![]() |
| | #2243 (permalink) | ||
| De JPG ai auzit?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2245 (permalink) | ||
|
invers... eu cu 802 n-a reusit sa termin decat un sezon cu steaua si ala pe 4... asa ca am reinstalat jocul si am pus doar 801. -------------------- Editare ulterioară -------------------- de fapt cred ca ma las de fm, din septembrie anu trecut de cand m-am apucat, nu mi-am mai facut asa multi draci la vreun joc, sa sara tastele din tastatura, problema e ca, intradeva creeaza dependenta... poate doar la CS ma mai enervam aproape la fel de tare, dar si la ala sunt praf... asa ca o sa ma intorc la ale mele, Morrowind, Oblivion, Mount and Blade, Rome Total War etc... o sa mai intru sa va salut ca e primul forum cu specific pe care l-am frecventat atat de mult, si pana cand apare 2009... pauza de fm.
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 24-04-2008 at 13:38.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2251 (permalink) | ||
|
castigi meciuri...ii pui sa joace poate sau plictisit de tine :P-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
cum de nu te`o dat afara ...ca vad ca nici in primu sezon nu ai loat campionatu iar turu asta ii destul de nasol pentru tine :-?? oricum succes in continuare sa ne vedem pe primu loc la sfarsitu campionatului :> Last edited by antoaxel; 24-04-2008 at 18:30.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2252 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
| ||
|
| | #2256 (permalink) | ||
|
Mutu, la 35 de ani, cand i-a expirat contractul la Fiorentina. A jucat binisor, dupa 1 an l-am lasat sa plece gratis ca voiam sa promovez niste tineri atacanti
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2259 (permalink) | ||
|
mda... cel mai bun atac pe care l-am avut eu la steaua a fost format din Monnet-Paquet, Aquino, Bogdan Stancu, Valter Birsa si Teofanis Gekas. In salvarea aia ii aveam la mijloc si pe cigarini si dessena de la parma si un mijlocas olandez (arab) El Ahmadi.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #2260 (permalink) | ||
|
Cel mai tare atac pe cre l-am avut in tara, la Dinamo: Marius Niculae - B. Stancu, Marcus Berg. Niculae si Stancu inscriau, in toate competitiile, impreuna ... cam 60-70 goluri. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Karl Svensson si Luis Jimenez
__________________ F.C.D. in ADN Last edited by cipin85; 25-04-2008 at 18:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |