![]() |
| | #4005 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
update ala cu robinho la manchester city nu contine si transferurile din romania ( numa alea din strainatate-------------------- Editare ulterioară -------------------- daca va rog frumos puteti sa imi dati si mie un site sau ceva de unde sa pot sa iau ultimul update pt fm ca nu lam gasit va rog frumos
Last edited by dei_barosanu; 05-09-2008 at 16:19.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4007 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Attachment 381878waw primu meu campionat :>:> in Serie A cu Inter am luat Campionatu, Cupa si Champions Cup. Ibrahimovic are 60 de goluri date in toate competitiile 41 de goluri in Campionat si a jucat 35 de meciuri, 13 goluri in Champions Cup si a jucat 10 meciuri jucate 6 in Cupa si a jucat a jucat 6 meciuri si nici nu a luat Golden Boot. A luato Rooney care a dat 11 goluri si pe locu 2 era Drogba cu 10 goluri. macar am avut portaru anului pe Julio Cesar si fundasi anului pe Naldo si pe Chivu.
| ||
|
| | #4009 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
costine,te rog daca a aparut updateul pune si tu un link ms frumos
__________________ vand tenisi si bascheti converse all star & vans,din panza,negri,albi,classics,etc,orice marime,pt fete si baieti,in cutie,cu etichete,la preturi intre 35 si 40 euro | ||
|
| | #4010 (permalink) | ||
| Quote:
vezi asta, la mine merge destul de bine cu rapid desi nu ii chiar asa de buna cum zice autorul.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #4012 (permalink) | ||
|
Aici este cel mai bun update cu toate transferurile: http://www.cmfrenzy.com/index.php?op...leinfo&id=4374 All around the world, nearly 10000 transfers added - 1018 England - 888 Turkey - 852 Spain - 792 Italy - 701 Germany - 660 France - 504 Portugal - 470 Greece - 422 Holland - 400 Argentina - 302 Scotland - 288 Denmark - 272 Poland - 243 Ukraine - 228 Belgium - 195 Romania - 180 Croatia - 180 Serbia - 166 Switzerland - 140 Czech Republic - 112 Austria - 110 Bulgaria - 108 Finland - 105 Slovenia - 102 Norway Se pare ca fmupdates e down, asa ca pana atunci incercati asta. | |||
|
| | #4013 (permalink) | ||
|
sunt si eu cu manchester united in sezonul 2 ... in primul an am iesit pe locul 2 la un punct de arsenal... am pus si o poza cu lotul. http://img383.imageshack.us/my.php?i...tttttttwj3.jpg este buna tactica care o folosesc?? sau e bine ce transferuri am facut ?? Mutu este la arsenal si mi-a dat 2 goluri in comunity shield din penalty ......
| |||
|
| | #4015 (permalink) | ||
|
nu am patchul cu transferurile noi !!! iar cristiano ronaldo este rezerva pentru ca a fost accidentat si o sa-l pun atunci inainte de meci ... Deja am jucat in champions league in grupa cu Inter si Ronaldo a dat gol , am batut cu 2-1. De obicei pe banda joc cu Iago , Giggs , Ronaldo sau Scholes... si echipa joaca bine ... McBride l-am luat pentru ca la fulham echipa de mijlocul clasamentului a marcat 14 goluri.... Oscar Cardozo iar la fel a fost golgheter la castigatoarea cupei UEFA Benfica... Sper ca ai inteles ce cauta silvestre si de ce nu este Berbatov.
| |||
|
| | #4016 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | http://img222.imageshack.us/my.php?image=fm08nr3.jpg lotul de la inceputul sezonului 2 in anglia. ma joc cu un prieten in retea si merge destul de bine jocu . l-am batut in community shield. el a iesit pe 2 in campiont, eu pe 4. am ajuns in finala fa cup insa am pierdut, el a ajuns in finala league cap dar a pierdut. am mai ajuns si in finala cl dar m-a batut arsenal. eu joc cu chelsea el cu manchester.
| ||
|
| | #4019 (permalink) | ||
|
cum adica cate transferuri ?? multe sau putine?? Am cumparat jucatori de 86 de milioane si am vandut jucatori de vreo 35-40 de milioane de Euro.. printre care Evra cu 20 de mil. la Sevilla -------------------- Editare ulterioară -------------------- Whist ce buget ai avut?? sau cati bani ai cheltuit ca sa cumperi si ce ai vandut?? Sunt curios cum i-ai luat pe van der vart,aguero , alves... Last edited by ianaflorin; 07-09-2008 at 14:20.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|