav , ramane doar campionat si cupa de castigat , in champions league si cupa uefa mai mult de optimi nu putem spera in FM08 , e imposibil mai ales ca am vazut utopia ca an de an manchester,barcelona, sau alte cluburi cad in primavara uefa , iar daca te duci in champions league in primavara uefa tot dai de real madrid sau liverpool , deci e cam fara scapare.
| |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
De ce nu treci la o echipa de afara ? Mie-mi place sa incep somer si sa o iau de jos.Cand obtin maxim de performante cu o echipa in conditiile respective trec in alte campionate mai puternice si cu alte targeturi.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
In conditiile in care exista si vor exista in continuare jucatori cu potential de World Class in tari mai mici decat .ro, poti face fara probleme o echipa de cehi, slovaci, croati, sarbi, norvegieni, etc cu care sa ai sanse la fazele superioare. Eu, de exemplu, am 4 francezi in lot si un portughez(Vaz Te de la Bolton), toti foarte buni .
|
| | #209 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
I-ai de mici. Scouting la greu. Eu m-am axat pe Franta si am gasit 3 sensibil mai buni decat ce aveam, luati cu banii de pe Goian, Badea, Nicolita, etc. LE: Keseru/Samassa + Stancu sunt un cuplu cat se poate de bun chiar si pentru CL. Solutii sunt. | ||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
pai al luat si eu jucatori scumpi si care joaca in nationale titulari si pana mea , dar nu se ridica la asteptari . tomislav busic - 3 milioane , atacant in nationala mare a croatiei jan polak - 800 de mii , fundash in locul lu radu stefan , cehia - nationala U21 titular incontestabil mikel santamaria - 4 milioane - in locul lu pulhac , titular nationala U21 a spaniei. dar niciunu nu face performante mai mari decat au facut cei pe care i-am vandut ba din contra. | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Poate nu jucatorii sunt de vina?! Orice ai face, in CL din 32 de echipe, 30 au jucatori mai buni decat ai tai. Nu te poti baza pe jucatori sa treca prin dribling sau sa faca recuperari non-stop. Vezi antrenamentele, tactica, moralul. Trebuie sa ai o explozie la un moment dat pe fondul fie a accidentarilor adversarilor, fie bulan chior. Asa am avut si eu in primul an, 3 meciuri castigate la bulan toate numai cu petarde in echipa. | ||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
@otrava, daca tu crezi ca doar valoarea individuala a jucatorilor castiga meciul, gresesti. Daca ai jucatori slabi (tineri etc), iti faci tactica in asa fel incat sa pui in valoare calitatile lor. Doar nu te astepti sa ai tactica Barcelonei la Steaua si echipa sa mearga ceas.
|
| | #215 (permalink) | ||
| www.fmro.ro , la Downloads.
|
| | #217 (permalink) | ||
|
eu am gasit o mica problema. ajung cu Steaua in fiecare an in CL si apoi cateodata continuu si in uefa. problema este ca la inceputul competitiei CL imi da aceleasi sanse de castig, una dintre cele mai mici.am facut un experiment si am castigat CL si anul urmator aceeasi cota de castig. nu ar trebui sa creasca o idee? cand jucam cu alte echipe din afara (arsenal, madrid, barca) daca intr-un an castigam CL anul urmator crestea cota. stiu ca in realitate astea ar fi cotele si niciodata nu ar castiga Steaua CL dar totusi... | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
@sica2ro2k Probabil sa ii reduci interference-ul cu ajutorul FM Modifier .. dar nu te sfatuiesc .. after all it's still cheating. Ma rog .. sau ridica reputatia si situatia financiara a clubului, doooh. @osc1or Performanta la Dinamo se poate face cat de cat. M-am calificat fara prb. in CL dupa ce i-am scos pe Ajax. 1-1 la ei 3-2 la mine (2-0 la pauza). @otrava La mine la Dinamo vor sa vina Altidore , Nsue (Mallorca) , Andrade , Filipenko , Russotto(Treviso) , Distel Zola(Monaco). Toti tineri de perspectiva. In 3-4 ani ar trebui sa pot ajunge in sferturi fara prb. Legat de tactica ... am fazut ca merge f. bine in FM 2k8 ceea ce s-a folosit preponderent in Europa in ultimul sezon si ceea ce e atat de hulit in Ro - 2 inchizatori. 4 oameni f buni care sa se ocupe de ofensiva (mijlocasii laterali urca all the way , unul din varfuri se mai retrage un pic dupa baloane). Iar daca inchizatorii sunt de calitate si mai pot face bine si ofensiva (creativity , passing) - ai o echipa castigatoare. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |