![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
E de la crack. Cumpara-l original si nu vei avea bug-ul asta.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
pei si nu exista un patch, un crack fix care sa repare aceasta eroare? Si inca ceva ; asa o fi si la mondiale ??? Cine stie sa-mi spuna si mie !!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Apropo ! Am vaz ca va laudati cu echipele pe care le aveti !!! Asa ca nu ma las mai prejos ! Achizitii : Hakan Yakin , Pichu Atienza , Ruben Ramos (ultimii doi de la Sevilla) Cristea ( Dinamo) Daddy ( Osasuna si golgheterul echipei ) iar akum trag de Buonanuote si Jorgensen de la Fiorentina ! Am bani ca doar sferturi de Champions League inseamna ceva banuti !!! Last edited by pistonica; 18-11-2007 at 20:00.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #246 (permalink) | |||
| Quote:
. A, am uitat: !!!!!!!!!!!!!111Quote:
Quote:
instructiuni gasesti pe site sau in fisierele read me din arhivele downlodate
__________________ Peace sells... but who's buying ? | ||||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Alea de pe fmro.ro le rulezi si se instaleaza singure. @pistonica, aia sunt jucatori? Ca de majoritatea nu am auzit...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
Cumperi din tari mai slabe. Ucraina, Belarus, Polonia, Cehia, Slovacia, Norvegia, Danemarca.
|
| | #252 (permalink) | ||
|
Gata, m-a apucat si pe mine ![]() Steaua evident, players out Nicolitza si Goian, se "pregatesc" Lovin si Surdu (tot imi spune Teja ca astia sunt nemultzumitzi). Players in: Ljubinkovic si Jula (Galatzi). De-afara am tras de 2 de la AZ Alkmaar ... clubul vrea, dar nu vor ei. Dupa 17 etape sunt pe 2, dupa Poli 1921 Timisoara (am pierdut acasa cu ei si cu CFR, 1-2 in ambele meciuri). In CL ... Elfsborg lejer , dupa care AEK ... am castigat 6-5 la ei si 2-2 acasa ![]() Grupa cu Chelsea (2-6 si 1-1), Besiktas (3-1 si 1-2, Dica a ratat 2(doua) penalty-uri) si Benfica (1-2 si ?). Sper sa ies din grupe. Mama, ce v-am plictisit
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare (tehnica) ... asta e primul Manager pe care-l joc, asa ca nu stiu chiar toate chestiile ... deci, la inceput, am ales eu ceva acolo legat de stiri cred (3 tzari, Romania, Spania si Anglia) ... si acum, primesc zilnic nu stiu cate rezultate si vesti si whatever, m-au capiat. Cum fac sa scap de chestia asta? Ca sincer, nu prea-mi pasa ce fac aia de la Crewe Alexandria ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Salgado, vezi ca ai la Options (cred ca asa ii zice, in meniu, butonul din dreapta) Detail level. Te duci acolo si selectezi la competitii none, upper stages, all, etc. Merge mai repede, nu stai dupa toate meciurile. Pentru stiri, ai filtre, cred ca in ecranul cu stiri, ar trebui sa fie undeva prin dreapta sus. Eh, primul manager Virginitatea... Fii sigur ca prietena te intelege, macar pt. urmatoarele cateva luni. Ai grija de Craciun. Pune la notes in joc un reminder cu ziua ei de nastere | ||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
Nu e atat de grav, ieri n-am jucat decat vreo 6 ore Si acum nu ma gandesc decat la cele 2 puncte care ma despart de Poli ![]() 13 ianuarie, mai e pana atunci, poate ma calific in primavara europeana ...
|
| | #260 (permalink) | ||
|
salgado, daca ai in shortlist un jucator de la crew alexandria (de exemplu) vei primi permanent stiri despre acel jucator...oricat de banale ar fi. Scoti jucatorul din shortlist si gata, nu mai primesti stiri. Detail level (din cate stiu...si nu cred ca ma insel) este pt a seta nivelul de detaliu pt procesarea meciurilor din tara respectiva.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |