![]() |
| | #3383 (permalink) | ||
|
buuuun... acu ca am inceput si Liga, primul meci, prima surpriza, inca un egal sau o victorie si imi indeplinesc obiectivul, locul 3 in grupa. cu putin noroc, si multa munca, am reusit ceva spectaculos la debutul Otelului in UCL (cu tactica asta am mai facut un 0-0 pe vremea cand jucam cu U Cluj, tot in UCL, dar cu Liverpool).
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #3386 (permalink) | ||
|
eu cred ca de vina e echipa, mi se pare ca se descurca baietii foarte bine in meciurile importante. dupa un pui de somn aferent noptii petrecute in deplasare am reluat activitatile specifice. urmatoru meci de liga a fost cu Ajax, acasa, si i-am batut cu 2-0. au jucat 4-3-3, iar spre norocul meu, la 2-0 au avut un om eliminat si mi-au usurat munca. A fost prima oara de cand joc fm sa vad cum ambii fundasi centrali sar la cap cu atacantul advers, normal, a castigat Filipenko. :P Insa remarcatul meu este Salkic, nu am mai avut un fundas dreapta atat de bun pana acum, mi se pare extraordinar. p.s. uitasem sa mentionez, mi-a dat 5 puncte in plus la faima pentru victoria cu Chelski si 5 puncte pentru cea cu Ajax. jenibil, sa bati pe Chelski acasa la ei, 5 puncte, asta primeam in Bundesliga pentru o victorie in campionat cu Stuttgart sau HSV. :|
|
| | #3391 (permalink) | ||
|
pt. rise: eu zic sa mai cumperi un portar. ))-------------------- Editare ulterioară -------------------- mult succes mai departe. e placut sa vezi ca sunt si altii care nu joaca numai cu chelski, arsenal si barcelona. cred ca toata divizia A vine la Venlo, sau macar o mare parte din ei. salkic, un sloven e musai de luat daca il gasesti in baza ta de date.
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 03-07-2008 at 22:15.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3392 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
rise eu zic un amc ..bun nu prea cred ca obi mikel shi esien (sau cum se scrie) fac fata..in defensiva essien cred ca da ...dar parerea mea asta e ...nu vreau sa aud reprosuri la sfatul meu ..nu prea ma pricep dar zic ..joc din 05 fm | ||
|
| | #3399 (permalink) | ||
|
saivet, le tallec, chiar si bogdan stancu. eu il aveam prin 2012 la Milan si il preferam lui obafemi martins sau gilardino. alt varf bun mi se pare cavani. giuseppe rossi nu m-a convins, l-am avut tot la milan si nu se compara cu stancu la 25-26 de ani (e un codat). Ce sa mai zic, cand jucam cum marseille in 2015 tevfik kose a dat 44 de goluri numai in campionat, benzema cred ca merita luat. in fine, tu decizi, iti trebuie 1 varf la potential maxim, si vreo 2-3 pusti de 21-22 de ani sa-i bagi prin campionat si cupe sa creasca. Eu personal nu-l suport pe Drogba, asa ca l-as da in secunda 2 si l-as aduce pe Cisse in locul lui.
|
| | #3400 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
am mai terminat un sezonu cu VVV pe locu 14 sigurul jucator bun care a venit la VVV a fost Zicu care a venit aproape gratis 9K pentru ca dinamo a ajuns in B
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |