![]() |
| | #2441 (permalink) | ||
|
rise pai prima data nu te da afara doar daca dai ultimatum > da nu trebe sa dai daca vezi ca nu vrea si eu am jucat cu chelsea cu un prieten da ii cam penal sa joci cu echipe mari prea multi bani prea simplu mai bine cu steaua sa ma chinui sa castig sa aduc jucatori ii mai frumos in fine eu am jucat cu un 4-4-2 attacking am vandut destul de mult in primu sezon si i`am adus pe mutu care mi`o jucat foarte bine apoi pe sergio aguero de la at.madrid care se face unu din cei mai buni jucatori din lume apoi pe micah richards si el juca cu man utd nu mai stiu exact ce o cumparat da stiu ca l`am batut in primu sezon de 3 ori in super cupa la inceput si in campionat acasa si in deplasare si am fost pe primu loc
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2442 (permalink) | ||
|
wow...deci ai luat campionatul din prima,felicitari antoaxel :P Asa cum ziceam eu nu pot sa o intrec pe Man utd ,nu stiu ce jucatori ai cumparat tu dar de ex pe aguero cere 65 de mil parca.deci 4-4-2 cu mijlocasi care urca?ce echipa aveai in primu sezon cand ai castigat titlu?daca mai stii..a si inca o intrebare au vreo importanta optiunilea alea de la Instructions?atunci cand iti faci tactica,spre ex Tempo,Creative,Passing style chestiile alea..trebuie setate intr-un anume fel sau e bine daca sunt lasate la normal toate? | |||
|
| | #2446 (permalink) | ||
| Quote:
apropo daca reusesti sa castigi 2 cupe de ex cupa ligii si supercupa angliei iti extinde contractu?sau abramovici vrea neaparat campionatul | |||
|
| | #2447 (permalink) | ||
|
merci rise da normal ca conteaza optiunilea alea de la instructions iti pun un print cum imi era pus ca asa folosesc si la steaua echipa era in felu urmator gk - cech dl - a.cole dc - r.carvalho dc - john terry dr - micah richards ml - maluda mc - essien mc - lampard mr - j.cole / torje depinde :P fc - mutu fc - sergio aguero ma scuzati daca nu am scri numele corect dar nu mai stiu exact si mi lene sa caut :"> nai frica ca nu cred ca te da afara daca iei 2 cupe adica nu stiu ce sa zic oricum mult succes vezi tu cauta jucatori buni pe la echipe si mai slabe ca sunt destui ![]() primu print ii de la man city cand am jucat cu ei asa am folosit si cu chelsea si uite ceva rezultate contra man utd cand am jucat cu steaua
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2450 (permalink) | ||
|
Ziceti-mi si mie niste atacanti si fundasi mai buni(am 74 de mil cu steaua).Am ajuns pe locu 16 in richest clubs,da nu vine nimeni la mine.L-am avut pe prudnikov(ff bun) da mi-au facut unii o aferta si jiji zicea ca nu pot sa refuz si la dat.Cum sa fac sa nu se mai intample asta???si zceti-mi si mie niste atacanti si fundasi mai buni,da sa nu vrea prea mult la contract.
| |||
|
| | #2451 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Tu stii ce vorbesti ? Vrei atacanti si fundasi buni da sa nu le dai salar mare iti bagi 20 de mil la wage si asa de 50 de miloane poti lua 5 jucatori f buni ex: fedetsky,chyrghynski,willian,stancu,torje,jean-alain fanchone... si ba desteptilor cand cere-ti jucatori spuneti situatia echipei si anul in care sunteti cu echipa ![]() acceptarea ofertei de patron nu se poate modifica | ||
|
| | #2452 (permalink) | ||
|
Ati vazut meciu CFR-u cluj?Ce au ratat aia de la U cluj...Puteau sai bata pe Cfr sau macar un egal.....lua steaua campionatuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...si inca cv...am downloadat liga I facepacks si nush unde sa la pun...cand deschid raru ii graphics...unde sa il pun?
__________________ Eat well,stay fit,die anyway Last edited by raposatu; 07-05-2008 at 20:08.. | |||
|
| | #2453 (permalink) | ||
|
My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics trebuie sa creezi acolo un dosar numit pictures. in ala creezi un dosar numit facepaks. daca ai in arhiva gata creat dosarele respective (inclusiv graphics) nu mai trebuie sa le creezi.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #2457 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Resita | Condoleante!!!
Azi ne-a parasit internationalul Francois Sterchele(Fc Bruges) intr-un tragic accident de masina!!!Iti multumesc pentru clipele de fotbal pe care ni le-ai oferit!!!Dumnezeu a avut nevoi de un atacant tanar si a decis sa te ia sus la cer...RIP Champion!!!
| ||
|
| | #2460 (permalink) | ||
|
the_new_henry am inteles dar am o problema mie acolo imi arata invers adica sa`mi dea mai multi bani de transferuri din bani de contracte cum sa fac sa schimb ??? sau trebe sa am mai multi bani ???
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |