![]() |
| | #361 (permalink) | ||
|
Sa ma laud si io
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #363 (permalink) | ||
|
apropo de discutia "sa cumperi vedete sau sa cresti jucatori romani" : 8 din cei ~25 de jucatori de la tineret ... aproape toti titularii mei ![]() @pistonica: apesi pe agrafa aia, uplodezi o poza, inchizi fereastra respectiva, apesi din nou pe agrafa si selectezi poza uplodata
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #365 (permalink) | ||
|
numai pot de nervi....otelu 80 de pct????? eu fac transferuri de 40 de mil...ei de ZERO!! si dardai pana in ultima etapa... patchu nu a rezolvat golurile din ofsaid...am avut cel PUTIN 20-25... mie mi se pare ca jocul cu patch e mult mai nasol...pai daca aveam eu jucatori care ii am acum in salvarea de pe 8.0.0 rupeam tot.... reveniri spectaculoase da numai impotriva mea... | |||
|
| | #368 (permalink) | ||
|
da e foarte aberant si ireal jocul, nu are nici o treaba cu realitatea , faci transferuri de milioane de euro , bati prin europa la greu si in campionat echipe ca otelul si farul bat tot . eu sunt in sezonul 3 , sunt pe locul 1 , etapa 16 , am castigat taote 16 partide , si pe locul 2 e farul cu exact atatea puncte , deci incredibil , in masura in care eu am transferat la greu iar farul e cu echipa normala cu epave. sa nu mai vorbim ca steaua e pe 10 si mai are putin si ajunge la zona retrogradabila.
| |||
|
| | #369 (permalink) | ||
|
asta e motivul pt care am renuntat eu la save-ul din Romania... nici o echipa nu cumpara nimic .. decat jucatorii pe care ii vindeam eu si echipe precum Otelul, Craiova, Cfr, Poli se bateau cu mine la titlu care eu aveam o ekipa de 25 de ori mai tare...
__________________ semnatura | |||
|
| | #370 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Pentru reconstruirea clasamentului actual trebuie un patch de "jocuri de culise" ![]() okhiu, pai Zarate si Jimenez impreuna au o rata de goluri/meci mai proasta decat a lui Stancu... Last edited by low_level_superhero; 27-11-2007 at 13:10.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #371 (permalink) | ||
|
Mie nu mi s-a parut a fi atat de dezechilibrat, am avut parte si de "surprize", mi se pare ok. Nu ma asteptam sa castig titlul din primul sezon, am iesit pe 2. Acum insa casele de pariuri ma dau favorit
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #373 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Problema asta cu echipele mici pe care nu le poti bate cu super jucatori eu o vad cam asa: fiecare jucator are un "important match concentration" sau cum i-o zice => in Europa incingi tot pentru ca fiecare meci este important iar in Liga 1 nu se concetreaza la fel la meciurile cu Sportu' sau cu Faru'. Ce-i drept, si la mine acum dupa juma de sezon Pandurii sunt pe primul loc, eu pe 3 cu 2 meciuri in minus, si m-a batut FC Drobeta.... pentru ca ai mei au sutat din toate pozitiile dar nesimtitu' ala din poarta a scos tot. Si evident ca m-au prins pe un contraatac.
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) Last edited by okhiu; 27-11-2007 at 17:30.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #374 (permalink) | ||
|
cum instalez un superface pack (gen russian) cat si cum instalez anumite face packuri gen cele luate de pe sortitoutsi.net...pt ca le creez in graphics/player folderul tarii si le dezarhvez acolo dar tot nu apar in joc ?!?!?! merci
__________________ Footbal Manager 2009 - more addictive than crack | |||
|
| | #375 (permalink) | ||
|
f prost patchul 8.0.1. Dupa ce l-am instalat nu pot sa mai inregistrez jucatorii la echipa a2a si a3a in Spania cu R Madrid.
__________________ *1 x2 5200@2,7 ghz ASUS M3N78-EM 2*1gb ddr2 800 A-DATA Vitesta extreme WD 6400AAKS Gainward 9600gt Thermaltake WingsRS Thermaltake tr2*470W *2 A64 x2 4000@2,1ghz asus m2a-vm 2*1gb ddr2 667 corsair WD2500KS sata,Spire Blackfin,Spire jewel 380w | |||
|
| | #377 (permalink) | ||
| Quote:
multumesc!
__________________ Footbal Manager 2009 - more addictive than crack | |||
|
| | #379 (permalink) | ||
|
Care a fost cel mai scump jucator pe care l-ati vandut? Eu l-am dat pe Bicfalvi cu 23 mil euro. Eram doar in 2008, nu l-as fi dat, dar l-a dat Becali fara acordul meu...
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |