![]() |
| | #3121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | da am vazut..am incercat sa joc cu un coleg de-al meu..eu am mai jucat si 06 si 07...mrog..nu merge sa se conecteze...poate gresesc cu cv...pot sa creez eu serverul de la Network? sau trebuie sa ne conectam amandoi pe un server existent..? ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
|
| | #3122 (permalink) | ||
|
Mah...tu faci salvarea normal (new game , alea alea) dupa care intrii la Options>Preferences>Network si bifezi "Run As Server". Dup'aia ii dai IP tau , el da la Network si jos in stanga are Join Other Server ... da' acolo si baga IP-u' tau ... si va jucati fericiti pana la adanci batraneti.Sfarsit! MonoChrome da si mie id tau pls ... de dragu' lu Livio:X<3 Last edited by unknown_player; 21-06-2008 at 17:22.. | |||
|
| | #3125 (permalink) | ||
|
ok deci am intrat pe o salvare pe care jucam eu cu un prieten si am dat resume la el ca sa verific ceva..am vrut sa ma uit la Kompany pt ca imi trebuie neaparat un fundas si am dat si la scouterii mei si la scouterii lui de la Man sa-mi zica cat de bun e si la una mi zice ca ar fi quality singing si la una good singing cu mai putine stelute,acuma pe cine sa cred? )
| |||
|
| | #3126 (permalink) | ||
|
scoutii iti dau "stelutele" in functie de jucatorii care ii are clubul... daca dai pe company scout de la steaua, scoulul il va compara cu cel mai bun fundas stelist si astfel primeste 7 stele fiind mult mai bun la real de exemplu il va compara cu ... pepe (sau cine o fi cel mai bun de la ekipa) si nu o sa mai fie atat de bun... in comparatie cu el sper ca m-am facut inteles
__________________ semnatura | |||
|
| | #3127 (permalink) | ||
| Quote:
![]() SI la mine , unui prieten nu ii mergea sa se conecteze pe mine..am bagat amundoi hamachi, ne-am facut o retea pe program si a mers ..eu zic sa incerci | |||
|
| | #3128 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Cu tactica asta am castigat intr-un sezon UCL, Campionat, supercupa Europei, Supercupa, si sezonul asta merg foarte bine si am multe meciuri castigata cu cel putin 3-4 goluri marcate | ||
|
| | #3135 (permalink) | ||
| Quote:
Fitness > = 18 Aerobic : Fitness > = 18 Goalkeeping : Coaching Gks >= 18 Tactics : Tactical >= 18 Defending : Defending = 18 & Mental>= 18 or Defending = 19 & Mental>= 14 or Defending = 20 & Mental>= 10 Ball Control : Technique = 18 & Tactical>= 18 or Technique = 19 & Tactical>= 14 or Technique = 20 & Tactical>= 10 Attacking : Attacking = 18 & Mentality >= 18 or Attacking = 19 & Mental >= 14 or Attacking = 20 & Mental >= 10 or Shooting : Technique = 18 & Tactical>= 18 or Technique = 19 & Tactical>= 14 or Technique = 20 & Tactical>= 10 Set Pieces : Technique = 17 & Mental + Attacking >= 39 or Technique = 18 & Mental + Attacking >= 36 or Technique = 19 & Mental + Attacking >= 33 or Technique = 20 & Mental + Attacking >= 30
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3140 (permalink) | ||
|
pe Sakho l-am luat de cand am inceput salvarea dar eu sunt in 2010 si Sakho e doar rezerva pt ca are 19 ani asa ca tot imi trebuie un DC..![]() | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |