Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-06-2008, 15:03   #3201 (permalink)
Registered User

Slower's Avatar

Quote:
riseo parere va cer si eu felipe vs kompany..cine e mai bun?:P
kompany

Slower is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 15:13   #3202 (permalink)
Registered User

rise's Avatar

Thumbs up

nu e vorba de pret ca aia e o salvare ca 1 luna mai tarziu cand il luasera deja Milanul deci as fi dat vreo 37 max si pe Felipe,deci Kompany mai bun..apropo mai bun ca si Kompany(in afara de Richards) sunt?ca o sa-l iau pe Kompany cred dar poate este altu si mai bun dc..pretul nu e o problema...mc pt pareri

rise is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 16:41   #3203 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by rise View Post
nu e vorba de pret ca aia e o salvare ca 1 luna mai tarziu cand il luasera deja Milanul deci as fi dat vreo 37 max si pe Felipe,deci Kompany mai bun..apropo mai bun ca si Kompany(in afara de Richards) sunt?ca o sa-l iau pe Kompany cred dar poate este altu si mai bun dc..pretul nu e o problema...mc pt pareri
Dang Dang...bani nu sunt o problema si u nu stii pe cine sa iei
Ramos,Terry,Vidic,Chivu...

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 17:05   #3204 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

pai aia costa vreo 70 de mil fiecare )), terry chiar vreo 100...nu merita banii, sunt altii gen Garay sau Mertesacker, ieftini, tineri si buni

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 17:22   #3205 (permalink)
Registered User

:):):)

baetzi kand o sa apara football manager 2009?

robertzel is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 17:49   #3206 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by osc1or View Post
dau o bere pt cine imi poate da o solutie ca in tactics schreen sa vad si position si condition pe o rezolutie 1024x728 sau 1280x800 (full schreen sau windowed)

maresc la 2 beri
in tactics screen nu ai cum sa modifici/adaugi detaliile despre jucatori. Poti face asta doar in squad screen, editiand un fisier din folderul skinului.

Singurul lucru pe care il poti face este sa dai click aici: Click image for larger version

Name:	ScreenShot130.jpg
Views:	150
Size:	175.0 KB
ID:	359398 (in felul asta vezi si conditia fizica etc, dar renunti pt scurt timp la panoul cu asezarea in teren), apoi cand vrei sa iti apara panoul cu asezarea propriu-zisa, faci click aici Click image for larger version

Name:	ScreenShot131.jpg
Views:	105
Size:	189.2 KB
ID:	359399 si iti reapare screenul initial de tactica.

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 18:05   #3207 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

dar nu exista nici un skin customizabil?

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 19:41   #3208 (permalink)
Registered User

unknown_player's Avatar

osc1or , la asta te referi ?

scz , am facut poza la Morale ... se poate si cu Condition
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	168
Size:	203.1 KB
ID:	359458  

Last edited by unknown_player; 24-06-2008 at 19:53..

unknown_player is online now    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 20:35   #3209 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by osc1or View Post
dar nu exista nici un skin customizabil?
toate skinurile sunt customizabile intr-o anumita masura, daca stii ce fisiere sa le editezi, insa unele chestii "hard coded" nu se pot modifica. Sau cel putin eu unu n-am auzit pe cineva sa fi facut asta

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 21:04   #3210 (permalink)
Registered User

rise's Avatar

Quote:
Originally Posted by the_new_henry View Post
Dang Dang...bani nu sunt o problema si u nu stii pe cine sa iei
Ramos,Terry,Vidic,Chivu...
eu sunt la Chelsea si de asta spuneam ca banii nu sunt o problema,atunci cand ai bani multi ai si prea multe variante si de aceia nu stiu sa aleg cea mai buna varianta :P

rise is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 22:41   #3211 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Deci care`i faza de nu pot sa schimb skin`u ? Imi ramane in 'loading image data for the new skin' si cam atat.

glycon is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 23:32   #3212 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by glycon View Post
Deci care`i faza de nu pot sa schimb skin`u ? Imi ramane in 'loading image data for the new skin' si cam atat.
Asteapta...atunci se incarca skinul...nu se pune automat...eu cu 768 mb ram astept aproape 30 sec sa se schimbe skinul...tu daca ai mai putini rami dureaza mai mult...

vladutz10 is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 23:56   #3213 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

Iata ca am reusit o adevarata performanta. Dupa ce am preluat Q.P.R in 2008 am reusit sa castig championshipu'. A urmat promovarea in Premier League, cu investitii "minore" de 2 mil euro + 20 mil in iarna , m-am luptat, dar cu noroc am reusit sa scap de retrogradare terminand acceptabil pe locul 13, la 3 locuri de zona rosie. A urmat sezonul 3 la carma echipei, dar cu investitii de inca 20 de mil am reusit performanta de a termina pe locul 4, din pacate am fost luat de liverpool la 0 puncte, dar o diferenta de 5 goluri
Calificarea in UCL mi-a produs o mare satisfactie, un pic prea mare as putea adauga..., nu-mi ramane decat sa sper ca chairmanul are provizii serioase pentru pregatirile de Champions League
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	q.p.r. ftw.jpg
Views:	142
Size:	153.6 KB
ID:	359563  

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 02:33   #3214 (permalink)
Registered User

unknown_player's Avatar

asta da performanta ! doar zi ca n'ai dat deloc reload si esti tare ! a...si , se poate sa arati o poza cu transferurile ? pls ..

unknown_player is online now    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 09:46   #3215 (permalink)
Registered User

WyldSnake's Avatar

Quote:
Originally Posted by rise View Post
Cristian Zapata e foarte bun la mine, Breno etc... Kompany ala ce l-ai aratat nu pare prea bun.

WyldSnake is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 11:13   #3216 (permalink)
Registered User

spuneti-mi si mie de unde pot sa iau un crack bun pt joc....un site ceva...sau un ID de mess cine vrea sa mi-l trmita.va rog mult

nicolaesorin is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 11:36   #3217 (permalink)
Banned

Salut, am si eu o intrebare legata de CMM: de ce nu reusesc sa shimb coeficientul (sau rating-ul echipei)? Trebuie sa fiu cumva la inceput de sezon. Ceea ce mi sa pare ciudat e ca dupa 3 ani a scazut de la 7000 la 6175 desi am avut perfonrmante destul de bune in europa.
PS: am observat ca supa ce mi s-au teminat lucrarile de imbunatatire la youth academy si training facilities a crescut de la 6175 la 7184 deci forate putin.
Ce am facut sa observ cele doua numere: 6175 si 7000 a fost sa folosesc CMM pe doua salvari diferite, una dupa cei 3 ani si alta la un joc nou inceput. Mersi.
PS: cand incerc sa schimb valoarea imi da o eroare ciudata.

ElZorab is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 13:35   #3218 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

Quote:
Originally Posted by ElZorab View Post
Salut, am si eu o intrebare legata de CMM: de ce nu reusesc sa shimb coeficientul (sau rating-ul echipei)? Trebuie sa fiu cumva la inceput de sezon. Ceea ce mi sa pare ciudat e ca dupa 3 ani a scazut de la 7000 la 6175 desi am avut perfonrmante destul de bune in europa.
PS: am observat ca supa ce mi s-au teminat lucrarile de imbunatatire la youth academy si training facilities a crescut de la 6175 la 7184 deci forate putin.
Ce am facut sa observ cele doua numere: 6175 si 7000 a fost sa folosesc CMM pe doua salvari diferite, una dupa cei 3 ani si alta la un joc nou inceput. Mersi.
PS: cand incerc sa schimb valoarea imi da o eroare ciudata.
daca vrei sa nu iti scada modifica reputatia ligi 1. punei 2 pct in plus(adica sa ajugi la 14) si ai sa vezi ca o sa ramai constant in jurul reputatiei de 6900-7000 in cazul in care castigi campionatul. si chestia cu imbunatatirea facilitatilor chiar nu are nici o legatura cu reputatia clubului

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 15:01   #3219 (permalink)
Registered User

salut,
va rog daca poate cineva cineva sa posteze o schema de training, cum ar fi mai bine , pe grupe in functie de pozitia in teren, cate o schema separata pentru fiecare jucator? se pot antrena jucatorii individual pentru a creste un skill anume?

Mantis is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 16:17   #3220 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mantis View Post
salut,
va rog daca poate cineva cineva sa posteze o schema de training, cum ar fi mai bine , pe grupe in functie de pozitia in teren, cate o schema separata pentru fiecare jucator? se pot antrena jucatorii individual pentru a creste un skill anume?
pentru fiecare compartiment iti faci cate un nou program si setezi preferintele antrenamentului in functie de compartiment.

whIsT is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules