![]() |
| | #3243 (permalink) | ||
|
si eu am jucat cu q.p.r si am promovat si nici urma de atatia bani si am vazut ca o mai facut unu de aici performata cu q.p.r si nici la el nici urma de sute de milioane .... editor rulzzzzzzz :|:|:|:|:|:|
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #3244 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
toti destepti vorbest...:-j PS: din prima ? ba desteptule u nu stii ce vorbestii..stai ca intru acuma pe salvare sa iti arat ce "din prima" am echipa asta || Vezi ce rapid am reusit sa am echipa asta ? ![]() || \/ | ||
|
| | #3245 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Henry,poti sa mi spui si mie cum faci sa ti apara sagetile alea?am incercat si eu si cu target man si cu pase printre(through)dar nu se modifica nimic...ms frumos.... si inca ceva....era cineva care spunea ca iti poti creste wage-urile scazand din bugetul transferurilor....am incercat si eu....am pus intai toti banii la transferuri dar cand dau din nou la budget and wages adjustments imi arat doar care sunt momentan sumele si o singura chestie cu increase budget or transfers pe care insa cand o selectez imi apare zero,deoarece am pus deja toti banii la transferuri...nici urma asadar de wages budget... | ||
|
| | #3247 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
@ jyrkie Cu sagetile, click dreapta pe jucator si tragi unde vrei sa mearga sageata si cu wage, nu mia poti sa pui la wage deoarece posibil sa ai o situtie financiara buna, adica nu le trebe bani de la transf. @ WyldSnake Da si eu m-am mirat cand a venit creca in al2lea an lam adus..m-am mirat ca vrea sa vina de la parma, ii drept ca era rezerva... -------------------- Editare ulterioară -------------------- AM FACUT UN GRUP NOU...FOOTBALL MANAGER FANS ![]() M-AM GANDIT SA AVEM SI NOI GRUPUL NOSTRU SI PE CEI VECHI SI CARE II STIM CA STIU MANAGER I-AM INVITAT :d Daca am uitat pe careva sa-mi zice-ti http://forum.computergames.ro/groups...ager-fans.html Last edited by the_new_henry; 26-06-2008 at 11:59.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3249 (permalink) | ||
|
Fa-l public, ca nu pot sa dau join fara invitatie.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3256 (permalink) | ||
|
pe Silva nu am cum sa l iau,daca tin eu bine minte nu l-a dat clubu nici cu 90 de mil @Henry transferurile sunt f bune,nu te supara dar jucatorii aia monet si restu sunt buni de ceva la mine?eu sunt la Chelsea si ma gandeasc ca nu o sa faca mai nimic cu toate ca nu-i stiu:P | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |