![]() |
| | #301 (permalink) | ||
|
Da stiu ca ai vandut aproape tot nu te-ai incurcat
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #302 (permalink) | ||
| A aparut patchul 8.0.1 full. Daca nu rezolva problema cu cornerele, la revedere!
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #303 (permalink) | ||
|
De parca ai avea o alternativa mai buna
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
| Quote:
Nu vine. Am incercat eu sa-l iau si nu vrea, zice ca nu am training facilities destul de bune pentru el. Inceaca un mijlocas ofensiv, Piatti. Eu nu am bani de el. Si nici loc
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
Sunt in sezonul 2,joc cu rapid am reusit la limita sa iau campionatul batandu-ma cu Cfr Cluj, vand jucatori destul de scump cu toate ca ei valoreaza pana in 1 mil eur ii dau cu 5-6 milioane in afara,problema mea este ca vad la toti ca va faceti echipa cu straini,mai mult de 3 straini nu pot sa am in primul 11, care e baiul?nu am aplicat nici un patch....o fi de la asta?
__________________ YM:adytza_ady2004 Tel:0726.160.009 0766.657.173 | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
pls postati si voi tactici pt echipele din romania...am bagat patchu asta nou si ma rup toti:| numai stiu ce tactica sa fac...macar cateva indicatii...pls...am inceput un nou sezon l-am luat pe pisculichi,sosnin,kevin monnet,julio alvarez,adrian murcia,b.stancu...toti ieftini si super buni(ii stiu din salvarea precedenta ajunsesem in 2015,toti erau la cluburi mari din europa)
| |||
|
| | #310 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
vrei patchul 8.0.1 final ? la ala te referi ? daca da, atunci: PC (Boxed Retail) Mirror (GamersHell): http://www.gamershell.com/download_22111.shtml Mirror: http://204.155.67.168/patch/fm08/FM2....0.1_Patch.exe Mirror (RapidShare): http://rapidshare.com/files/71423689....0.1_Patch.rar Mirror (SendSpace): http://www.sendspace.com/file/mdwyci PC Torrent (Boxed Retail) http://torrents.sigames.com:7000/tor...E2EAF0B671D63A sursa: http://community.sigames.com/eve/for...1/m/5902009263
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
| Quote:
3 Non-EU in primul 11, 5 Non-EU in lotul pt meci. Cumpara jucatori din tarile membre ale UE si asteapta 5 ani pentru ca cei non-EU sa primeasca cetatenia romana.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
| Quote:
.Poti intra la editor si sa dai astfel incat orice jucator strain dupa un an de joc in Romania sa primeasca cetatenie(i-as fi insurat cu romance daca as fi putut,insa.....................) | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
Editor, modifier, scout, where is the fun????
|
| | #319 (permalink) | ||
|
eu am vazut ca Steaua are ceva probleme. inafara de jucatori, care sunt praf, nu merg prea bine team talk-urile. I expect a win, acasa cu Farul duce la un 0-0 penibil, cu 2 note de 7 si restu de 6.. jenant. slab team talk-ul la 2008. despre transferuri, am dat pe goian pe 7,5 mil la portsmouth, pe Dica pe 7 mil la Feyenoord sau PSV (nu mai stiu), pe Nicolita pe 7 mil la Trabzonspor, pe Cristocea la Stade Rennais pentru 2,2 mil, pe iacob si Surdu pe 4, respectiv 5 la Farul, unul in vara si Iacob in iarna, pe Vali Badea la Austria Viena pe 5 mil, etc. Echipa arata asa: 5-3-2 attacking: Zapata Badoi-Tihinen-Radoi-Golanski-Jeunechamp Vailatti-Ederson-Kleberson Aaritalo-Ceravolo ii mai am in lot pe Elmander! (20 de mil) - pe alta salvare il am si pe Jeremy Menez (15 mil jos si 10 mil in 24 de luni); Filipenko, Desena, Strantzl, si Rudy Mater l-am luat acum in iarna, la fel ca Dessena si Strantzl. Am dat scout in Italia si vroia sa vina si Gourcouff, numa ca cerea Milan pe el 40 de mil. :| Cu toata echipa asta mirifica (Vailatti si Cervolo titulari in echipa Italiei U21) sunt pe 2. cu tactica 4-3-3 nu merge deloc echipa. Alta chestie e ca ar veni si Ben Arfa, dar nu vrea sa-l dea Lyon. Toate astea fara modificari in Editor. Filipenko, Andronic, Distel Zola si inca vreo 2 i-am trimis la Gloria sa capete exp. | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
|
Filipenko e om de baza. Baga-l in echipa cu incredere.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |