![]() |
| | #2482 (permalink) | ||
|
E greu cu manchester sa iei titlu, eu am reusit doar o singura data, dar am luat ucl de 2 ori ; adevaru e ca mie nu prea imi place sa schimb echipa, sunt in 2010, si din primul 11 de azi a lui manu, nu i-am bagat decat pe ezequiel garay(excelent fundas, da cam 20 de goluri pe sezon) in locu' lui ferdinand, si bosingwa in locu' lui brown, in rest cam aceaiasi jucatori. Problema e ca la mine, c.ronaldo da cam 10-20 goluri pe sezon, cand in realitate el da dublu , iar drogba da la chelsea 30 de goluri pe sezon fest/ bullshit![]() LE: Mai e si buffon in locu' lui van der sar, dar e best goalkeeper:X My team: http://img227.imageshack.us/my.php?image=manuwi8.jpg (sa mor daca stiu cum se face sa apara ca attachement )
Last edited by hector_cuper; 10-05-2008 at 13:14.. | |||
|
| | #2483 (permalink) | ||
|
manchester niciodata nu are bani pana acu am luat 2 titluri 2 fa cup 2 league cup 3 league cup pierdute in finala 1 fa cup pierdut in finala 1 campionat pierdut la golaverak 2 champions league pierdute in finala si unu in semifinala totusi sunt niste performante normale zic eu pt o echipa de talia Manchesterului
__________________ semnatura | |||
|
| | #2484 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Creca o sa incep si eu una cu Manchester sa va arat cum se face un all-star ![]() La chelsea la Reservs Team aveam jucatori si de 10 mil | ||
|
| | #2486 (permalink) | ||
ba baiatule am zis eu cu editoru ? si oricum dupa ce iei titlu iti dau aia bani si daca iei si champions league iti da mai multi numa voua nu va da | ||
|
| | #2488 (permalink) | ||
|
am facut un mic experiment....am luat ucl cu steaua in anu 2017 cu RELOAD, dar nu continui binenteles, revin de unde am inceput cu reload....si ce sa vezi, reputatia creste doar de la 6100 la 7100 :| plus ca pana in finala nu a crescut deloc... asta e faza nasoala cu jocu asta...e tot una ca iesi din primu tur sau ca ajungi in finala...nu castigi deloc mai mult in prestigiu ... adica e un mare KKT ...nu am jucat deloc fm 2007, dar stiu ca are si ala mia multe prob, una dintre ele nu vin jucatori din tarile developed, dar asta se rezolva din editor , pun romania developed si vin si francezi italieni,ca la fm 2008...cealalta ar fii ,acolo creste reputatia? a ajuns cineva la continental cu steaua? care au jucat jocul
| |||
|
| | #2490 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2494 (permalink) | ||
| Pai asta e un plus pentru realism, ca sezonu asta are doar 8 goluri marcate pt manchester. In fine, incepe sa-mi placa cum joaca echipa. In 8 meciuri, am doar 4 goluri primite, nu am mai pierdut de vreo 12 meciuri/ din care am avut doar un egal, restu victorii. LE: Am observat ca daca sunt condus la pauza, si la team talk, dau "declare your anger to the team", imediat revin si apoi castiga. | |||
|
| | #2496 (permalink) | ||
100 mil/sezon iti zic eu ca faci + ce mai vinzi numa trebe sa stii ce sa aduci ![]() nustiu care aducea la manchester jucatori ca huntelaar si almeida api cu deastia iti zic eu ca nu faci echipa in primu sezon daca faci rost de bani il iei pe aguero si kompany si poti sa iei titlu cu o tactica buna | ||
|
| | #2497 (permalink) | ||
|
Pai pe huntelaar vrea sa-l ia si fergie, sau crezi ca esti mai bun ca sir alex? Se pare ca trebuie sa schimb tactica ca nu mai merge asa, dupa 26 de meciuri fara infrangere am fost rupt de arsenal cu 5-2 ![]() Cred ca ma bag la ceva transferuri de 100 mil, ca rooney si tevez sunt degeaba, "golgeteru" meu e un fundas de vreo 2 sezoane; n-am mai castigat un meci la diferenta de 2-3 goluri de 2 sezoane ![]() Parca as juca cu chelsea. Pacat ca trebuie sa schimb echipa lui Ferguson ![]() Mai pastrez vreo 2-3 din 11-le de azi, imi fac si eu "drim-tim" | |||
|
| | #2498 (permalink) | ||
:| aici ii vorba de un joc ma acolo ii realitate deci aici iai ce ii mai bun ))) =)) u lai luat pe huntelaar ?si tu cumperi ce vezi ca ar vrea antrenorii din realitate ? vezi ca in joc nu toti au aceleasi performante deastia iei cand nu ai ce face cu bani mno.. fiecare cu ideeile lui ))
| ||
|
| | #2500 (permalink) | ||
|
In primul sezon cu ManUtd i-am cumparat pe bodmer,jeremy menez si inca 2-3 tineri ieftini(piatti) si am luat titlul la 5 puncte de Chelsea si am jucat finala CL,fiind invins de Milan.Rooney si Tevez vreo 65-70 de goluri impreuna.In sezonul 2 au venit silva si aguero si am luat CL dar am iesit pe locul 2 in campionat, la 3 puncte de Chelsea.La ce echipa are Manchester,poti castiga campionatul fara achizitii dar cu o tactica buna.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |