![]() |
| | #266 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Buna...eu sunt nou pe aici..si as avea cateva intrebari... -> cum pot sa vad cand expira contractul jucatorilor? ->cum pot sa fac transferuri gratis? si apropo...la logos....cine nu stie inca cum sa le instaleze...va trebui sa copieze folderul "logos" in my computer/dj_sound's documents/sports interactive/football manager 2008/graphics/ dj_sound este numele calculatorului meu..deci la voi nu va aparea "dj_sound" ci cum v-ati pus voi numele calculatorului va multumesc si sper ca v-am fost de ajutor!!! P.S: logos-urile le downloadati de aici=> http://rapidshare.com/files/64327514/logos.rar.html si le dezarhivati si pe urma copiati continutul folderului in my computer/dj_sounds documents/sports interactive/football manager 2008/graphics/ | ||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
dj_sound: 1) in ecranul cu profilul jucatorului, sub poza, ai valoarea, salariul si data expirarii contractului 2) la Player Search te duci la filtre, dai Add, selectezi Contract status, selectezi valoare "Expired" (pentru jucatori liberi de contract) sau "Expiring" pentru jucatori al caror contract va expira in maxim un an. Acestor jucatori poti sa le propui un contract cu cel mult 6 luni inainte de termenul de expirare (nu din toate campionatele, de exemplu celor din Ucraina si Rusia parca nu le poti sa propui un contract), daca il accepta vor deveni jucatorii tai dupa expirarea termenului. In cazul in care are sub 21 de ani (parca) trebuie sa platesti despagubiri pentru formarea jucatorului. In ecranul in care ii faci oferta de contract iti spune cat te va costa. | ||
|
| | #268 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
dupa cum spuneam..."sunt nou"...te rog frumos sa ma scuzi dar eu inca nu stiu unde este Player Search.. in joc imi apare acolo un loc in care sriu numele jucatorilor sau a echipelor...dar acolo nu este nici un "ADD"... daca ai putea sa imi explici mai pe larg ti-as fi recunoscator.dar iti multumesc oricum. | ||
|
| | #269 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Hai mai, plimba si tu mouseul prin meniurile alea: din orice ecran, in meniul de sus: Manager --> Player Search (cred) Daca nu, din meniul echipei (de exemplu, daca joci cu Steaua: Manager --> Steaua) in partea din stanga a ecranului ai un link "Search" cu un plus langa. Apesi pe plus si iti apare acolo "Player Search". | ||
|
| | #273 (permalink) | ||
|
pt jucatori liberi de contract: mai intai intrii aici: apoi umbli la filtre si il faci asa pt jucatori care in mom asta sunt liberi de contract
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
In primul sezon cu Dinamo am reusit un parcurs exceptional : cupa, campionatul si optimile UCL (unde am intalnit ManUtd <0-1 0-4>, insa am reusit sa ies dintr-o grupa cu CSKA, Porto si Barcelona cu 12 pcte , dupa ce in prealabil umilisem Lazio cu un 5-1 la general <3-0 la Roma si 2-1> ).Meciul de referinta a fost cu siguranta victoria 3-1 impotriva Barcelonei din ultimu meci din faza grupelor, cu un Lobont imperial si cateva contra-atacuri taioase .Campania de transferuri a fost de asemenea fabuloasa, reusind sa scap de gloabele din Stefan cel Mare pe sume foarte bune (ex: L.Goian-2.3, Niculescu-5, Danciulescu-3.5, C.Munteanu- -6.5, Blay-3.6, Galliquio-2.5 sau Chiacu-3.5) si sa aduc jucatori cu adevarat talentati din campionatul intern (Torje, Szekely, B.Stancu, Ljubinkovic), dar si vedete de afara, cel mai elocvent exemplu fiind starul lui Monaco, Jeremy Menez.![]() *mai jos am uploadat printurile cu transferurile si meciul cu Barcelona Last edited by galisandru; 21-11-2007 at 17:00.. Reason: Font | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
| Quote:
Astia de la Dinamo si mijloacele lor specifice ...©
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |