![]() |
| | #2984 (permalink) | ||
|
Eu ce sa mai zic... 21 days si sunt deabia in 2019 ![]() ![]() ![]() Dar eu imi fac scouting-ul manual si sunt meticulos rau
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2985 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Ce tare ii Addic. Rating-ul lui costin )) da totusi cam mult ai..3 sapt..2 sapt mai zic da..3 sapt :| Damn!Eu am 7 zile pana in 2015DEASTIA CU EXPERIENTA CARE SE BAGA PE SALVAREA MEA ??? IN ROMANIA IN 2015 IS LUATE DINAMO SI POLI TM | ||
|
| | #2987 (permalink) | ||
|
In primul rand au mai fost intalnite cazuri cand cluburi din Romania si-au permis (inexplicabil) sa arunce o gramada de bani pe anumiti jucatori. In al doilea rand spune "are looking to" nu ca au si facut bid-ul deja. Eu la un moment dat aveam 5 milioane in cont, si tot faceam oferte pt un jucator, faza dupa care primesc un mesaj in care se spunea "Caracal (echipa mea) looking to transfer Popescu for EUR 25 million". In concluzie, cred ca e speculatie. Nu va da poli banii aia ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- apropo, pun pariu ca USD 27.7 million e asking price-ul pe care l-ai setat pt moti, asa-i ?
__________________ Peace sells... but who's buying ? Last edited by freeman21; 14-06-2008 at 10:09.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2988 (permalink) | ||
|
@freeman21, citeste cu atentie ce scrie in mesajul ala de la opio. Nicolae Badea a considerat ca oferta e foarte buna si a acceptat-o!!!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2997 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Varianta 2:......................FMM | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |