Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 27-10-2008, 18:41   #4461 (permalink)
Registered User

am vazut la baiatu care joaca cu fc bihorca, in 2010 nime din ekipa nu e unhappy, la fel si la crouch, pai asta e imposibil deoarece dupa primu an sau al 2-lea daca primesti oferte si nui vinzi imediat devin unhappy, e usor sa joci cu FM modifier si sa ii pui pe toti "very happy" si cu moralul ridicat

cainelle is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 19:05   #4462 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

prietene, in orice moment iti dau salvarea, o testezi, si apoi iti dau 2 suturi in partea dorsala ca vorbesti aiurea. la ce echipa am, cum sa fie unhappy? crezi ca-l vrea cineva pe Sorin Ionescu de la Caracal sau pe Ferfelea? intradevar, am 2 unhappy in echipa, Apatic, fundasul stanga, care e unhappy de 2 ani, dar nu zice nimic in presa, si Anton Putilo. in rest, Franciss, Cadu, Baird, si inca vreo 4-5 au ca favourite club, FC Bihor, si multi au personaj favorit pe Adrian Tacticescu, adica Je. in plus, vreau sa te intreb, tu la Steaua sau la echipa cu care joci, pe care din jucatorii aia i-ai lua? Poate doar pe Putilo. Asa ca nu da din gura aiurea in necunostiinta de cauza. am numa no-name-uri in echipa, si sincer, nu am fost curios sa le verific PA-ul si CA-ul, atata timp cat joaca bine constant... Ales Luk, portarul nu cred ca are PA peste 120, si joaca bine si in liga, dar acum l-am luat pe unu solosin, sau solonin, nu mai stiu, o sa pun screen acasa. deci, in ceea ce ma priveste, abtine-te, ca nu stii ce vorbesti.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 19:13   #4463 (permalink)
Registered User

joc cu dinamo, dar nu asta conteaza, eu am jucat cu brasovu si tot asa am ajuns in liga,am luat si titlu si dupa aceea multi vroiau sa plece, solosin il keama e fantastic, l-am avut si eu la brasov, scz ca te-am acuzat pe nedrept
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
si felicitari pentru ca joci cu o ekipa mica si ai ajuns departe, majoritatea joaca doar cu steaua s-au dinamo

Last edited by cainelle; 27-10-2008 at 19:13.. Reason: Automerged Doublepost

Old 27-10-2008, 19:40   #4464 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

am jucat si eu, dar e plictisitor, tre sa faci ca "nebunu" ala de mihai tudose, sa joci pana in 2020 ca sa iei UCL, ce e drept, ca se poate... eu prin 2012-2013 ajungeam in optimi, chiar sferturi, dar e nasol ca se baga jiji peste tine. asa ca, prefer sa iau o echipa mica si sa ma joc cu ea. Bihoru era perfect: echipa praf, buget de transferuri = 0, buget de salarii pe minus etc.
-----
ok, te iert, chiar daca esti caine.

Old 27-10-2008, 20:15   #4465 (permalink)
Registered User

unknown_player's Avatar

am inceput si eu cu CFR...sa ma joc o saptamana-doua,pana apare 09.e prima oara cand joc cu CFR-08.RATANGII CA ASTIA NU AM VAZUT DE CAND MA JOC FOOTBALL MANAGER!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	113
Size:	157.8 KB
ID:	398632  

unknown_player is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 20:20   #4466 (permalink)
Registered User

Slower's Avatar

banel 2
de acolo si-a dat autogol..velaphi = cernea

P.S si cel mai rapid gol..
Attached Thumbnails

Name:	banel 2.JPG
Views:	133
Size:	127.0 KB
ID:	398633  

Slower is online now    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 20:40   #4467 (permalink)
Registered User

Cr0uch's Avatar

Quote:
Originally Posted by cainelle View Post
am vazut la baiatu care joaca cu fc bihorca, in 2010 nime din ekipa nu e unhappy, la fel si la crouch, pai asta e imposibil deoarece dupa primu an sau al 2-lea daca primesti oferte si nui vinzi imediat devin unhappy, e usor sa joci cu FM modifier si sa ii pui pe toti "very happy" si cu moralul ridicat
echipa care am pus-o era la finalul sezonului cand castigasem campionatul...deci nu prea erau nefericiti...singurul care era unhappy era rene mihelic...dar i-a trecut si lui ca nu a mai avut oferte de la echipe mari...acum la sfarsitul sezonului 2 am mai multi unhappy dar asta nu inseamna ca am folosit fm modifier...si nu prea ar avea rost sa il folosesc, ca daca l-as folosi poate as castiga tot :-s
am in calculator de o saptamana fm modifier dar habar n-am sa umblu cu el
peace!
p.s. Dorin Goga de la U Cluj a marcat 32 de goluri in 34 de partide
Attached Thumbnails

Name:	goga.JPG
Views:	108
Size:	118.5 KB
ID:	398648  

Cr0uch is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 21:30   #4468 (permalink)
Registered User

antoaxel's Avatar

"contra cui" contra pioneza prietene of of of

antoaxel is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 21:59   #4469 (permalink)
Registered User

antoaxel's Avatar

Amazon.co.uk: Football Manager 2007 (PC CD): PC & Video Games Amazon.co.uk: Football Manager 2007 (PC CD): PC & Video Games

antoaxel is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 22:35   #4470 (permalink)
Registered User

ianaflorin's Avatar

no comment
Attached Thumbnails

Name:	28-5.JPG
Views:	137
Size:	117.2 KB
ID:	398682  

ianaflorin is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 23:25   #4471 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ianaflorin View Post
no comment
ce e asa de no comment?? daca era fc bihor sau otelul mai ziceam, dar la bugetu lu steaua e ceva logic

Old 28-10-2008, 09:06   #4472 (permalink)
Registered User

puneti si voi o salvare dea voastra aici pe forum ca sa joc si eu la ea ca poate aveti echipa buna la echipele din Romania

Madalin77 is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 09:53   #4473 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Pe Franciss il am si eu, doar imprumut. E bunicel, isi face treaba, dar nu e de echipa mare sub nicio forma. Nu prea inteleg cum faci treaba cu din astia prin cupele europene.

atalbu is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 10:47   #4474 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

pai uite-i cum arata: Franciss, si inca unu de care n-a auzit nimeni, dar are stats-uri bune, si joaca binisor. despre Baird vorbea cineva aici? nu, si uite ca e foarte bun...

asa, si echipa, ca sa se vada ca am si eu vreo 2-3 unhappy. plus putilo care e out 4 luni, a fost si pecnik lovit, si am jucat cu gudjohnses conducator de joc, dar ala are 34 de ani, de abia se misca asa ca m-au casapit prin liga.
si am mai adus acu un AMC, dar vine in decembrie, Kevin Bru.
Attached Thumbnails

Name:	2012.JPG
Views:	121
Size:	137.7 KB
ID:	398758   Click image for larger version

Name:	piter-bucko.JPG
Views:	109
Size:	141.3 KB
ID:	398759   Click image for larger version

Name:	franciss.JPG
Views:	97
Size:	140.6 KB
ID:	398760   Click image for larger version

Name:	bru.JPG
Views:	94
Size:	134.1 KB
ID:	398762  

Old 28-10-2008, 14:18   #4475 (permalink)
Registered User

dromychaetes avem tactici asemanatoarepun o poza...sunt in sezonu 2010-2011...dupa ce sezonu trecut m-am salvat de la retrogradare terminand campionatul pe locul 13. anul acesta dupa 21 de etape ma aflu pe locul 7... echipa merge bine...nu am vedete in echipa si asta se vede... pun 2-3 poze cu cei mai buni jucatori ai echipei
Attached Thumbnails

Name:	lot.JPG
Views:	114
Size:	135.2 KB
ID:	398827   Click image for larger version

Name:	clasamnet.JPG
Views:	68
Size:	116.9 KB
ID:	398828   Click image for larger version

Name:	lumperdean.JPG
Views:	62
Size:	151.0 KB
ID:	398829   Click image for larger version

Name:	morozs.JPG
Views:	61
Size:	153.9 KB
ID:	398830   Click image for larger version

Name:	tonucci.JPG
Views:	60
Size:	153.5 KB
ID:	398831  

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 16:13   #4476 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

da, numa ca eu in primii ani am jucat 4-1-4-1, 4-2-3-1 mi se parea prea riscanta, plus ca nu aveam jucatori... preferam un 0-0 decat sa inscriu si sa iau bataie. acum am niste jucatori bunicei si-mi permit sa joc asa... dar cu trei fundasi n-as juca tactica asta. felicitiari ca ai curaj... eu caut sa inchid mijlocul cat mai bine si sa le-o dau pe contre. insa tactica asta aduce ceva in plus: pressing-ul langa careul lor, si inevitabil, recuperarea mingiei cat mai sus.

Old 28-10-2008, 18:28   #4477 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

pentru cei care vor sa numai aiba jucatori unhappy, din cauza ca vor la o echipa mai mare, va dau eu un pont, le dati noi contracte din 6 in 6 luni, si nu prea ar mai trebui sa aveti probleme. Sau daca vine o oferta pentru jucator, si zice ca vrea ca oferta sa fie acceptata, o acceptati, si dupa DELAY pana dau aia give up. Cheers

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 19:23   #4478 (permalink)
Registered User

avantajul formulei mele este acela ca dau suficiente goluri cat sa fac cel putin un egal...am suficiente ocazii datorita celor 3 amc care in functie de faza pot centra impecabil pentru lumperdean care se lipeste la gol...dezavantajul e ca pe margini echipa adversa are mijlocasul lateral mai tot timpu liber...mijlocasii centrali fiind obligati sa alerge de mama focului...mi-am luat destule goluri din centrari dar asta e...acasa am selectat terenul la minim la lungime si latime tocmai datorita formulei de joc...la craiova cu formula asta si ceva fundasi mai straluciti eram de neinvins acasa ...intr-un sezon am avut acasa 13-4-0 sau ceva de genu asta...oricum luam greu gol acasa in schimb in deplasare incercam diferite formule...daca pastram aceasta formula la final imi era groaza sa ma uit la rezultat...dar in timp am reusit sa remediez aceasta problema , iar acum la lupeni aplic cea ce am invatat din salvarile anterioaresper sa prind cel putin un loc de cupa uefa

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 19:54   #4479 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

eu las stadionul la normal, si schimb tactica spre sfarsit daca am avantaj in 4-1-4-1, iar daca am nevoie de gol, mut passing la long si full attack, mut AMC-ii din laterale ca varfuri si ma duc peste ei. am salvat destule meciuri asa, cu linia de fund in terenu advers si pressing pe tot terenu, dar mai mult de 10 minute nu rezista baietii.

Old 29-10-2008, 14:22   #4480 (permalink)
Registered User

primul meu sezon cu Otelul si nu ma asteptam sa fie asa usor ... campionatul l-am luat la pas si am ajuns in faza eliminatorie in UEFA venind din intertoto dar era sa sparg tastatura ca am luat gol in min 92 si am pierdut la goluri date in deplasare ... in 5-6 ani imi propun sa iau champions league daca ma ajuta si conducerea cu imbunatatiri la stadion si conditii de antrenament ... lotul de jucatori e foarte bun insa la antrenori,fizioterapeuti si scouteri stau cam prost ... bine ca macar mi-au marit bugetul pentru salarii (de la 800 euro /saptamana la 6500 de jucator ) ... sa vedem cu cine oi nimeri in grupele CL sa incerc sa prind locul 3 cu noroc ca mai mult nu cred ca se poate.
Attached Thumbnails

Name:	otelu1.JPG
Views:	65
Size:	191.5 KB
ID:	399191   Click image for larger version

Name:	otelu2.JPG
Views:	57
Size:	187.0 KB
ID:	399192   Click image for larger version

Name:	otelu3.JPG
Views:	86