![]() |
| | #2464 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Prima data ii bagi pe toti la transferuri si apoi iti arata sa ii bagi la wage si bagi cat de multi poti depinde si de situatia financiara | ||
|
| | #2465 (permalink) | ||
| Quote:
am reusit acuma
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2467 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Resita |
Prietene , asta era un jucator fm2008,la Fc Bruges,pacat k tu nu stii asta.Comentariul tau nu isi avea rostul...http://forum.computergames.ro/member...ai_tudose.html | ||
|
| | #2469 (permalink) | ||
Prietene... Stim si noi ca ii la FM 08, dar aici chiar nu ii rubrica decese! R.I.P aici nu avea ce cauta postul tau si chiar nu are prea mare interes daca lai pus la un thread despre un joc si daca ii despre fotbal asa ca terminati cu deastea si laudati-va cu ce ati mai fauct la FM 08 | ||
|
| | #2470 (permalink) | ||
|
eu, cu manchester in 2013 am pierdut la golaveraj locul 4... asa ca in 2013-2014 voi juca in uefa ![]() la un gol am pierdut.. imi venea sa arunc calculatoru pe geam... (adversarii, aston villa au dat 2 goluri in ultimele 10 minute de joc si m-au depasit in clasament)
__________________ semnatura | |||
|
| | #2471 (permalink) | ||
Cupa uefapune un print cu echipa | ||
|
| | #2473 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
O mare realizare este infrangerea in finala cupei Romaniei in fata lu' Dinamo 2 adica tot echipa mea (juniorii).Si foarte tare e ca eram in clasament pe locul 8 deci afara din europa si cu ajutorul lor am prins un loc de cupa Ueffa. | ||
|
| | #2478 (permalink) | ||
| Quote:
) ( Paszkany staru de la cluj fotbalistu de care nu a auzit nimeni sa ma .......de ceva nu am avut nimic cu cei de la cfr pana acuma ce declara el marele fotbalist " steaua in 86 a avut un singur adversar cel din finala" mai dute`n ....daca ii chiar asa usor de ce nu vedem in vitrina la cfr nici un trofeu important din europa ??? oooo s`o gasit sa comenteze si marele star de la cfr .... rusine !!! )
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2479 (permalink) | ||
|
Finally am reusit sa iau Champions League si Campionat cu Internationale din primul sezon. L-am transferat pe Maxi Rodrigues care si-a facut banii la greu (25 mil. EU),.E primul sezon in care am jucat din prima in afara, caci in Romania am avut o cariera cu U Craiova de vreo 17 ani si nu am reusit sa trec niciodata mai sus de 1st Cnockout Round, imi plecau jucatorii ca aveau nevoie de "new challendges" si asa mai departe, cei care jucati stiti.
| |||
|
| | #2480 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Ai de capu meu ce meci !! ![]() 1-1.... 2-1 torje...2-2 ibrahimovic si scumpete de andrade rezolva meciu Dinamo 3-2 Inter ce meciiiiii...Bayern 4-4 Dinamo o avut 3-0 :| iam egalat dupa aia o dat gol podolski si iarasi scumpete de andrade o dat gol Last edited by the_new_henry; 10-05-2008 at 09:33.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |