![]() |
| | #441 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #442 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #444 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Pentru ca mi s-a miscat excelent pana in 2014 cu 3 tari, am inceput un joc nou: Zapata din 6 nu iese, Surdu are medie de un gol pe meci. Echipa a jucat bine, pana prin etapa a 7-a dupa care au urmat 2 infrangeri si un egal. Ah, iar am picat cu Milan si PSV. 0-1 acasa cu italienii (s-au dat Dica si Nesu cap in cap la 10m in terenul advers, singur singurel pe stanga, sut gol) si 2-2 cu PSV in deplasare (doua goluri Surdu. L-as scoate din echipa, pe onoarea mea, da' n-am cum, Stancu a dat un gol in 10 meciuri dupa ce am spus ca ma astept sa fie un transfer reusit si a sucombat in fata presiunii). Iarasi a picat dinamo cu Levski si s-a calificat (a batut Porto cu 2-1 acasa in grupe). Ma bate gandul sa incep inca unul ![]() M-a enervat si Golanski: bat cu 1-0 Mioveniul in deplasare cu vreo 5 suturi spre poarta, un joc execrabil. Le zic ca sunt varza si ala incepe sa se planga de reactia mea. Pai sa joace fotbal juca-as-o pe ma-sa... | ||
|
| | #446 (permalink) | ||
|
Se scrie PUTETI, fara cratima. Faptul ca nu iti place cum joaca echipa e complet irelevant... Ce skin e ala?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #447 (permalink) | ||
|
Enervant rau jocul am super echipa dar in meciurile tari din europa rateaza pe banda rulanta ...e bug sau ceva nu inteleg..in CL dupa ce ies din grupe mereu se intampla si am super echipa..urat rau ce sa zic...alta bug consider e ca nu mai poti aduce din brazilia si argentina ca inainte adica efectiv nu vor sa vina....dar in schimb vin italieni,olandezi sau rusi care nu prea am vazut in liga 1 la noi ever...deci pare rau sa zic dar slab rau fm08
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #448 (permalink) | ||
| Quote:
ms pentru corectare :* adica la ce jucatori am ar trebui sa zburde in campionat, fapt ce nu se intampla CO5TIN am atasat skin-ul ... daca il vrei | |||
|
| | #449 (permalink) | ||
|
Mersi. Cauta tutoriale de tactica, e prea mult de scris aici... totul depinde de calitatile jucatorilor tai.
|
| | #450 (permalink) | ||
| Quote:
si la fm 2008 nu poti sa castigi nici ucl nici uefa ca sunt niste echipe prin uefa zici ca e ucl. Multi zic ca seamana cu realitatea,dar daca in realitate ar cheltui Steaua pe transferuri 50 de mil E ar putea castiga o competitie europeana.
| |||
|
| | #452 (permalink) | ||
|
De pe www.fmro.ro sau de pe www.sortitoutsi.net .
|
| | #453 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #454 (permalink) | ||
|
Inseamna ca nu te-ai uitat cu atentie. Pe fmro exista Romanian Facepack 1 si 2 (astea sunt cutout), sunt pe prima pagina, daca nu ma insel.
|
| | #455 (permalink) | ||
|
Mijlocasul Defensiv, eu caut sa aiba asta: Tackling, Marking, Anticipation, Positioning, Passing, Creativity, Decisions, Work Rate, Teamwork, Stamina, Strenght, poate chiar si Aggression. Daca are cam toate calitatile astea, ii dau Creativity destul de mult, Tackling hard, NO forward runs si run with ball. Asta e jucatorul care joaca pe pozitia asta.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #456 (permalink) | ||
|
Prea tare jucatorul. Il si vad purtand banderola in 2-3 sezoane...
|
| | #457 (permalink) | ||
|
nu are lovitura de cap deci un mare minus...
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #458 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
1,73cm, 10 la long shots... Eu ma bazez foarte mult la cornere pe mijlocasul defensiv sa termine faza cu sut la poarta, din recuperare adica, daca este cazul. De fapt, orice faza de atac trebuie sa fie terminata cu sut la poarta, si de aia ma astept ca cei doi mijlocasi centrali sa aiba long shots peste 15.
| ||
|
| | #459 (permalink) | ||
|
Sunt speriat si disperat! Nu stiu ce tactica sau ce formatie sa folosesc! Eu mi-am facut o formatie cat de cat dar stau si ma gandesc, e bine sa folosesc asa multe sageti? sa scot sagetile de la mijlocasii centrali? Eu nu vreau performante mari sau altceva! Vreau sa nu ma fac de ras (cum m-am facut in primu amical oficial) si sa nu fiu dat afara de Gigi! Am atasat cateva file si as avea o rugaminte, ca nu va ia mult timp, sa faceti un print acolo la tactica, cu ce mi sar potrivi mie la ce formatie am, daca vreti si aveti timp! doar de un print am nevoie Mi-am pus patchul ala 8.0.1 si cu ceva posturi anterioare zicea cineva ca folosind acel patch jocul e mult mai greu! eu nu am jucat fm 08 fara el asa ca nu am de unde stii! E chiar mai greu jocul cu patchul ala?PS: Daca va intrebati unde e radoi... nu a vrut prelungire de contract, si va pleca pe gratis martalogul in vara lui 2008 la Middlesbrough (echipa pe care o iubesc din toata inima)! Asta e... Il distrug si eu cum pot fara nici un meci si intreg sezonul la echipa a 2! I-am luat nr 6 si banderola nemernicului! Last edited by boogeyman; 04-12-2007 at 18:28.. | |||
|
| | #460 (permalink) | ||
|
sau mai buna o fi asta? cert e ca miam epuizat amicalurile, e ziua meciului cu mioveniul si eu chiar nu stiu cum sa joc am cateva intrebari care nu leam gasit niicaieri explicateCand folosesti free role si hold up ball ? Eu in schema asta de mai jos ia-s pune hold up lui dica (asta daca hold up = jucatorul sa tina mingea pana cand apare o oportunitate buna de a pasa) si tot lui free role (adika sa faca cea vrea el akolo in fatza) Playmaker lui bicfalvi si lubinkovic , si pe general mentality mai inspre defence, counter attack bifat, passing style direct, tempo quick, si de aici vin problemele! cika width > narrow normal sau wide ? Asta ce inseamna? Apoi closing down ? nici asta nu stiu la ce se refera , time wasting setat pe rarely daca joc pe contra atac si restul le stiu! Acu ce setez la closing down si width, pentru un jok de contra atac?
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |