![]() |
| | #2422 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
niste bijuteriiCigarini o ia de la 20m si se duce panan poarta cu ea Poepon in primu meic o si dat un gol da joaca de domane feri...suturi tari si plasate | ||
|
| | #2423 (permalink) | ||
|
va rog puneti niste print`uri cu training`urile voastre ce schedule`u vostru sa vad cam ce aveti ca eu acuma am facut unu nou si sper sa mearga cat de cat echipa si poate invat si eu cate ceva si de la voi ..
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2424 (permalink) | ||
|
o sa-ti uploadez eu cand ajung acasa ts-ul meu. e cel mai bun pe care l-am vazut pana acum. poate au si altii mai bune, dar eu nu am vazut. ala al lui mihai era bun, dar prea tare si se rup 3 sferturi din jucatori. le am facute pe categorii, DC, WB, DM, MC, AMC, AMR/L, FC. nu am pentru ST si MR/L pentru ca nu folosesc striker-i, adica inalti si puternici, prefer sa fie echilibrati, iar pe margini folosesc winger-i de obicei. abia astept 2009 sa joc in Divizia B cu UTA si U Cluj si sa le duc in Liga.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #2425 (permalink) | ||
|
ms dromychaetes am si eu o intrebare am jucat pana acuma versiunea 8.0.0. cu steaua iar acuma am instalat patchu de 8.0.2 si am inceput o cariera noua tot cu steaua sa vad diferentele si sunt unele foarte mari dupa mine in primu rand ce am observat este ca portaru ea mult mai usor goluri adica pana acuma la 8.0.0 Zapata apara deosebit de bine iar la asta nou ia niste goluri de ma crucesc suturi de la mare distanta care in primu foarte rar primea oare ii din cauza patchului sau ??? jucatori se accidenteaza exagerat de mult moreno dupa 5 meciuri si`o rupt picioru 6-7 lunii sta pe tusa la fel cu nesu 5-6 lunii sta si el pe tusa .... voi ce parere aveti ??? ![]()
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2426 (permalink) | ||
Si eu prin anul 2010 am avut constat 2-3 jucatori accidentati, am avut si 6 odata din care 2 cu picior si amna rupta | ||
|
| | #2428 (permalink) | ||
|
rapidistu din tine l-a adus pe danut coman... ))la FM08 si Dolha e mai bun. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- aici e ts-ul meu, mai necesita modificari in timpul sezonului, adica mai scadeti de la strength si aerobics si mai puneti pe la tactics sau ce mai vreti voi. http://www.mediafire.com/?zmnhy2y901f -------------------- Editare ulterioară -------------------- unde esti costineee? nu pot sa fac fata singur la toate greselile gramaticale de aici...
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 05-05-2008 at 21:23.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2429 (permalink) | ||
|
Pai si vrei sa iti imprumut un bocanc sau ce?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2430 (permalink) | ||
|
deci joc cu Chelsea si sunt in 2007 cu un amic(man utd) si in clasament in momentu asta sunt pe 2 la 2 puncte de Man Utd....chestia e ca ma exaspereaza,aia castiga tot.Ei folosesc 4-4-2 cu mijlocasi care urca,ca si mine de altfel.Acum va intreb ce tactica as putea eu folosi in campionatul Angliei ca sa o pot ajunge sau chiar intrece,mentionez ca am echipa initiala la Chelsea in plus il am pe Modric si Pandev(care nu prea face mai nimica).Chestia e ca nu mai am bani de transferuri si stiu ca in al doilea sezon la Chelsea primesti cam 15 mil si Man Utd vreo 100 ..De asta vreau sa castig campionatul acum ca in al doilea sezon nu cred ca mai apuc eu nimic si nici nu vreau sa plec dupa 2 ani,vreau sa mai raman si nici in duelul cu el nu vreau sa pierd .. chestia e ca eu stiu ca daca nu castig titlu sau Champions League nu-ti ofera conducerea alt contract..deci niste sfaturi a-ti putea sa-mi dati?
| |||
|
| | #2432 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
in sfarsit dupa sezonu 2 terminat pe locul 10 | ||
|
| | #2434 (permalink) | ||
|
Cum poti zice ca in sfarsit s-a facut dreptate, cand steaua scoate pe manchester LOL, ei 3 suturi 3 goluri, pai la valoarea lui manchester putea si 3 suturi, 4 goluri ))), steaua nici sa ia campionatu nu reusesteToate astea dau un minus de realism jocului ![]() On:Pana acum cea mai puna tactica mi se pare 4-4-1-1, cu 2 mijlocasi de banda(wingeri), am doar 12 goluri primite in 20 de meciuri, joc cu manchester si buffon mi se pare cea mai buna achizitie, desi am dat 60 de mil pe el , face toti banii | |||
|
| | #2435 (permalink) | ||
| Quote:
dupa atatea calificari pierdute nemeritat...plus ca sunt in 2017, comparatia ta cu steaua de acuma e foarte tampita. adica ce vrei s-a spui ca daca steaua ar face si in realitate investiitile care le facem noi majoritatea in joc nu ar putea ajunge in 10 ani in sferturile ucl?
| |||
|
| | #2436 (permalink) | ||
|
nu, chiar ar putea castiga UCL. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- o idee buna pentru ridicarea nivelului campionatului romanesc ar fi cu FM modifier, cautati Romania si modificati nivelul campionatului, care e la 10 pana la 12-13 si nivelul ecomonic tot cu vreo 2 puncte, o sa vina jucatori foarte buni la toate echipele, nu numai la una singura.
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 06-05-2008 at 13:41.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2437 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Sau trisati? ![]() Oricum steaua nu o sa ajunga in sferturile ucl nici in 2050, cu toate investitiile.............................................................................lui jiji ![]() Da cata rabdare aveti frate... pana in 2017 nu am ajuns decat cu fifa manager, ca acolo dureaza o secunda sa simulezi un meci.
| |||
|
| | #2438 (permalink) | ||
oricum de apreciat ca joci cu HSV si nu bayern sau alte echipe tari... nustiu ce va place sa jucati singuri cu manchester, pe server mai zic...da singur te saturi de victorii asta dyoa ce faci cateva transferuri klumea @ rise "Chestia e ca nu mai am bani de transferuri si stiu ca in al doilea sezon la Chelsea primesti cam 15 mil si Man Utd vreo 100" bha tu nu stii ce vorbesti prima data joaca si mai zici dupa aia pareri auzi la el 15 mil ))de ce mintesti ? nu iti da atatia bani ca iti vreo 40 de mil chiar daca nu iei titlu si iti mai da inca vreo 30 daca ceri tu la board room iti da atatia daca termini pe locul 10 da atunci nu iti mai da nimic ca te da pe tine afara si in situatia asta daca ai 15 mil iti mai iai de la wage numa tu nu creca prea stii
| ||
|
| | #2439 (permalink) | ||
|
hector_cuper in legatura cu steaua daca nu ia campionatu nu inseamna ca nu poata sa bata pe manchester in fotbal orice este posibil iti trebe putin noroc si ghinion pentru echipa adversa de asta toata lumea iubeste fotbalul ca niciodata nu poti sti clar cine castiga !!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- mi`am schimbat antrenamentele in sezonu care l`am inceput acuma adica nu l`am schimbat cu foarte mult dar l`am schimbat cat de cat in toate comportimentele : fundasi mijlocasi atacanti si m`am trezit cu cateva accidentari :| acuma nu stiu ce sa cred oara ii din cauza ca ii inceput de sezon ( nu am jucat nici un amical ca mi`o fost lene sa astept ) si pana se incalzesc sau oare din cauza antrenamentelor + se accidenteaza doar in meciuri nu la antrenamente ...ce ziceti ????
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " Last edited by antoaxel; 06-05-2008 at 16:53.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2440 (permalink) | ||
|
the new henry ai zis ca ai jucat cu Chelsea?Sa te intreb ceva 1.Cum ai reusit sa-i faci fata lui Man utd si ce tactica foloseai?sau ce jucatori aveai :P 2.Cum faci sa ceri mai multi bani intr-al 2-lea sezon?Nu te da afara daca ceri mai mult? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |