![]() |
| | #342 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #343 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
dak n-ar fi prostia aia cu 3 Non-EU Players as avea o echipa buna da nu pot sa folosesc toate vedetele Zapata-Valery Nahayo-Nakata-Pichu-Magnin-Kevin Mirallas-Ninis-Diego Capel-Luis Jimenez-Thiago Neves- Juan Pablo (best striker in the world ) si dap nici un roman dar asta nu inseamna ca nu-s patriot , i-am lasat sa plece pe toti . Ma gandesc sa ma mut cu Steaua in campionatul Italian ca poate akolo nu e aceeasi regula stupide | ||
|
| | #347 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Mai exista o cerinta minora: folosirea limbii romane. Limbajul de mirc nu este agreat. Mai exista si niste reguli pe anumite topicuri, pe care tu nu le-ai respectat (in cazul de fata pe topicul pe care ai fost "sanctionat"). Daca aveai ceva de comentat cu privire la sanctiunea primita, aveai optiunea de a te adresa administratorului forumului prin intermediul mailului sau optiunii de PM a forumului Ai facut ceva din toate astea? ![]() NU...in schimb i-ai dat un PM (plin de greseli gramaticale ) moderatorului global care te-a sanctionat si in care l-ai injurat de mama.Dupa care, plin de tine si mandru de realizarile tale "epocale", ai venit aici si ai inceput sa ne injuri de mama din nou. I rest my case. Iti multumesc pe aceasta cale pentru publicitatea pe care ne-ai facut-o. On-topic: am lansat o discutie despre Match Preview in FM 2008 si instructiunile ce ar trebui folosite in functie de informatiile aduse de scout. Sunteti invitati sa va exprimati opinia pe acest subiect aici: Match Preview PS: @tudose: de ce sfatuiesti lumea sa evite FMRo, in timp ce tu incerci de zor sa iti faci un cont nou pe forum? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mi se pare nefiresc si incorect sa comenteze cineva care nu a mai intrat pe forumul respectiv de 9 luni si nu e la curent cu situatia actuala. Last edited by icub4ucm; 26-11-2007 at 11:49.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #349 (permalink) | ||
|
Capel are nationalitate spaniola, Ninis e grec, Pichu e spaniol, Mirallas e belgian... nu sunt NonEU.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #350 (permalink) | ||
|
respect osc1or si low_level_superhero... aveti dreptate...sa stii ca nu sa schimbat nimic fata de acum 9 luni...e mai rau..icub4 zice numai aberatii
| |||
|
| | #351 (permalink) | ||
|
Poate nu mai poluati forumul CG cu discutii despre alt forum. Sincer, nu ma intereseaza (si nu cred ca sunt singurul).
|
| | #353 (permalink) | ||
|
E bun. O sa-ti pun un screenshot cu el mai pe seara. Problema lui acum este noul meu atacant Gaspar Jimenez
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #354 (permalink) | ||
|
L-am avut in FM2007 la Steaua si a fost unul din cei mai buni atacanti pe care i-am avut - nu ca atribute, ci ca medie de goluri/sezon. L-am luat cu mine si cand am trecut la Real, dar nu a facut fata la nivelul primerei. Una peste alta, e mai mult decat OK pentru Romania.
|
| | #358 (permalink) | ||
|
La naiba, am iesit pe 2, la 3 puncte de Poli. Mi-a pus capac un meci cu Farul, 0-1 acasa. Degeaba am batut la Cluj sau pe Dinamo ... Radoi, Ghionea si Nesu s-au carat, duca-se. Am trecut la alte afaceri, am cumparat un jucator de la Partizan, unul de la echipa a doua de la Schalke si 2 baietzi de la Ajax. Sa vedem cum se comporta A, si trag de Hugo Viana
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #359 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Pe Viana, pana la 2008, l-am incercat in toate echipele. Nu a rupt gura targului niciodata. Mai mult de 5-6 milioane nu as da pe el. Oscior, era doar o impresie. Oricum, tocmai alea 3 atribute le caut eu la un jucator. In rest, pare beton pustiul. | ||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
e chiar bun....multumesc pentru screenshot sper sa fii facut o afacere buna .. am fost apropae sa il iau pe van der vaart...i-am oferit cat cerea la salariu..a zis ca vrea sa vina si cand sa semneze...s-a sucit si a zis ca sa vina in romania nu e o afacere buna ... poate la vara 8->
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |