![]() |
| | #3461 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | omule nau cum sa-ti dea ca nau de unde ...de unde 9 mil daca bugetu e de 5???gandeste si tu logic ce naiba, daca erau 20 atunci iti dadeau dar din 5 mil de unde....daca pui obiectiv titlu primesti 2 mil jumate si faza cu board request o stiu si eu
| ||
|
| | #3462 (permalink) | ||
| Quote:
Nu incercam sa fiu amuzant...da' totusi exista si PM-ul...dar deh ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Depinde si de versiune, dar e o suma cam mare pentru primul sezon
__________________ Silence!!! I keel you!!! Last edited by OutOfMyMind; 08-07-2008 at 15:31.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3463 (permalink) | ||
|
cainelle , nu mai face pe desteptu' si nu le mai da altora sfaturi sa gandeasca logic , ca tu nici sa scrii nu stii.Incearca sa te faci mai "nevazut" pe forumu' asta ... ca nu te pricepi , sincer , nici la fm , nici la sfaturi. ON: Acuma 2 zile am inceput cu unu o salvare din Spania , el Barsa , eu Real.La inceput aveam buget ... nu mai stiu ... maxim 10 mil ... Am cerut extra founds mi'au dat 45 si am mai cerut odata si mi'au marit la 100 ... iar altadata ... ma rugam de ei 5 ani si nu'mi dadeau ... deci depinde de salvare mai mult , nu de echipa sau patron.
__________________ Am un prieten care n-are niciun prieten | |||
|
| | #3464 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
))) care real???ba omule invata sa joci si dupa sa vi cu teorii deastea cu buget de 10 mil la real...cand ma jucam eu manager tu te jucai cu aia prin nisip asa ca lasa sfaturile tale de tot.....ca nime na vb cu tine teai bagat si tu un seama ca musca in...-------------------- Editare ulterioară -------------------- in loc sa te iei de mine mai bine neam ajuta ca la amandoi cred ca ne place jocu la fel de mult si eu ma joc tot cu dinamo asa k mai bine teai lua de stelisti Last edited by cainelle; 08-07-2008 at 16:09.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3465 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ F.C.D. in ADN | |||
|
| | #3467 (permalink) | ||
|
defapt n'avem nevoie de oameni ca TINE ... tu nu vezi ca te displac toti ... io ti'am dat un sfat ... incearca sa te faci neobservat pe forumu' asta ... ah ... si nu ma face sa fac salvare cu real sa'ti arat ca nu au mai mult de 10 milioane, mai bine convinge'te singur ... copil incult.SI , te rog nu mai da replay ca imi faci draci,nu numai prin incultura si nepriceperea la jocu' asta ,cat mai ales prin PROSTIA ta.
__________________ Am un prieten care n-are niciun prieten | |||
|
| | #3470 (permalink) | ||
|
da se poate juca in multiplayer !!!! dute la optiuni bifeazi sa rulezi ca si server apoi mergi la network faci jocu ii dai ip`u la cine vrei parola care o bagi si hopa magie merge in multiplayer!!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- iar cand vreti sa intrati sa reluati jocu tu o sa intri direct pe useru tau pentru ca esti host iar el o sa dea clik unde scrie "not conncetd" in fata echipei dansului , si asa puteti juca pana la adanci batranetii..... succes !
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " Last edited by antoaxel; 09-07-2008 at 01:49.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3471 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
da ms frate,,,,nu vrei sa intram sa jucam acuma? -------------------- Editare ulterioară -------------------- sal.....e cineva pe aici....?....ca vreau sa mai discut despre fm 2008 -------------------- Editare ulterioară -------------------- am si eu o rugaminte la voi....numai ce am inceput un joc nou cu cfr cluj...am facut cateva transferuri cum ar fi kone de la rosenborg,traore si mathisen tot de la rosenborg...oberman care vine peste un sezon,dubarbier la fel si altidore .am jucat cu echipe modeste si am batut tot...si mi-am facut prezentarea lotului acasa cu benfica .in ciuda faptului ca am dominat jocul 90 min am pierdut cu 2-0.ce ar trebui sa mai schimb la tactics ca sa nu mai ratez atata?....si v-as ruga sa imi mai dati nijte sugestii pt un fundas central bun...ms.. Last edited by dulghy; 09-07-2008 at 12:04.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3472 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
eu zic ca mckain ii bun pt romania si ial si pe moti, il mai iei pe jan polak sau marek suchy si ai o aparare cat de cat oooo...va zis unknown cum joaca el manager ? =))) el ii jucatoru de genu: iau eu(adica el) o echipa mai slaba, da tu(adica eu) sa nu iau jucatori buni care vin la mine da la el nu vin...cum ar fi b stancu :-j mare manager si asta | ||
|
| | #3473 (permalink) | ||
|
dulghy asa ii facut jocu asta ....poti sa ai tu tactica lu` peste ca tot degeaba ,jocu ii conceput sa ne enerveze pe noi :P asta se intampla cand joci cu echipe mediocre ( oricum cam asa ii si in realitate jucatoti romani ajung pana in fata careului si de acolo se pierd nu mai stiu ce sa faca ) aparatoti buni centrali ti`o zis henry oricum suuces la cfr :P
__________________ " Nu conteaza cât de lung am parul Mai presus e cât si cum gândesc " | |||
|
| | #3478 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Salutare....haideti sa facem un server de football manager 2008 si sa jucam acuma ca e vacanta pentru unii sa vedem care e mai tare.....luam un campionat si excludem echipele mari si jucam.....daca vreti contactati-ma pe id-ul de mess:zortec09 | ||
|
| | #3480 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
sal baieti!!! deci cum fac sa aduc si eu cativa jucatori de calitate...am un buget de maircel de vro 40 de mil...faza e urmatoarea toate salariile mele fac 880.000$ si am alocat pt salarii 1.200.000 da nu pot da salarii mai mari de 55.000$ ...cand vreau sa maresc fondurile pt salarii din banii de transfer imi da acolo 0 ((...ce fac ca am adus numai tarminati de jucatori am vro 3 buni dar au 34 de ani Any vander Mayde, Forcell-------------------- Editare ulterioară -------------------- aaaa inca ceva cum vad pe ce loc sunt in lume...daca am mai uracat ...?:d Last edited by scrabbl; 10-07-2008 at 10:02.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |