Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-12-2007, 14:37   #441 (permalink)
Registered User

okhiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Din ciclul "Filme cu Prosti", Surdu a fost transferat in 2010 la !!!Real Madrid!!!, dupa ce a fost in vizorul Barcelonei. Ce sa zic, bine ca l-am aruncat de prost ca sa il ia ei dupa 2 ani de bun.

Barca m-a lasat fara capitan (Filipenko) pentru 30 milioane + 50% din urmatorul transfer, incep sa ma intreb de unde naibii au atat de multi bani baietii astia (an de an toaca bani aiurea). Initial oferisera 6 milioane pe el (valoarea lui era in jur de 3.5 milioane), am dat negotiate pe 30 mil + 50%, am facut ne-negociabila oferta si a sarit (inca o data) iepurele.

Keseru a abandonat corabia, in sfarsit. Ma saturasem de toanele lui - dupa un prim sezon excelent, a scazut tempo-ul in al doilea si a reusit sa inscrie vreo 3 goluri in tot sezonul 3. Benfica a dat, totusi, destul de mult pe el.

In alta ordine de idei, dupa o semifinala de UCL (pierduta in fata Barcelonei cu 0-2 acasa si 2-2 la ei), sunt curios ce mai pot face cu Steaua. Am refuzat contractul oferit de berbecali, mai am un an pana cand imi expira actualul contract (450 000 pe sezon ), sunt oficial in cautare de un nou job daca nu reusesc sa intru in finala anul asta. Cam greu, avand in vedere ca am vandut cam multi jucatori.
Tare portarul ala Hugo Lloris, eu nu am reusit sa-l cumpar. Dar mi-am luat un regen italian
"Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch)

okhiu is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 17:03   #442 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by okhiu View Post
Tare portarul ala Hugo Lloris, eu nu am reusit sa-l cumpar. Dar mi-am luat un regen italian
22 milioane au cerut pe el. Si acum e evaluat la mai putin de 4 milioane, dupa 2 sezoane

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 03-12-2007, 17:26   #443 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

daca jucati cu steaua.. nu va satisface Zapata? eu pe el m-am bazat pana in 2011

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 17:34   #444 (permalink)
Banned

Pentru ca mi s-a miscat excelent pana in 2014 cu 3 tari, am inceput un joc nou: Zapata din 6 nu iese, Surdu are medie de un gol pe meci. Echipa a jucat bine, pana prin etapa a 7-a dupa care au urmat 2 infrangeri si un egal.

Ah, iar am picat cu Milan si PSV. 0-1 acasa cu italienii (s-au dat Dica si Nesu cap in cap la 10m in terenul advers, singur singurel pe stanga, sut gol) si 2-2 cu PSV in deplasare (doua goluri Surdu. L-as scoate din echipa, pe onoarea mea, da' n-am cum, Stancu a dat un gol in 10 meciuri dupa ce am spus ca ma astept sa fie un transfer reusit si a sucombat in fata presiunii). Iarasi a picat dinamo cu Levski si s-a calificat (a batut Porto cu 2-1 acasa in grupe). Ma bate gandul sa incep inca unul

M-a enervat si Golanski: bat cu 1-0 Mioveniul in deplasare cu vreo 5 suturi spre poarta, un joc execrabil. Le zic ca sunt varza si ala incepe sa se planga de reactia mea. Pai sa joace fotbal juca-as-o pe ma-sa...

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 18:34   #445 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

Folosesc tactica asta. Ma puteti ajuta cu indicatii pentru fiecare jucator in parte. Ca am probleme,nu imi place deloc cum joaca echipa.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tactic.JPG
Views:	271
Size:	139.3 KB
ID:	285067  

Last edited by mihai_tudose; 03-12-2007 at 18:45..

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 18:36   #446 (permalink)

C05T1N's Avatar

Se scrie PUTETI, fara cratima. Faptul ca nu iti place cum joaca echipa e complet irelevant...

Ce skin e ala?

Old 03-12-2007, 18:39   #447 (permalink)
RDI
Registered User

RDI's Avatar

Enervant rau jocul am super echipa dar in meciurile tari din europa rateaza pe banda rulanta ...e bug sau ceva nu inteleg..in CL dupa ce ies din grupe mereu se intampla si am super echipa..urat rau ce sa zic...alta bug consider e ca nu mai poti aduce din brazilia si argentina ca inainte adica efectiv nu vor sa vina....dar in schimb vin italieni,olandezi sau rusi care nu prea am vazut in liga 1 la noi ever...deci pare rau sa zic dar slab rau fm08

RDI is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 18:48   #448 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

Quote:
Se scrie PUTETI, fara cratima. Faptul ca nu iti place cum joaca echipa e complet irelevant...

Ce skin e ala?
un skin marfa ms pentru corectare :* adica la ce jucatori am ar trebui sa zburde in campionat, fapt ce nu se intampla
CO5TIN am atasat skin-ul ... daca il vrei
Attached Files
File Type: rar BlueStone_for_FM_8_0_1_by_boogiesbc.rar (1.45 MB, 104 views)

Old 03-12-2007, 18:50   #449 (permalink)

C05T1N's Avatar

Mersi. Cauta tutoriale de tactica, e prea mult de scris aici... totul depinde de calitatile jucatorilor tai.

Old 03-12-2007, 18:52   #450 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

Quote:
Originally Posted by RDI View Post
Enervant rau jocul am super echipa dar in meciurile tari din europa rateaza pe banda rulanta ...e bug sau ceva nu inteleg..in CL dupa ce ies din grupe mereu se intampla si am super echipa..urat rau ce sa zic...alta bug consider e ca nu mai poti aduce din brazilia si argentina ca inainte adica efectiv nu vor sa vina....dar in schimb vin italieni,olandezi sau rusi care nu prea am vazut in liga 1 la noi ever...deci pare rau sa zic dar slab rau fm08
sunt de acord cu tine...e mult mai slab ca FM 2006...da' eu am reusit sa aduc si argentinieni si brazilieni si la fm 2008 nu poti sa castigi nici ucl nici uefa ca sunt niste echipe prin uefa zici ca e ucl. Multi zic ca seamana cu realitatea,dar daca in realitate ar cheltui Steaua pe transferuri 50 de mil E ar putea castiga o competitie europeana.

Old 03-12-2007, 21:34   #451 (permalink)
Registered User

galisandru's Avatar

Question

de unde aveti facepackuri cut-out pt Liga I Burger ?...de exemplu poza aia din printul cu Surdu

galisandru is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 22:32   #452 (permalink)

C05T1N's Avatar

De pe www.fmro.ro sau de pe www.sortitoutsi.net .

Old 04-12-2007, 00:20   #453 (permalink)
Registered User

galisandru's Avatar

Angry

Quote:
Eu nu am gasit pe niciunul din site-urile astea 2 stilul cut-out...doar pt Poli Aek Timisoara...si am cautat destul de atent...daca ai tu vreun link mai precis te-as ruga sa mi-l scrii si mie

galisandru is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2007, 02:24   #454 (permalink)

C05T1N's Avatar

Inseamna ca nu te-ai uitat cu atentie. Pe fmro exista Romanian Facepack 1 si 2 (astea sunt cutout), sunt pe prima pagina, daca nu ma insel.

Old 04-12-2007, 02:47   #455 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Mijlocasul Defensiv, eu caut sa aiba asta:

Tackling, Marking, Anticipation, Positioning, Passing, Creativity, Decisions, Work Rate, Teamwork, Stamina, Strenght, poate chiar si Aggression.

Daca are cam toate calitatile astea, ii dau Creativity destul de mult, Tackling hard, NO forward runs si run with ball.

Asta e jucatorul care joaca pe pozitia asta.
Attached Thumbnails

Name:	Makoun.jpg
Views:	235
Size:	197.4 KB
ID:	285251   Click image for larger version

Name:	Makoun Form.jpg
Views:	175
Size:	230.5 KB
ID:	285252  

PET is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2007, 03:30   #456 (permalink)

C05T1N's Avatar

Prea tare jucatorul. Il si vad purtand banderola in 2-3 sezoane...

Old 04-12-2007, 04:14   #457 (permalink)
RDI
Registered User

RDI's Avatar

nu are lovitura de cap deci un mare minus...

RDI is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2007, 11:15   #458 (permalink)
Banned

1,73cm, 10 la long shots... Eu ma bazez foarte mult la cornere pe mijlocasul defensiv sa termine faza cu sut la poarta, din recuperare adica, daca este cazul. De fapt, orice faza de atac trebuie sa fie terminata cu sut la poarta, si de aia ma astept ca cei doi mijlocasi centrali sa aiba long shots peste 15.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2007, 18:11   #459 (permalink)
Registered User

boogeyman's Avatar

Sunt speriat si disperat! Nu stiu ce tactica sau ce formatie sa folosesc! Eu mi-am facut o formatie cat de cat dar stau si ma gandesc, e bine sa folosesc asa multe sageti? sa scot sagetile de la mijlocasii centrali? Eu nu vreau performante mari sau altceva! Vreau sa nu ma fac de ras (cum m-am facut in primu amical oficial) si sa nu fiu dat afara de Gigi! Am atasat cateva file si as avea o rugaminte, ca nu va ia mult timp, sa faceti un print acolo la tactica, cu ce mi sar potrivi mie la ce formatie am, daca vreti si aveti timp! doar de un print am nevoie Mi-am pus patchul ala 8.0.1 si cu ceva posturi anterioare zicea cineva ca folosind acel patch jocul e mult mai greu! eu nu am jucat fm 08 fara el asa ca nu am de unde stii! E chiar mai greu jocul cu patchul ala?
PS: Daca va intrebati unde e radoi... nu a vrut prelungire de contract, si va pleca pe gratis martalogul in vara lui 2008 la Middlesbrough (echipa pe care o iubesc din toata inima)! Asta e... Il distrug si eu cum pot fara nici un meci si intreg sezonul la echipa a 2! I-am luat nr 6 si banderola nemernicului!
Attached Thumbnails

Name:	positions.JPG
Views:	192
Size:	134.1 KB
ID:	285461   Click image for larger version

Name:	transferuri.JPG
Views:	119
Size:	108.4 KB
ID:	285462   Click image for larger version

Name:	de tot rasul.JPG
Views:	96
Size:	136.3 KB
ID:	285463   Click image for larger version

Name:	tactica folosita(adika defaultu) la asta vreau print.JPG
Views:	100
Size:	132.9 KB
ID:	285464  

Last edited by boogeyman; 04-12-2007 at 18:28..

boogeyman is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2007, 20:48   #460 (permalink)
Registered User

boogeyman's Avatar

sau mai buna o fi asta? cert e ca miam epuizat amicalurile, e ziua meciului cu mioveniul si eu chiar nu stiu cum sa joc am cateva intrebari care nu leam gasit niicaieri explicate
Cand folosesti free role si hold up ball ?
Eu in schema asta de mai jos ia-s pune hold up lui dica (asta daca hold up = jucatorul sa tina mingea pana cand apare o oportunitate buna de a pasa) si tot lui free role (adika sa faca cea vrea el akolo in fatza) Playmaker lui bicfalvi si lubinkovic , si pe general mentality mai inspre defence, counter attack bifat, passing style direct, tempo quick, si de aici vin problemele! cika width > narrow normal sau wide ? Asta ce inseamna?
Apoi closing down ? nici asta nu stiu la ce se refera , time wasting setat pe rarely daca joc pe contra atac si restul le stiu! Acu ce setez la closing down si width, pentru un jok de contra atac?
Attached Thumbnails

Name:	schema.JPG
Views:	153
Size:	139.7 KB
ID:	285511  

boogeyman is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules