![]() |
| | #3163 (permalink) | ||
| Quote:
asa ca eu nu cred eu ca ai facut tu transferuri "cinstite" cu man city in valoare de 100 mil si mai ales celalat cu newcastle cand bugetul pe care il ai la city dupa castigarea campionatului + semifinala de champions ii de 50 mil. de fapt nici nu am avut in 4 ani cat am stat la city buget mai mare de 60 mil indiferent de obiectivul de la inceputul sezonului. de newcastle nici nu mai vorbesc, ei fiind apoape falimentari atat in joc cat si in realitate. singurul mod prin care poti lua jucatori de 100 mil la man city ii sa oferi 50% din transferul viitor si o suma mai mica decat valoarea lui actuala (din cate am observat suma minima la care accepta clubul este de 60% din valoarea jucatorului), asa am reusit si eu sa ii aduc la Rapid, cu un buget de 7 mil, pe Kakuta si pe van Aanholt, de la tineretul lui Chelsea, care impreuna valorau aproximativ 10 mil si inca mi-au mai ramas bani de seminte de dovleac.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #3164 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Iti dai seama ca nu am stat sa iti citesc mesajul,pardon discursul ![]() ON: la mine sobis i primu sez la City o dat vreo 5 goluri din corner standa la prima bara LE: am vazut prop. aia ata cu bugetul lui city ba desteptule intri in joc fati o salvare noua si dai la winner si vezi cati iti da..toti destepti vorbesc si punete si la newcastle ca iti da vreo 50 taci ma ca nici nu stii ce vorbesti si ce ii aia cu semifinala champ league ?? wai de capu tau ))poate vorbesti de de FM 05/06 sau nu stii u sa iti setezi obiectiv mare cand incepi campionatu | ||
|
| | #3167 (permalink) | ||
| PENTRU ADI JARCA ... dak ai 10 milioane in cont si vrei sa cumperi un jucator care costa 50 de milioane ... poti da 10 milioane acum si restul in rate ... dak nu crezi fa un transfer si vei vedea si nu mai veni cu dume k nu merge k eu am facut n transferuri in acest mod pana am bagat clubu in faliment ![]() ![]() si am luato de la capat cu transferurile | |||
|
| | #3169 (permalink) | ||
|
Ce discutie obositoare...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
)
| ||
|
| | #3174 (permalink) | ||
| Quote: Sa vezi ce misto e cand e terenul tot alb si mingea rosie ![]() "Dead leg" se traduce Picior amortit, si intr-un fel asta si e..cand iti iei o lovitura asa puternica in muschi, astfel incat cateva zile e greu sa-l incordezi... Fotbalistii romani au two dead legs din nastere, dar asta e alta discutie... Cea mai urata accidentare ce am intalnit-o e Fractured Skull, out 13 months...ceva gen Cech | |||
|
| | #3175 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | zi-mi si mie te rog ce skin folosesti si un download link daca se poate ms.am vrut sa fac azi un jucator in editor, ii pun toate informatiile, statsurile etc iar cand intru in joc sa vad jucatorul statsurile sunt aiurea. de exemplu : am pus 20 la toate atributele iar in joc are 20 la vreo 3-4 in rest numa 4,5,6,10 etc. why ? Last edited by whIsT; 23-06-2008 at 19:34.. | ||
|
| | #3177 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Bai asta, sarpele salbatic, eu am intrebat frumos iar daca tu nu esti capabil sa raspunzi fara sa fii sarcastic, ironic, s.a.m.d poti sa taci. Nu vad ce este rau in a umbla in editor... De unde stii tu ca nu sunt demn sa ma joc fm ? Atata timp cat exista aceasta optiune de a iti modifica cluburile si jucatorii nu vad ce te priveste pe tine modul in care ma joc eu fm. Nu toti sunt ca tine, roboti, care se multumesc cu monotonia si tiparele bine stabilie dinainte, daca cineva vrea sa experimenteze un anumit stil de joc este liber sa o faca, chit ca tie sau lu' cutarica nu ii convine acest lucru. Asa ca te invit sa te duci inapoi intre cei 4 pereti ai tai in care te simti barbat si sa taci. Astept in continuare sa-mi raspunda cineva. | ||
|
| | #3178 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #3179 (permalink) | ||
|
wHIsT itzi explic eu. Atunci cand u ai facut respectivul jucator cu toate atribute la 20 trebuie sa te uiti si la current abillity si potential abillity. k totul sa fie ok trebuie sa pui si la curent si la potential 200 daca vrei sa fie toate atributele 20 sau cat le-ai pus u. daca nu poti sa-l lasi sa creasca singur in cateva sezoane de ex la curents a pui 100 si la potential 200. si in 5-6 sezoane ajunge, poate chiar mai rpd. daca nu te-am lamurit o sa revin cu niste screenuri k acu mi-e lene. bft | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |