![]() |
| | #2401 (permalink) | ||
|
La mine e invers: castig campionatul in ultimele etape, lupta fiind stransa. Acum sunt in sezonul 3 si am nevoie iar de full-backs de nadejde. I-am vandut pe Sepsi, Golanski si Marvin Angulo si, desi l-am adus pe Malul Dor, simt ca mai trebuie intarita echipa pe stanga si o rezerva pe dreapta. Am gasit ceva regeni de viitor, dar inca nu fac fata primei echipe. Astept propuneri... | |||
|
| | #2402 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
In Romania ?! Lupta stransa ?!(din sezonul 3) Cu ce echipa esti ? Incearca-l pe Jean Alain Franchone | ||
|
| | #2404 (permalink) | ||
)ii Jean-Alain Fanchone si ii la Strasbourg ![]() PS: acuma lam vazut si pe Calin Cristea..ii pe stanga | ||
|
| | #2406 (permalink) | ||
|
Pare mai realista lupta pe final de campionat (cam cum se intampla in realitate sezonul acesta) si cred ca daca defilezi cu echipa fara probleme in campionat se cam distruge spiritul jocului si devine plictisitor. Evit patch-urile, pentru ca stiu ca rezolva anumite bug-uri, dar aduc altele, uneori mai enervante. Cat despre Europa, sezonul trecut am ajuns cu mult noroc pana in sferturile UCL, ceea ce mi se pare o performanta pentru echipa mea tanara si ii prevad un viitor frumos. Asa vad eu jocul si nu contest parerea fiecaruia. Partea proasta e ca la jocul fara patch e cam greu sa formezi o echipa omogena, in fiecare sezon primind oferte pentru jumatate de echipa si faptul ca ii vanzi pe sume fabuloase pentru Liga I, uneori, aduc un mare minus realismului jocului. | |||
|
| | #2407 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2412 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Mai baieti am si eu o problema: Mi-am formatat calculatorul mi-am instalat FM 2008 si cand intru in joc imi apar reclamele acelea si dupa aceea ecranul devine negru si nu imi mai apare main menu cu (new game,load game,etc) Am incercat alt FM08 dar la toate face la fel. O fi de vina faptul ca am trecut de la SP1 la SP2 ?
| ||
|
| | #2413 (permalink) | ||
L-am adus pe Rydell Poepon de la HSV cu 18 mil ![]() Si pe D. Chyrghynski de la Shaktior cu 17 mil | ||
|
| | #2417 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
se pare ca baietii mei stiu sa joace bine doar daca ataca, era ultima tactica pe care o puteam face si ma gandii la ea si numi vine sa cred ca e singura care da cat de cat roade...Doamneee ce mai joc...joaca cineva de aici la offside si cu apararea foarte sus???nu cred )
| ||
|
| | #2420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | In sezonul 7 iti zic yo ca ai ![]() Si nici nu o cerut asa mult...chyrgynki vreo 2 mil si Rydell 3 mil si ceva la jucatori cunoscuti te lasa sa oferi mult.. cel mai mult ii dau la Willian 5 mil Imi place cand am bani, vad un jucator si daca imi place il pot lua ![]() Am mai luat 2 brazilieni de viitor: Ronieli si Anderson Pico | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |