![]() |
| | #3147 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ..dar in primu sezon il iei ieftin | |||
|
| | #3148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
baieti..am reusit sa joc online..am jucat vreo 7 h cu prietenii...si acuma cand sa jucam din nou, cand intra ei..nu mai pot intra pe aceeasi manageri...incep start unemployed..ma ajuta cineva? ![]() ![]() ![]() ![]() ce trebuie sa faca? (eu am salvat jocul)-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by MonoChrome2008; 23-06-2008 at 00:39.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3149 (permalink) | ||
| Quote:
Hai de manchester mai zic, dar newcastle ?! Eu la Man Utd am 75 de milioane daca dau la obiectiv winner. | |||
|
| | #3152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | esti u prost ! mai ai de jucat manager pana sa le stii pe toate asculta si invata... poti sa iti selectezi obiectivul si in functie de aia iti creste bugetu si am pus european calification si mio dat 90 mil, el o avut 47 si o dat winner si cu 15 mil de la wage o ajuns la 100 mil si faza pe care nu o stii u ii ca , cand faci un transfer poti sa dai o mica parte cash/pe loc si restu de ex 30 mil ii dai in 24 de luni si asa o ajuns la 180 mil yo nu am facut numa 1 transfer de asta ca pana la urma tot trebe sa ii dai...si lam lasat pe el sa cumpere in "rate" ![]() NUMA TU NU AI DE UNDE SA STII DE ASTEA ![]() @ monochrome cand intri ei pe salvare zile sa dea click pe Not connected de la Game Status PS: pe Kompany lam luat cu 18 mil | ||
|
| | #3154 (permalink) | ||
|
Nu stiu de ce ziceau unii ca e greu cu Manchester United in primul sezon, tocmai am castigat tripla campionat-cupa-Liga Campionilor, absolut neinvins in nicio competitie (mai putin in Cupa Ligii, unde am jucat cu copiii), iar singurul meu transfer a fost Huntelaar, care insa nu a prins deloc post de titular...
| |||
|
| | #3155 (permalink) | ||
|
Cand celelalte echipe termina cu punctele alea, cred si eu. La mine intr-un sezon, Arsenal a terminat cu 2 egaluri si restul numai victorii. Sa te vad atunci ca termini pe primul loc cu cele 10 egaluri ale tale. Apropo, voi ce golaveraj ati avut cel mai mult? Eu la Manchester am avut 2 sezoane la rand cu 117 goluri inscrise. | |||
|
| | #3157 (permalink) | ||
| Quote:
Cert e ca jocul e extrem de simplu cand joci cu echipe mari... | |||
|
| | #3158 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Da, joc cu playmaker(Elano),passing long si tempo si width un pic spre dreapta ![]() Elano o jucat superb in primu sezon, numai AMC o jucat si o dat vreo 30 de goluri(locul 2 dupa Ronney la golgheteri) LE: la Dinamo, in sez 8 am vreo 110 goluri in 25 de etape | ||
|
| | #3159 (permalink) | ||
| Quote:
Cel mai mult inscrie rooney de obicei, cam 45-49, depinde cate meciuri il joc. Avand multi jucatori buni, practic squad rotation. Silva e un goal scoring machine iar, mai ales cand il joc AMC. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Asta fara niciun load? Last edited by WyldSnake; 23-06-2008 at 13:31.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |