![]() |
| | #2265 (permalink) | ||
|
hmmm vreau sa va arat ceva suuuuuper marfa....am inceput sa iubesc jocu asta a fost ultimu meci de fm 2008 jucat in viata mea....si uitati-va la super vedeta felipe 3-0 in tur 6-2 in retur =)) =)) asta e joc fratilor? asta e un kkt ca toti cei care l-au facut.... ma gandeam ca ajung si eu in semifinale uefa...NU SE POATEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |||
|
| | #2266 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
yo acuma il aduc pe artem fedesky..are niste skilluri...si nul iau numai cu 6 mil )) ce tare o fost aia...iubesc jocu asta da ii ultimul meci din viata meaastai fotbalul...ca atunci cand bateti cu echipa mare cu sau fara reload va convine..da cand pierdeti cu o echipa la fel de buna va apuca draci.. )
| ||
|
| | #2267 (permalink) | ||
|
faza cu iubesc jocu a fost la misto .... chiar e ultimu meu meci....am dezinstalat deja jocu....E O MIZERIE ... faza e ca pe stadart in acelasi an ii scosesem din turul 3 ucl...nu misca nimic in ghencea...si acolo ma bat cu 6-2...parca e prea de tot,prea de tot kktu... si sa ma suga si toti researcheri si headresearcheri din romania ca au facut din tara asta una de nivelul macedoniei,albaniei...toate echipele romanesti in 2016 ies din primu tur...nu fac transferuri....reupatatia scade la toate...bataie de joc
| |||
|
| | #2268 (permalink) | ||
da ai dreptate faza cu transferuri ma enerveaza si pe mine, la FM 06 stiu ca mam bagat la alte echipe din romania si le faceam 1-2 transferuri, sa mor yo da te tampeai cand vedeai ca au bani si nui folosesc acuma am facut 2-2 cu HSV si daca HSV nu bat epe Lyon mam calificat in Uefa... meci greu, tot cu ochi pe timp am fost Recomandari de la HSV: rodrigo tiui si rydell poepon | ||
|
| | #2270 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
)) asta o fost tare...pai in primu rand 'frate mancati-as' spune ce echipa ai prima datadaca ai din romania stancu neaparat pana nu spui echipa degeaba si daca ai 10 atacanti nui tot pune prin rotatie ca asa niciodata nu o sa joace nimic | ||
|
| | #2271 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
joc cu dinamo, stancu e la besiktas, mam kinuit sal iau si nu vine nici mort, lam luat acu pe curelea, imi dadu o boaba din primu meci, am reusit sal iau si pe keseru, am o gramada de atacanti nu mai stiu pe cine sa bag si pe cine nu, lam luat kiar si pe moreno, dar nu joaca nimic si il bag meci de meci si degeaba, nu mai stiu ce sa fac, acu am avut meci cu steaua mau disperat au ratat din toate pozitiile, a aparat si vatca ala de ma scos din sarite, ii omor
| ||
|
| | #2272 (permalink) | ||
| Quote:
))e cazul sa inveti limba romana. pana atunci ai ignore de la mine, cel putin. pentru mihai tudose, cam asa e cu striker-ul ala. are determination 8... iar restul atributelor sunt mediocre cel mult... problema ar fi ca jucatorii au si atribute ascunse, pe care nu le vedem nici in editor, sunt in codul sursa al jocului din ce am inteles dintr-o discutie de pe forumul oficial al jocului. in fine... e mai bine asa... long live Bethesda. ) Oblivion rules, aproape ca Morrowind. In alta ordine de idei, sper ca 2009 sa fie mai bun ca gameplay... sau sa renunte la toate variabilele astea si sa-l faca strategie pura, sa se calculeze matematic cine castiga duelurile, cate suturi apara portarul etc.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #2276 (permalink) | ||
...Un Paste Fericit iti doresc!-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
), acum sunt 9 ca am mai dat din ei ... merci de ajutor!Un Paste Fericit tie si tuturor celor de pe acest forum! Last edited by puMaS junior; 27-04-2008 at 01:50.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2277 (permalink) | ||
@ pumas junior )) tu aduci japonezi ? pe aia yo nu prea ii vad fotbalisti numa pe park ji-sungmai bine ramai numa cu elvetianu,keseru si omar pe restu ii dai si ia-ti 1-2 jucatori din brazilia de la gremio,corinthians ai de unde alege Paste Fericit la toti de pe forum !!! | ||
|
| | #2278 (permalink) | ||
, am n ditamai lotu c multi jucatori care nici nu joaca macar un meci un sezon intreg , e marele meu defect
| ||
|
| | #2280 (permalink) | ||
|
cum faceti ma ca eu imedeat am 3 fgn si gata nu mai pot baga alti | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |