![]() |
| | #3202 (permalink) | ||
|
nu e vorba de pret ca aia e o salvare ca 1 luna mai tarziu cand il luasera deja Milanul deci as fi dat vreo 37 max si pe Felipe,deci Kompany mai bun..apropo mai bun ca si Kompany(in afara de Richards) sunt?ca o sa-l iau pe Kompany cred dar poate este altu si mai bun dc..pretul nu e o problema...mc pt pareri
| |||
|
| | #3203 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
![]() Ramos,Terry,Vidic,Chivu... | ||
|
| | #3206 (permalink) | ||
| Quote:
Singurul lucru pe care il poti face este sa dai click aici:
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #3213 (permalink) | ||
|
Iata ca am reusit o adevarata performanta. Dupa ce am preluat Q.P.R in 2008 am reusit sa castig championshipu'. A urmat promovarea in Premier League, cu investitii "minore" de 2 mil euro + 20 mil in iarna , m-am luptat, dar cu noroc am reusit sa scap de retrogradare terminand acceptabil pe locul 13, la 3 locuri de zona rosie. A urmat sezonul 3 la carma echipei, dar cu investitii de inca 20 de mil am reusit performanta de a termina pe locul 4, din pacate am fost luat de liverpool la 0 puncte, dar o diferenta de 5 goluri ![]() Calificarea in UCL mi-a produs o mare satisfactie, un pic prea mare as putea adauga... , nu-mi ramane decat sa sper ca chairmanul are provizii serioase pentru pregatirile de Champions League | |||
|
| | #3215 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3217 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 |
Salut, am si eu o intrebare legata de CMM: de ce nu reusesc sa shimb coeficientul (sau rating-ul echipei)? Trebuie sa fiu cumva la inceput de sezon. Ceea ce mi sa pare ciudat e ca dupa 3 ani a scazut de la 7000 la 6175 desi am avut perfonrmante destul de bune in europa. PS: am observat ca supa ce mi s-au teminat lucrarile de imbunatatire la youth academy si training facilities a crescut de la 6175 la 7184 deci forate putin. Ce am facut sa observ cele doua numere: 6175 si 7000 a fost sa folosesc CMM pe doua salvari diferite, una dupa cei 3 ani si alta la un joc nou inceput. Mersi. PS: cand incerc sa schimb valoarea imi da o eroare ciudata. | ||
|
| | #3218 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
salut, va rog daca poate cineva cineva sa posteze o schema de training, cum ar fi mai bine , pe grupe in functie de pozitia in teren, cate o schema separata pentru fiecare jucator? se pot antrena jucatorii individual pentru a creste un skill anume? | ||
|
| | #3220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | pentru fiecare compartiment iti faci cate un nou program si setezi preferintele antrenamentului in functie de compartiment.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |