![]() |
| | #382 (permalink) | ||
|
In sfarsit , dupa 2 sezoane mi-am adus si eu Echipa F.C. Arges in Divizia A. . Acu sa vad daca se adevereste tot ce ati scris mai sus. NU am bagat nici un patch, din cauza ca nu vreau sa-l pierd pe Dobrin, tocmai l-am avansat la Asist. Manager. Apropo dupa patch il baga la R.I.P. ?
__________________ | |||
|
| | #384 (permalink) | ||
|
Un pic de tot, mai exact?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
|
Hai mey, nu imi zice si mie cineva care a bagat patchul, vreau sa stiu si eu daca mai exista Dobrin la F.C. Arges. Apropo cand jucam un pic acum, ma gandeam cat de nasol trebuie sa se simta cei care joaca cu Steaua si il au pe Becali ca, chairman. Jocul probabil este un pic nerealist avand in vedere ca la Steaua si Dinamo nu se schimba antrenorii ca sosetele
__________________ | |||
|
| | #387 (permalink) | ||
|
Eu inca astept sa zica Becali ca vinde echipa (si aici, si in joc)
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #389 (permalink) | ||
| daca dai de exemplu la opposing instructions click pe jucatorul X (din echipa adversa) si dai show onto foot left/right, jucatorii tai il vor ataca pe jucatorul X astfel incat sa il determine sa isi foloseasca piciorul staing/drep. Daca dai weak, or sa incerce sa il faca pe cat posibil sa isi foloseaasca piciorul mai slab. Ordinul asta e folositor sa il folosesti cand joci impotriva unor echipe care are mijlocasi laterali ce joaca cu un singur picior (adica un ML are piciorul stang strong si dreptul very weak, sau ma rog... mult mai slab decat dreptul) gandeste-te la banel de exemplu. In RL, cel putin, l-am vazut jucand pe partea stinga de vreo doua ori si a fost praf...trebuia mereu sa isi faca mingea pe piciorul drept pt a centra
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #390 (permalink) | ||
|
Aveti idee de ce atunci cand dau search dupa players, sau dupa staff, marea majoritate sunt Brazilieni? Am selectat cand am inceput jocul "Load all players from : Brasil, Argentina, Portugal", dar parca e prea de tot.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #391 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #393 (permalink) | ||
| Adica?
|
| | #395 (permalink) | ||
|
am si eu niste intrebari... 1. prin ce criterii 'cuplez' juniorii cu veteranii pentru tutoring? 2. exista vre-un fix care ii face pe jucatori putin mai loiali? m-am cam saturat sa se supere jucatorii mei titulari ca nu ii dau la echipe de doi bani.
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
| | #396 (permalink) | ||
|
Jucatorii se cupleaza daca au atribute asemanatoare. Eu ma uit sa semene la cele mentale, ca sa se inteleaga "On and Off the pitch"
|
| | #398 (permalink) | ||
| Quote:
Nelamuriri si probleme privind baza de date se pot adresa researcherilor aici: Research FM 2008 | |||
|
| | #400 (permalink) | ||
|
Ca tot veni vorba de penibili, tu de ce postezi? Nu ne intereseaza parerea ta despre fmro, sau despre orice altceva decat FM2008.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |