![]() |
| | #3221 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 | Quote:
![]() Acum am o intrebare pt tine, cum fac sa modific reputatia ligii 1? Am incercat dar nu pot sa o selectez de nici un fel, sau probabil nu am facut eu ce trebuie | ||
|
| | #3227 (permalink) | ||
|
@the_new_henry ... da chiar mi i'au dat (+inca vreo 20-30mil$ pe care pot sa'i scot din salarii) @hecotr_cuper ... du'te in editor si baga'ti 300 mil ... si anunta'ma cand o sa castigi tu ucl ... nu prea ai ce sa faci cu ei ca nu vrea nimeni sa vina ... am reusit sa aduc cativa jucatori mediocrii pt ca am promovat dp primu' loc si ... mi'o mai fi crescut reputatia , da' totusi ... pt ucl mai am de asteptat 3-4 ani
__________________ Am un prieten care n-are niciun prieten | |||
|
| | #3229 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Va rog ajutati-ma sunt in mare dilema: L-as da pe Yan Sommer si l-as aduce pe Eros Corradini, dar mi-e ca sar din lac in put... Yan Sommer deocamdata e al meu, dar l-as da pe 3 mil Euro, in timp ce pe Eros il aduc cu 2. Banii nu prea ma intereseaza (nu sunt o problema), ci "calitatea" portarului. Yan sommer joaca bine, nu extraordinar, cam 6,90/10 i-as da eu nota. Si ma gandesc sa-l schimb cu Eros. Sa-l schimb oare? Sau sa-l pastrez pe Sommer si sa renunt la Eros? ![]() Astept un sfat,ceva... Eu tind sa-l aduc pe Eros...vad in el ceva in plus..."Kicking" ala ma impinge sa-l aduc pe Eros | ||
|
| | #3230 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
| ||
|
| | #3234 (permalink) | ||
|
Hai mah ce naiba sunt cu cifrele astea fantasmagorice? 500 de milioane my ass. Ea e echipa de coca cola championship in anglia, promoveaza si acum are bugetul asta. Daca chiar aveau atati bani faceau o chelsea 2, cu salarii uriase si sa vezi cum veneau toti jucatorii, cum au venit si la chelsea de altfel. Cand aduci 20 de jucatori World Class deodata sa vezi ce reputatie are clubul (in realitate ma refer, ca in joc ne pastram in tipare...) Edit: sa nu mai zic ca daca dai adjust budget si mai iei din alea 9 milioane per week salarii ( !!! ) si scazi pana pe la 2 milioane sa zicem (avand in vedere ca tu momentan consumi 300,000) iti dublezi practic bugetul. | |||
|
| | #3235 (permalink) | ||
|
nu neaparat la Chelsea dar oriunde in lume daca le dai salarii exorbitante jucatorii vor veni,raman totusi la parerea ca sunt prea multi bani pt o echipa ca aia,poate e ca-n realitate sa-ti dea 100 de milioane daca promovezi dar chiar asi asa e mult nici nu ai ce sa faci cu banii aia cat sunt de multi avand in vedere ca nu prea o sa-ti vina cine stie ce jucatori asa cum ziceai si tu..
| |||
|
| | #3236 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
daca mai este cineva treaz la ora asta,ma poate ajuta cu cateva indicii?sunt incepator...si nu injteleg de ce,desi am bani multi atat la bugetul transf cat si la wages,NICIUN jucator cum ar fi toto tamuz ninisjan polak sau monnet nu vor sa vina in romania desi le dau salarii mari ...am vazut ca henry avea cativa jucatori de genul asta in 2011 la Dinamo..eu sunt cu Dinamo in 2010 si il am pe stoican in pana mea...ms anticipat..
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |