![]() |
| | #2521 (permalink) | ||
|
willian nu costa asa mult si ii destul de bun sau rafael van der vaart foarte bun ca si amc eu l`am avut la marseille si o jucat exagerat de bine ( omu cu pasa ) si are si sut foarte bun marca destul de des
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2522 (permalink) | ||
|
seria ghinioanelor mele creste... etapa 35 primul loc tot sezonu, in carca mea arsenal si chelsea 2-2 acasa cu arsenal 1-2 cu chelsea etapa 38 ultimul meci.. daca bateam si pierdea arsenal luam titlul dar charlton are o super defensiva si se termina 0-0.. pozitie finala 3 ![]() UEFA... Sporting Lisabona imediat dupa meciul dezamagitor cu Arsenal imi administreaza lusitanii o corectie... 4-0 la ei acasa... returul nici nu mai conta.. dar am luat o alta rusine pe old trafford.. 0-1 si iar termin sezonul in genunchi pe final Ma enerveaza ca am momente prelungite in care pur si simplu nu joc nimic si pierd tot.. deja chestia asta m-a costat 4 sezoane din 6...
__________________ semnatura | |||
|
| | #2523 (permalink) | ||
|
deci am fixat obiectivele pt sezonul viitor la Title Chalange si mi-au dat 101 mil dak fixam Title Winner imi dadea 145 dar oare daca nu castigam titlu ma dadea automat afara?deci am 101 mil si nush ce sa fac cu ei...sa-l cumpar pe aguero cu 90 de mil(cam atata cer aia)sau sa mi iau alti jucatori de banii acestia?mentionez ca ii am pe Drogba,Ballack,Cech,J Cole,A Cole,Mikel,Essien,Pizzaro,Luka Modric,Carvalho,Terry,Rafinha,Lampard,Malouda,Anelka,Alex,Ben Haim,si am ca obiectiv titlul..cam astia...deci ce-mi recomandati? sa dau 90 de mil p Aguero sau sa cumpar alti jucatori?(cu recomandari daca puteti:P)
| |||
|
| | #2525 (permalink) | ||
|
Macar in realitate a luat campionatu manu :X @antoaxel...nu vrea al draq van der vaart sa vina ca la el ma gandeam si eu(joaca la barca in 2011 si ai naibii de acolo nu vine nimeni la mine) @osc1or...la fel patesc si eu cu manchester, doar ca in loc de charlton ma incurca sunderland ![]() | |||
|
| | #2528 (permalink) | ||
|
eu 20 mil dar acum nu prea ii mai gasesc loc in echipa... AM bun mi se pare Mathias Fernandes.. eu il luam la ekipele mai mici, palermo de exemplu, si se transforma imediat in liderul echipei si il vindeam pe 60-70 mil la o echipa mare, dar eu la echipa mare nu l-am avut.. acu e la chelsea in saveul meu
|
| | #2529 (permalink) | ||
| Quote:
daca foloseam reload castigam si finala
__________________ F.C.D. in ADN | |||
|
| | #2532 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by WyldSnake; 11-05-2008 at 21:58.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2533 (permalink) | ||
|
Moutinho e f. bun. In legatura cu salvarea mea cu ManUtd,de fapt am terminat pe 3,nu pe 2.Mai avea Arsenal un meci restanta si m-au depasit.Am facut greseala sa setez ca iau titlu si acum m-au dat afara,desi am luat liga.Singura echipa libera era Inter,care a terminat campionatul pe locul 2 dupa Milan.Acum sunt antrenor la ei,mi-au dat 90 mil,am mai vandut de 50-60 si i-am luat pe Babel,Kranjcar,Sahin,Lucas si Mikel pe liber. Si un print : | |||
|
| | #2534 (permalink) | ||
| Quote:
cu Dortmund inca nu am avut sansa sa joc dar poate in viitor o sa am
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #2535 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si eu il am pe moutinho, dar il joc CM. @rithmu...ciudat, si eu am setat la inceput ca iau titlu' ca sa primesc mai multi bani pt transferuri, dar am ratat "targetu", iesind pe locu 2 si nu am fost dat afara | |||
|
| | #2536 (permalink) | ||
| hector_cuper van der vaart a vrut sa vina in primu sezon la mine ( steaua ) dar o cerut prea mult la contract si nu am avut de unde sai dau si a rejectat iar acuma cand am destul sa ii dau nici al draq nu mai vrea sa vina :|
|
| | #2538 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- hmm deci am inceput o cariera cu un prieten in retea si am jucat vreo 2 ore si o trebuit sa iesim iar acuma cand vrem sa jucam nu mai vrea sa ii se conecteze are cineva habar de ce ?? care ar putea fi problema ( avem amandoi 8.0.0 deci versiunea nu are nici o treaba ca primadata din cauza asta nu ne`a mers da acuma avem la fel )
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " Last edited by antoaxel; 12-05-2008 at 19:41.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2540 (permalink) | ||
|
eu selectez mereu title si castig campionatu din 5 in 5 ani... acum la ultima renegociere am cerut contract pana in 2019 (adica 5 ani) si au fost de acord...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |