![]() |
| | #281 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Nu e ma, tine-l. E foarte constant, nu se plange ca e rezerva cand e, poti sa-l joci pe Bicfalvi la inchidere si pe Plesan attacking, si nici nu e disperat sa plece ca bagaboanta aia de Radoi care o sa-ti plece liber de contract. LE: fa diferenta dintre joc si realitate, ca si pe mine ma doar sufletul sa-l tin pe Vicky la echipa a doua, da' trebuie Last edited by low_level_superhero; 21-11-2007 at 19:26.. | ||
|
| | #283 (permalink) | ||
dj_sound, nu cred ca va avea cineva rabdarea sa iti explice toate chestiile din joc. Ce intrebi tu sunt niste chestii basic. Nu mi- lua in nume de rau, dar cumpara jocul cu manual sau cauta pe la vreun "prieten" manualul in format electronic.
| ||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Steaua mea
Echipa mea in sezonul 2010 - 2011 Zapata Jiranek---Goian---Svensson---Antunes Torje---Alex---Radoi---Dica Zarate --- Jimenez Rezerve: Vatca GK Golanski D RC Emeghara D RL Ghionea DC (e si antrenor de atac 7*) Bojundi Ca DMC Mika Aaritalo AM RL Ochirosii AM L Igor Burzanovic AM/F C Nicolta AM R Bicfalvi MC Bogdan Stancu FC Omar Andrade ST Nu stiu daca o sa ii mai pot tine pe Torje (dorit de 10 echipe), Svensson si Zarate | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
Dica extrema stanga? ![]() ![]() sa inteleg ca ai rabdare sa construiasca inceeeet...Aaritalo e mai mult decat potrivit pentru postul ala. Zarate nu are ce cauta la echipa ta, pretul lui se invarte in jurul sumei de 15 milioane euro. Editor sau modifier?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
2010-2011, poate a strans bani ... Am reusit sa-i cumpar pe McKain, B. Stancu si Szekely, a plecat Dica (si se cam vede). Locul 3 in grupa, 7 puncte, am picat cu Groningen in UEFA, 2-3 si 1-0. Acum, urmeaza Arsenal ![]() I-am egalat pe Poli, am pierdut 3-2 la Pinalti acasa, dar am batut 1-0 la Timisoara.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
| Quote:
La constructie Alex e zmeu. Intr-adevar Zarate valora la Al Sadd de unde l-am cumparat eu in jur de 17 mil chiar. Dar am citit pe un forum ca bajetii de acolo accepta si oferte de 3 mil. Si asa a fost. M-am milogit la Jiji sa-mi dea bani de salariu si a venit. Nu in vara cand mi-as fi dorit eu ci in iarna. Pe Vali Badea am luat 3,6 mil de la Poli 1921 ![]() Pe Surdu am luat 1,1 de la Austria Viena Rada la Craoiva 750.000 Nesu prin Franta 900.000 Lovin la Farul 500.000 Petre l-am dat pe free ![]() Iacob la Otelul 1 mil Neaga la Zenith pe 1,5 mil Petre Marin la FC Brasov pe 450.000 Cel mai tare "bishnitz" l-am facut cu un atacant Raul Rusescu, luat pe free de umplutura la tineret si vandut dupa un sezon cu 5 mil tot la Poli 1921. In total de cand m-am apucat de joc am vandut cam de 17 mil (au mai plecat niste tinerei gen Alexandru Iacob pe sume mai mici). In plus am fost in fiecare an in grupele CL, am castigat o data cupa UEFA, si in ultimul sezon am ajuns pana in sferturi in CL. Deci banii chiar nu sunt o problema si folosesc din plin chestia cu "Adjust Budgets". Ce mi se pare o tampenie si vad ca in patchul aparut nu se modifica, e vremea: joc in decembrie pe 33 de grade ![]() Nu folosesc scoutul sau modifierul pentru ca am vazut ce pot si as strica tot farmecul jocului. | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Care Alex? ![]() Good game man... si eu l-am dat la dinamu tot gratis, sa ii saboteze si pe ei ![]() Quote:
Mare pacat, la mine e titular de drept dupa plecarea lui Radoi. Mi se pare un tanar de super perspectiva (ca si in realitate, de fapt) Same here. Ma simt ca la tropice.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
I-ai vandut prea ieftin cred eu. Puteai sa scoti mai mult daca aveai rabdare. Numai mie mi se pare ca astia nu stiu ce-i aia pozitie de offside? Adica unu bate corner la mijlocas in afara careului, ala o da inapoi la ala care a batut cornerul pe extrema si imi fluiera offside la un atacant din careu. Cate 2 goluri anulate pe meci, fault la corner in 90% din situatii, devine enervant. | ||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Hmmm uite nu mai stiu exact de unde l-am luat, de prin America de Sud si n-am dat foarte mult pe el. Este un AM RLC/ FC tinerel. O sa ma uit acasa si iti fac un screenshot cu el. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Nu vorbi de cornere ca imi vine sa sparg monitorul ![]() 80% din golurile din cornere imi sunt anulate pe motiv de offisde sau fault in atac. Imi vine sa ma impushc. Si una e sa iti anuleze un gol cu Chiajna ( da, Chiajna e in A) si alta e cu Valencia in sferturile Ligii. ![]()
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) Last edited by okhiu; 22-11-2007 at 13:16.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
|
@lls, se mai intampla cu offside-ul. Ce faulturi fac jucatorii tai? La portar? La fundasi? Incearca sa cobori tackling-ul pe cei care faulteaza, eventual tweak-uieste setarile pt corner.
|
| | #295 (permalink) | ||
| Nu cred ca e vorba de nivelul tackilngului. Asa e facut jocul, am mai citit si pe alte forumuri din Strainezia si toata lumea e pissed pe faza asta. Poate o rezolva cu un patch ceva.
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
Hehe, sa inteleg ca nu va e cunoscut (faimosul) filmulet despre patch-urile SI? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| | #297 (permalink) | ||
Ba da
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #298 (permalink) | ||
La portar, la fundasi, la arbitru, la spectatori, la bunica, la ***** ma-sii! Au toti tackling mediu, in joc nu faulteaza, doar la cornere e problema. Si cu offsideul la corner la fel. Hai ma, intr-un campionat, maxim 5-6 goluri din corner/echipa?! (si vb de toate echipele...) Cornerul e standard: WB stay back if needed, restul in careu, DMul outside area cu long shots. Chiajna era singurul meu satelit, si a intrat in A cu 3 jucatori de la mine, si hopaaaa... parteneriat terminat. | ||
|
| | #299 (permalink) | ||
|
De la Vasco l-am luat pe Alex, mi-am amintit, si are la descriere ""Touted as the next Ronaldinho." N-am dat mult pe el.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() Eu chiar am incercat sa imi iau sateliti cu sanse cat mai mari la primel locuri vazand ca la inceputul jocului Gloria Buzau e satelitu Stelei si e tot in A. Sa ma reorientez.........
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) Last edited by okhiu; 22-11-2007 at 13:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
Zarate e adevarata faza l-am luat in sez 2 cu 6 mils Raul Rusescu si la mine se face bun de tot...sunt in sez 3 am 60 de mils buget de transferuri si sincer caut un DR sau un DL mai pt fazele superioare de CL unde cu toate ca echipa joaca ...are faze dar lipsesc rezultatele fara emotii... Echipa din sez 3 Tataruseanu Vadis Odijija-Alex Silva-Svensson-Eme/Zanev Simone Padoin - Pavel Komolov - Radoi/Bicfalvi - Ochirosii Zarate - Maxi Lopez/Roland Linz /Thereau
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |