![]() |
| | #3981 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
fratilor va certati degeaba cu performante dupa un an doi la steaua...imi aduc aminte ca am eliminat-o o data pe barca, cu mult noroc ce-i drept si cu un load autosave 2-2 si 1-1...dupa aia insa a sters juve cu mine pe jos, si fara game editor... in alta odine de idei sa ma laud si io putin: | ||
|
| | #3987 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ F.C.D. in ADN | |||
|
| | #3991 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
ce aiurea cuperule ai starnit o discutie inutila, risipa de posturi imi pare bine ca ai vazut si meciu si echipele sa iti dai cu parerea in cunostinta de cauza mie mi se pare o performanta anyway, mai ales ca am jucat din nou cu ei in cupa confederatiei si mi-am luat-o si in grupe si in finala...si parca acu am echipa mai buna | ||
|
| | #3994 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Oricum, chiar nu am timp/chef sa ma cert cu toti copii din spatele monitorului, asa ca, pe viitor, utilizeaza functia ignore cand nu-ti convine ce scriu. Ms. | |||
|
| | #3995 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3997 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |