![]() |
| | #2201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
in champions league tot in grupe dupa ce in tur la mine acasa am pierdut greu cu 4-3 la ei acasa mam razbunat si am castigat meciul cu 5-4 golul 5 fiind dat in minutul 91' kolev si caraccio fac ravagi!!!+bosnjak care da niste pase fenomenale | ||
|
| | #2202 (permalink) | ||
| Quote:
contractul pe care il dadeam era de 10 ori mai mare fata decat avea el apoi o faza ciudata rau sa mor abel tarbaat de la totenham valora 9.5 mil si asking price era 10 mil le dadeam banii astia si imi dadeau reject offer apoi am incercat enquaire imi cereau si ei 10 mil le acceptam oferta si iar reject in schimb altora le accepta oferta chiar mai mica de 10 mil ( si pacat ca er fi venit pt k vroia urgent sa plece de la echipa
__________________ U WILL NEVER WALK ALONE !!!!! | |||
|
| | #2203 (permalink) | ||
|
daia nu ii cred eu pe astia frate care castiga ei uefa ucl......NU SE POATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! pisamas pe el de joc...in tur ratez 13212313124 ocazii.... se termina 1-1, man of the match portaru lor.... vine returu ii conduc cu 2-1 dupa cateva min dupa ce dau gol dintr-o data rosu medjani...las-o in plm,acelasi lucru mi s-a intamplat si cu milan, conduc si ia unu imediat rosu. Si e acelasi cacat la ambele faze, zice ca a intrat cu ambele picioare ridicate. daca era ultim funas mai ziceam , dar asa aceasi faza .... dupa aia ratez ocazii clare de 3-1 si pe urma rezultatul este de CACAT...
| |||
|
| | #2204 (permalink) | ||
|
You need medication. Fast. Cum sunt stats-urile mentale ale jucatorilor tai?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2205 (permalink) | ||
|
lasa ma ca nu e vorba de stats-urile mentale, eu joc cu milan si tot la fel rateaza, indiferent ca e Gilardino, Martins, Cisse, Stancu sau Pato... revenim la aceiasi discutie, e un joc conceput extrem de prost ca gameplay si asta e tot.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #2206 (permalink) | ||
|
Imi amintesc ca am avut si eu 1-2 sezoane intregi in care bateam mereu pe final de meci, intorceam scoruri, cu toate ca adversarii dominau. Hell, it's just a game, nu are rost sa iti scoti peri albi din cauza asta.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
cand dai search cauta competitia, romanian first division ceva de genu si acolo ar trebui sa fie....daca nu...scrii romania..si te uiti acolo, daca nici asa inseamna ca nu se poate da vezi ca daca ai inceput deja jocu(salvarea) nu mai poti modifica | ||
|
| | #2211 (permalink) | ||
|
poti modifica ce vrei tu cu FM Modifier... intr-o salvare cu UTA, unde ii modificasem sa vad cum merge treaba, le-am dat a doua nationalitate - romana la vreo 5-6 jucatori cum ar fi Marvin Angulo, Alejandro Gomez, Nazarith, Filipenko etc... si brusc erau toti in nationala de tineret a Romaniei. ))Fara a trisa nu cred ca merge...
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #2213 (permalink) | ||
|
am tot jucat si eu fm dar intrebarea e daca cineva a jucat pana cand a facut varsta in joc 60-70-80 ce se intampla mori ? ajungi presedinte fifa ? a si pe adrien l-am luat la dinamo cu 1mil 700 si salariu 235mii pe an da nu prea a jucat in primu sezon deabia in al 2lea imi facea treaba buna | |||
|
| | #2214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Eu cel mai departe am ajuns, adevarat cu FM 06 in 2015 si acuma cu FM 08.. is in septembrie 2011 Si cel mai departe am vazut pe un site niste salvari in 2023 oricum jocu devine interesant numai dupa 2-3 ani..cand se mai schimba jucatori,antrenori,bugetele..etc PS: grupa in CL: Barcelona,Lyon, HSV... ((( acelasi obiectiv...locul 3 steaua are grupa mai usoara chelsea, olympiakos, marseille da ei pierd aproape toate meciurile | ||
|
| | #2215 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #2217 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ periculos, scandalos,furios! | |||
|
| | #2220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Fratilor am si eu o intrebare ca sa mor daca imi iese....cum imi bag si eu incsicnele la divizia a si b ca le instalez si degeaba mai departe nu merge nu le recunoaste....si cu pach-ul 8.0.1 sau 2 cum le instalez ca din nou nu le recunoaste cum fac....salvati-ma....pls...merci
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |