![]() |
| | #222 (permalink) | ||
|
@ pentru gagiul care a zis ca nu se poate face performanta la dinamo in joc : in primul rand 3 campionate si 2 cupe la rand castigate + de fiecare data grupele champions league eu cred ca e o performanta , eu ma refeream la semifinala , finala , daca tu castigi champions league in sezonu 2 cu steaua in fm2008 inseamna ca esti Mafalda. | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
Castiga meciuri, logic. In Europa, LOGIC.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
pai ma faza e ca la inceput steaua are reputatia 7000 ceea ce e OK....dupa 6 sezoane am castigat 5 titluri 2 cupe, in ucl am ajuns de 2 ori in optimi... si dupa toate astea mi-a scazut reputatia la 6052... eu zic ca dupa 2 primaveri in ucl trebuia sa creasca nu sa scada...plus ca am un buget de transferuri de vreo 250 de mil si vreo 30 de internationali de juniori si seniori
| |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
Da, in 2007 dupa ce am castigat Champions League cu Steaua.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
Chill, ca esti pe aratura. Vezi-ti de problemele tale, nu mai face presupuneri proaste. LE: Ma refeream la FM 2007, nu la ANUL 2007.
|
| | #235 (permalink) | ||
|
dupa 2010, nu mai stiu exact in care an. Prima data a fost pe bulan si pe autobaza in poarta, asta mai tin minte
|
| | #236 (permalink) | ||
| Vad ca majoritatea de aici ati jucat cateva sezoane bune, ceea ce inseamna ca aveti deja ceva experienta in FM, ce ziceti daca am face un server online sa jucam cateva ore pe zi, sa vedem care este mai bun manager dintre noi ? Astept raspunsuri la provocare din partea celor interesati . | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
Sau mai bine LASA. Eu ma joc cand am timp (o ora - doua la cateva zile).
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |