![]() |
| | #4184 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
cu patchu asta Complete_European_Update2008-2009v3.0final parca ai mai multe sanse in champions league...eu in primu an de champions league mam calificat in optimi de pe primu loc cu 10 puncte,iar Liverpool a terminat pe locul 3...aaa eu joc cu steaua...
| ||
|
| | #4187 (permalink) | ||
|
data mea din joc este: 12-12-2033, sunt manager la Milan de vreo 7 sezoane si abia sezonul 2032-2033 am facut Famous TREBLE! mentionez ca in momentul in care am preluat Milan cochetau, impreuna cu Inter, cu mijlocul clasamentului. S-a schimbat putin raportul de forte in Italia, la putere acum este Milan, Juve, Roma, Catania, Ascoli in timp ce echipe precum Palermo, Torino, Genoa, Parma stau cate 5 sezoane in serie B, promoveaza si dupa un sezon cad la loc. Inter, Fiorentina, Lazio nu au mai vazut UCL de minim 10 ani..
__________________ semnatura | |||
|
| | #4188 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Craiova | am o intrebare pt cei care chiar se pricep
sunt in sezonul 3 cu u.craiova si joc in sistemul 4-4-2(2 stoperi,2mijlocasi centrali-nu DMC,nu AMC,2 mijlocasi laterali cu o sageata mica in sus, si 2 atacanti centrali).Chestia e ca primesc cam multe goluri(peste 50 in fiecare sezon).si am o intrebare:daca as juca cu un DMC si un MC in loc de 2 MC ar fi mai bine?primesc prea multe goluri(chiar daca am avut atacul in primele 5 din fiecare sezon).echipa standard ar fi:Lung jr(portar)-barboianu,brezinsky,gaman,rose-hora,lovin,putsilo,aquino-a.costea,f.costea.
| ||
|
| | #4189 (permalink) | ||
|
si de ce ai nevoie de parerea cuiva care chiar se pricepe? eu zic ca cel mai bine este sa incerci singur diverse sisteme si sa alegi pe cel care merge cel mai bine, dar nu cate un meci.. poti folosi juma de sezon un sistem pt a vedea adevaratele rezultate parerea mea este ca daca retragi un MC in DMC pierzi la capitolul ofensiva
__________________ semnatura | |||
|
| | #4190 (permalink) | ||
|
am reusit sa castig in optimile champions league in Tur 1-0 pe Olimpico la Roma...dar, nu stiu ce sa ma mai fac in campionat, sunt pe locul 2 la 8 pct de Liverpool ... poate revin![]() http://img520.imageshack.us/my.php?image=01ci7.jpg -------------------- Editare ulterioară -------------------- M-am uitat acum cateva zile la meciul din brazilia pe sport.ro Palmeiras-Cruzeiro si am vazut un jucator senzational , Diego Souza... a mai auzit cineva de el ?
__________________ Mandru cu "M" mare ca sunt roman Last edited by ianaflorin; 18-09-2008 at 23:49.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4197 (permalink) | ||
|
osc1or ti-am facut o poza pt avatarul de la forum e misto!http://img386.imageshack.us/my.php?image=osc22xt2.jpg
__________________ Mandru cu "M" mare ca sunt roman | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |