![]() |
| | #2189 (permalink) | ||
| Quote:
se mai intampla sa pice si Steaua, Dinamo, Rapid, CFR. totul este random.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #2191 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Acuma incepe sez 5... iam adus pe adrian hora,ioan mera,b. costil,sergio sastre,kenneth ots,jan polak,turk oyuzhan imi place sa aduc deastia tineri si sa ii vand pe cateva milioane iam vandut pe moti,cocis,niculae,albut,d. bulikin | ||
|
| | #2194 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
cea mai tare victorie care am reusito impotriva unei echipe din capitala ia ziceti va plac atacanti mei? in champions league cu manchester acasa am luat bataie cu 3-1 ( in grupe ...pff si la 1-0 ptr ei a ratat kolev singur cu portaru...pantilimon e extraordinar ...a incasat 3 goluri si a luat nota 9..imi luam fara numar fara el Last edited by Xanis; 20-04-2008 at 15:44.. | ||
|
| | #2196 (permalink) | ||
| Quote:
Mai multe skinuri - http://www.sortitoutsi.net/index.php...79&game=fm2008
__________________ Silenzio stampa | |||
|
| | #2197 (permalink) | ||
|
am luat si eu pe mardare 12 mil $ 30% si pe cristea 12.5 mil $ si 50% de la timisoara l am adus pe raffael foster de al kobenhaven cu 14 mil iar adrien de la sporting nu mi vine ii dau 53K pe saptamana si degeaba :|
__________________ U WILL NEVER WALK ALONE !!!!! | |||
|
| | #2200 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
eo acum am terminat primu sezon pe locu 2 dupa otelul ...deci otelul a luat campionatu f ciudat dar fie ..am castigat cupa acuma facem rost de bani sa cumparam ...hora ..kone ...niste fundasi buni ..un portar probabil tatarusanu ... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |