![]() |
| | #401 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #402 (permalink) | ||
|
are cineva fm modifier 2.22? ca nu gasesc un site sa downloadez... si daca a gasit cineva vreo metoda sa nu se supere jucatori? eu ma gandeam sa pun la state development DEVELOPED ... ca sunt in 2014 si ma gandesc ca pana atunci se dezvolta si romania da nu cred ca o sa aiba vreun efect am vrut sa ma apuc de fm 06 da am facut 17 din 17 in campionat...si deja mi s-a luat...e prea usor 06...da 08 e greu in rom
| |||
|
| | #403 (permalink) | ||
| Nu s-au dezvoltat in 50 de ani, nici o sansa pana in 2014...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #406 (permalink) | ||
|
Nu inteleg unde vrei sa ajungi... Si foloseste butonul ala de EDIT cand ai ceva de adaugat.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
|
vreau sa inteleg de ce imi scade reputatia in halul asta...sezon de sezon...am ajuns sa am aceasi reputatie cu rapid...care au jucatori de liga2... nu inteleg cum la inceput am 7000 si pe urma fac performante mult mai mari decat ce facuse steaua pana atunci si in loc sa creasca reputatia scade...odata ce scade reputatia toti jucatorii se supara la orice oferta care o negociez,si numai vrea sa mai vina nimeni la mine. si vreau sa stiu daca toti aveti aceleasi probleme
| |||
|
| | #409 (permalink) | ||
|
Haha... asa o fi. Ce sa zic, nu stiu care e reputatia pe care o am dupa 2 sezoane jumate cu parcurs moderat in cupe europene si 2 campionate castigate, dar mi se pare logic sa nu se faca cu o floare primavara (dupa semifinala de cupa uefa a stelei, din 2006, aveai impresia ca se ingramadesc vedetele sa vina in "evoluata" romanie?). Deci sunt happy ca pot sa cresc jucatori ieftini si sa ii vand foarte scump, cand voi avea chef sa iau vedete internationale ma voi duce la o echipa mai mare (mai bine cotata). Iti recomand sa faci la fel.
|
| | #410 (permalink) | ||
| Quote:
asta vreau sa zic. si cand mia vezi ca vine de la fc copenhaga si alte dastea la fel de slabe ca si mine :| si co5tin eu vreau sa fac performanta la steaua tu daca tot cumperi si vinzi nu ai cum sa faci performanta in europa parerea mea
| |||
|
| | #411 (permalink) | ||
|
performanta la Steaua? in irl Steaua nu va mai face performanta in vecii vecilor. sa castigi CL cu Steaua este un mare cheat si mai mult ca sigur ai folosit "Load". cand campionatul nostru va fi de valoarea celui din Germania (si aici ma refer la puterea individuala a echipelor si nu pozitia din clasamentul Fifa) poate atunci o sa vrei sa faci performanta. pana atunci...
| |||
|
| | #412 (permalink) | ||
|
Nu sunt de acord cu tine, george83. Este foarte greu sa castigi, dar cu jucatorii potriviti si cu o tactica mai mult decat buna se poate castiga UCL. Castigarea prin dominare (victorii pe linie) se face cu echipele mari.
|
| | #414 (permalink) | ||
|
eu am romania tot, anglia tot, italia tot, franta A si B, spania A si B, argentina A si b. pana in 2012 nu mi-a facut figuri si sper sa ramana asa. cand spui "scartaie" te referi la faptul ca merge greu jocul sau ca dureaza mult save/load? daca procesarea dureaza mult ai mai putea sa reduci de la detail level unele campionate (asta in caz nu ai facut-o deja)
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #416 (permalink) | ||
|
Eu le dau la salariu in stil barbar pentru absentele la antrenamente, iar pentru cartonase rosii depinde de jucator daca il taxez sau nu. Cand incep sa joace mai bine ii laud si astfel le creste moralul... in principiu, daca vrea sa plece cu adevarat, nu ai ce sa ii faci.
|
| | #418 (permalink) | ||
|
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |