![]() |
| | #2383 (permalink) | ||
| Quote:
Eu joc cu Manchester Utd. Sunt in sezonul 3, jucatori de exceptie, dar inevitabil se tot impiedica, mai ales de echipe mici. In primul sezon am luat campionatul si CL, in sezonul 2 am iesit pe 2 in campionat (Arsenal neinvinsa) si am iesit in sferturi la CL contra Lyon. Acum in sezonul 3 ma mentin pe 2, fiindca din nou Arsenal are 12 victorii din 12 meciuri. Echipa mea: Evra, Ferdinand, Vidic, Rafinha in aparare, Silva (de la Valencia), Ronaldo, Carrick, Geroginio Wijnaldum, Hargreaves la mijloc, Dica, Anderson, Aguero uneori AMC, si Rooney, Tevez si Michael Owen in atac. In general prefer 4-3-2-1, ca sa ii pun pe Anderson si Sergio Aguero ca AMC si pe Rooney ca varf. Dar e inconsistenta tactica asta, sau fac eu greseli la individual instructions... | |||
|
| | #2384 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Resita |
Daca ma mai ajuta cineva?Cum sa schimb skinul care este cel mai k-lumea si de unde sa il downloadez? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Fratilor daka descarc poze cu jucatori de pe sortitoutsi unde le bag?De ex am descarcat poze cu jucatori de la Spartak Moscova!!!Nici skinurile nu stiu cum sa le bag... Last edited by CiprianoRonaldo; 02-05-2008 at 21:07.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2385 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
bha fratilor tre sa facem un topic cu deastea...mie in fiecare saptamana imi intra 10 in lista si ma intreaba deastea: 1. Cum te joci manager online 2. Cum instalezi patchurile/skin-uri,poze,logo-uri Dinamo 2-0 Steaua....Monnet si Willian..ce se distreaza in atac )20 de meciuri in campionat, 20 de victorii...Echipa belea | ||
|
| | #2388 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2389 (permalink) | ||
|
am o problema...nu stiu daca a-ti mai intaknit-o.Deci am inceput o salvare cu un amic in reatea versiunea 8.0.0 eu si el 8.0.1 si nu a mers.Apoi am downloadat un patch cu versiunea 8.0.2 plus ca am mai bagat 2 patchuri cu insigne.Dupa ce am jucat cateva meciuri am vazut ca de ex Steaua Buc nu era in nici un campionat si apoi nici bayern sau vreo echipa din Romania respectiv Germania.Sa fie din cauza pachurilor?Sau din cauza ca nu am bifat deloc de ex campionatul germaniei?desi pe cel romanesc l-am bifat parca..daca e din cauza asta se mai poate face ceva dupa ce am jucat cateva meciuri pe salvare sau trebuie neaparat creeata alta salvare daca vreau sa am si celelalte campionate?poate sa fie un bug de la patch?voi a-ti mai patit asa?eu m-am gandit ca poate din cauza asta ca nu am bifat unele din campionatele alea dar poate e altceva...voi ce ziceti?
| |||
|
| | #2390 (permalink) | ||
|
Ti-ai raspuns singur la intrebare. Nu e nici un bug
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2394 (permalink) | ||
|
atata am ajuns si eu in sezonu trecut cu steaua in uefa da eu am picat cu fiorentina care m`au eliminat cu un bulan exagerat acasa la mine am pierdut cu 1-0 apoi acasa la ei am condus cu 2-1 pana in minutu 85 cand am fost egalat :| + la scoru de 2-1 am avut un gol anulat + om eliminat in minutu 45 la scoru de 1-1 eee dar asta ii fotbalu mergem mai departe sezonu asta in cl am batut pe galata cu 4-1 acasa la ei iar cu man utd am facut 2-2 acasa la mine al 2`lea an consecutiv in care prin man utd in grupe dara imi place sa joc cu ei ![]() ![]()
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2398 (permalink) | ||
|
cum credeti ca ii cel mai bun mod de ami imbunatati finishing`u la jucatori ??? P.S. si eu l`am adus pe D. Chygrynski la steaua in al 3 sezon cu 22.5 milioane da isi merita toti bani ii cel mai bun aparator pe care l`am adus vreodata la o echipa romaneasca Si inca o faza foarte interesanta nu stiu ce o patit echipa acasa ma chinui sa bat cu 1-0 maxim 2-0 sau 2-1 dar in schimb in deplasare joaca fenomenal doar rezultate mari obtin 3-0,4-0,4-1,3-1 oare de ce :-??
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2400 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
)In ultimu meci mo enervat ca o luat 3 goluri ![]() si in tot campionatu am luat 14 ) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |