Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2008, 09:41   #2501 (permalink)
Registered User

cipin85's Avatar

picture 1: se poate..am jucat finala eliminand pe Brugge (3-1), AEK Atena (7-2) Borussia Dortmund (4-2) si FC Porto (4-3) - scoruri aggregate. In finala am jucat mai bine, dar asta e.

picture 2: abia in sezonul 5 am trecut de 100 mil euro. Am mai luat din ei pt transferuri (36 mil) si totusi am ridicat clubul pe locul 30 in "top richest clubs".

picture 3: echipa mea. Se mai adauga aici inca 2 luati dupa terminareaza sezonului: Willian (18 mil euro si 4,2 mil salariu) si Chygrynskyi (18,25 - 4,1 mil salariu anual). In iarna urmeaza Shust (cica e mai bun decat Malafeev al meu).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	4.JPG
Views:	83
Size:	64.6 KB
ID:	343009   Click image for larger version

Name:	6.JPG
Views:	87
Size:	113.3 KB
ID:	343010   Click image for larger version

Name:	3.JPG
Views:	92
Size:	145.7 KB
ID:	343011  

cipin85 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 10:36   #2502 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Quote:
Originally Posted by rithmu View Post
In primul sezon cu ManUtd i-am cumparat pe bodmer,jeremy menez si inca 2-3 tineri ieftini(piatti) si am luat titlul la 5 puncte de Chelsea si am jucat finala CL,fiind invins de Milan.Rooney si Tevez vreo 65-70 de goluri impreuna.In sezonul 2 au venit silva si aguero si am luat CL dar am iesit pe locul 2 in campionat, la 3 puncte de Chelsea.La ce echipa are Manchester,poti castiga campionatul fara achizitii dar cu o tactica buna.
inceputul jocului la tine seamana foarte mult cu al meu
cu cat trece timpu cu atat se ingreuneaza
pe silva si pe tevez i-am pierdut gratis de exemplu...

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 10:53   #2503 (permalink)
Registered User

WyldSnake's Avatar

Quote:
Originally Posted by hector_cuper View Post
Pai pe huntelaar vrea sa-l ia si fergie, sau crezi ca esti mai bun ca sir alex?

Se pare ca trebuie sa schimb tactica ca nu mai merge asa, dupa 26 de meciuri fara infrangere am fost rupt de arsenal cu 5-2
Cred ca ma bag la ceva transferuri de 100 mil, ca rooney si tevez sunt degeaba, "golgeteru" meu e un fundas de vreo 2 sezoane; n-am mai castigat un meci la diferenta de 2-3 goluri de 2 sezoane
Parca as juca cu chelsea.
Pacat ca trebuie sa schimb echipa lui Ferguson
Mai pastrez vreo 2-3 din 11-le de azi, imi fac si eu "drim-tim"
Stii ce spune asta? Tactica nepotrivita pt echipa ta. Rooney si Tevez sunt foarte buni, dar nu ei fac echipa. Daca jocul echipei e mediocru, un atacant bun nu te poate face sa castigi la 3 goluri diferenta meci de meci.

WyldSnake is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 11:45   #2504 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cipin85 View Post
picture 2: abia in sezonul 5 am trecut de 100 mil euro. Am mai luat din ei pt transferuri (36 mil) si totusi am ridicat clubul pe locul 30 in "top richest clubs".
Am ajuns si in top 20 am avut 150 mil valoare da o scazut repede
De AEK treci usor si eu acuma is in grupe cu inter,bayern si aek..am reusit super rezultate
pe greci ii bati usor leam dat un 8-1 si 4-0 am facut 4-4 cu bayern si cel mai frumos meci in europa lam facut acum..cand iam batut pe inter 3-2 iam dominat tot meciu si cam prin 2009 mau batut cu 10-2 ))

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 12:04   #2505 (permalink)
Registered User

rise's Avatar

ce credeti merita Aguero 80 de mil?cam atata cere pt el..si eu cam atata am buget...ce ziceti sa dau toti banii pe Aguero sau sa mi cumpar altceva de banii astia.Avand in vedere ca vreau sa castig titlul in al dolea sezon la Chelsea ca-n primu nu am reusit nu prea stiu ce transferuri sa fac ca sa am constanta sa pot castiga titlu :P poate mi puteti recomanda niste jucatori..eu ma gandeam la Diego de la Werder..voi ce ziceti

rise is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 12:08   #2506 (permalink)
Registered User

antoaxel's Avatar

nu stiu ce sa zic daca chiar ai ajuns pana in finala fara reload bravo tie ....am vazut ca nu ai prins echipe chiar foarte bune pe drum deci posibil oricum sper sa ajung si eu cu steaua anu asta sau care vine cel putin pana in semifinala ...ca nu se mai poate

( am avut eu o cariera cu man city ii o echipa foarte buna jucatori buni fara prea multi bani de transferuri fix cum imi place mie + jucam cu 2 prieteni fiecare am pus cate 10 lei si la sfarsit care termina mai sus ia bani iei jucau cu tottenham si aston villa da nu am ajuns pana la sfarsit cum au vazut ca ma indepartez in campionat de ei tot gasesc tot felu de scuze sa nu jucam )))))) )

antoaxel is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 12:13   #2507 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by rise View Post
ce credeti merita Aguero 80 de mil?cam atata cere pt el..si eu cam atata am buget...ce ziceti sa dau toti banii pe Aguero sau sa mi cumpar altceva de banii astia.Avand in vedere ca vreau sa castig titlul in al dolea sezon la Chelsea ca-n primu nu am reusit nu prea stiu ce transferuri sa fac ca sa am constanta sa pot castiga titlu :P poate mi puteti recomanda niste jucatori..eu ma gandeam la Diego de la Werder..voi ce ziceti
eu zic sal iai..din anu 2 in toate salvarile care leam avut la echipe mari devine cel mai bun atacant din lume
si de diego cum in ultima vreme am jucat in anglia(ma refer cu echipe mari) nu prea sa acomodat... ii sta mai bine in spania, dar poate sa joace f bine

Mam calificat din grupele UCL sa vina $$$
Attached Thumbnails

Name:	3-3 si ma calificat.JPG
Views:	79
Size:	104.9 KB
ID:	343075   Click image for larger version

Name:	Grupa D.JPG
Views:	65
Size:	120.4 KB
ID:	343076  

Old 11-05-2008, 12:25   #2508 (permalink)
Registered User

antoaxel's Avatar

is de acord cu henry se face unu din cei mai buni jucatori din joc eu zic sa`l cumperi cat mai poti

Old 11-05-2008, 12:27   #2509 (permalink)
Registered User

WyldSnake's Avatar

Eu l-am luat pe Aguero cu 43 de milioane. Ca stats-uri nu e cel mai bun, dar joaca foarte bine si da niste goluri excelente.

WyldSnake is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 12:56   #2510 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

Quote:
Originally Posted by WyldSnake View Post
Stii ce spune asta? Tactica nepotrivita pt echipa ta. Rooney si Tevez sunt foarte buni, dar nu ei fac echipa. Daca jocul echipei e mediocru, un atacant bun nu te poate face sa castigi la 3 goluri diferenta meci de meci.
Pai avand in vedere ca am castigat din 26 de meciuri vreo 23...eu zic ca nu a fost o tactica chiar rea, un joc pragmatic, gen chelsea, dar care a dat roade.
Problema e ca eu am incercat sa foloesc primul 11 a lui fergie, de-aia in primul sezon nu am transferat nici un jucator, apoi m-am orientat spre jucatori pe care a declarat ca si i-ar dorii sir alex[garay+bosingwa(in locu lui brown)], dar voi schimba planu' de management si voi investii mai mult de acum.
Voi incerca si tactici mai ofensive.

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 13:38   #2511 (permalink)
Registered User

Voua nu va place jocul spectaculos ? goluri multe da si frumoase...
in romania luatil pe J. Lacourt da goluri de la 30-40m superbe

Old 11-05-2008, 14:30   #2512 (permalink)
Registered User

Muhahahaha!!!!!

opiodinamo is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 14:32   #2513 (permalink)
Registered User

Thumbs down

Revin Muhahaha!
Attached Thumbnails

Name:	1.JPG
Views:	116
Size:	123.7 KB
ID:	343143   Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	12
Size:	3.6 KB
ID:	343144  

Old 11-05-2008, 14:35   #2514 (permalink)
Registered User

Scuze !!!!
Ca doua picaturi
Attached Thumbnails

Name:	2.JPG
Views:	105
Size:	124.5 KB
ID:	343145  

Old 11-05-2008, 14:46   #2515 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

wtf?

Old 11-05-2008, 14:50   #2516 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by hector_cuper View Post
wtf?
asa mam gandit si eu...
) nu mam prins ce o vrut sa spuna
ca seamana aia 2 sau ce ?

si creca o facut triple post de ala.. astai cu regulamentu

Old 11-05-2008, 15:25   #2517 (permalink)
Registered User

voi jucati toate meciurile?adik nu va bagati si pe simulari?ca mie imi e cam greu sa vad un meci cu arsenal de ex si unu in campionat cu mioveni

nicolaesorin is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 17:25   #2518 (permalink)
Nick anterior: errea

rithmu's Avatar

La meciurile cu echipele mici,sau cele din cupa,nu ma uit.De cate ori am jucat cu Steaua am avut un lot de 40-50 de jucatori,jumatate dintre ei imprumutati.Mijlocasii ii schimbam mai des,la 2-3 meciuri.De ex pe stanga juca Cardenas 2-3 meciuri,apoi Mihelic 2-3 meciuri,central Sosnin sau Hersi ,etc.Cand jucam cu echipe bune bagam echipa standard.Ca o concluzie in meciurile la care nu ma uitam,bagam jcuatori care au jucat putin.

rithmu is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 17:55   #2519 (permalink)
Registered User

antoaxel's Avatar

Quote:
Originally Posted by rithmu View Post
La meciurile cu echipele mici,sau cele din cupa,nu ma uit.De cate ori am jucat cu Steaua am avut un lot de 40-50 de jucatori,jumatate dintre ei imprumutati.Mijlocasii ii schimbam mai des,la 2-3 meciuri.De ex pe stanga juca Cardenas 2-3 meciuri,apoi Mihelic 2-3 meciuri,central Sosnin sau Hersi ,etc.Cand jucam cu echipe bune bagam echipa standard.Ca o concluzie in meciurile la care nu ma uitam,bagam jcuatori care au jucat putin.

si jumate din ei erau suparati ca nu joaca nu ??nici prea multi nu`i bine ca nu ai o echipa omogena nu se cunosc jucatori ... eu mai mult prefer sa am un lot mai restrans doar strictu necesar

Old 11-05-2008, 17:59   #2520 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

Care imi recomanda un AM(attacking-midlefielder) foarte bun pentru manchester?
Il am pe anderson acum si nu mi se pare ca face jocu prea bine, nu prea merge ca playmaker.
In afara de mijlocasii lui barca, kaka/aguero ca nu vor sa vina la mine.
Sa nu ziceti dica sau alt jaf romanesc )

P.S. An 2011.

Oscilez intre Daniel Carvalho/Rosicky/Aimar sau Silva de la Valencia, dar cer cam mult pe el(daca merita dau).

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules